تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 1124 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باز کردن سایت های فیل شده بدون فیل شکن و وی پی ان
    در این پست قصد دارم روشی رو معرفی کنم که قادر باشید بدون فیلتر شکن و وی پی ان (***) سایتهای فیلتر شده را باز کنید. این روش زمانی که فیلترشکن ها و وی پی ان از کار افتاده باشند خیلی مفید هست.
    اساس این روش بر پایه SSH مخفف( Secure Shell ) است. به عنوان یک تعریف بسیار ساده می*توان SSH را این گونه بیان کرد : SSH یک روش قدرتمند و پر استفاده و البته نرم*افزاری است که برای دستیابی به امنیت شبکه طراحی شده است. هربار که داده*ای از طرف کامپیوتر به شبکه فرستاده می*شود، به صورت خودکار توسط SSH کدگذاری می*شود. هنگامی که داده به مقصد خود می*رسد به صورت خودکار کدگشایی می*شود. نتیجه*ای که خواهد داشت کدگذاری نامرئی خواهد بود. بدین صورت کاربران نهایی درگیر پروسه کدگذاری و کدگشایی نخواهند شد و از ارتباط امن خود می*توانند به خوبی استفاده کنند. امنیت سیستم کدگذاری SSH با استفاده از الگوریتم*های پیچیده و مدرن تضمین می*شود. تا آنجا که امروزه در سیستم*های حیاتی و بسیار حساس از این سیستم استفاده می*شود. به صورت معمول محصولاتی که از SSH استفاده می*کنند از دو بخش خادم و مخدوم ( Client/Server ) تشکیل می*شوند. Client*ها با استفاده از تنظیمات سرور مربوطه به آن وصل می*شوند و سرور وظیفه تایید هویت و قبول و یا رد ارتباط را به عهده دارد. در واقع ssh پروتکلی است که به شما اجازه می دهد تا به کامپیوتر سرور به صورت ریموت یا از راه دور متصل شوید تا بتوانید از سرور نگهداری کنید برای مثال : فایل های داخل سرور را بتوانید کپی کنید , جابجا کنید , پاک کنید, پوشه و شاخه جدید ایجاد کنید و اسکریپت اجرا کنید . برای اتصال به سرور خود و برای برقراری ارتباط از راه دور شما نیاز به یک ssh client در کامپیوتر خود دارید. خوب بریم سر اصل مطلب یکی از کاربردهای دیگه SSH دور زدن فیلترینگ و باز کردن سایتهای فیلتر شده هستش - .این قابلیت (SSH) معمولا توسط ارائه دهنده گان هاست ارائه میشود تا فرد بتواند موارد بالا را انجام دهد. برای این که Shell account داشته باشید یا بایستی به سراغ ارائه دهنده گان هاست برید یا این که بگردید و یه رایگانش رو پیدا کنید. اساس روش هر دو یکی است و در پایین توضیح میدم. اما من فرض رو بر این میزارم که شما دارای هاست نیستید پس بنابراین باید از ارائه دهنده گانی که این قابلیت رو رایگان در اختیار فرد میزارن استفاده کنید. بنابراین قبل از شروع کار شما بایستی به سایت www.cjb.net مراجعه کنید و اکانت بسازید این سایت ارائه دهنده وب هاست و وی پی ان است. برای ساختن اکانت به سایتwww.cjb.net( با فیلترشکن باز می شود) بروید. پس از ساختن اکانت به ایمیلی که در هنگام ساختن اکانت وارد کردید ایمیلی فرستاده میشود که برای فعال سازی اکانت بایستی وارد ایمیلتون بشید و بر روی لینکی که به شما فرستاده شده کلیک کنید. سپس ایمیل دیگری حاوی اطلاعات تکمیلی شامل Host name یا Ip به ایمیلتون فرستاده میشه. پس از انجام این مراحل قسمت اصلی کار شروع میشه. در این جا من استفاده از این روش رو هم در ویندوز و هم لینوکس توضیح میدم.
    کاربران ویندوز :

جهت مدیریت سرور های لینوکس معمولا از SSH استفاده می شود و کسانی که از ویندوز استفاده می کنند باید از نرم افزارهای کمکی استفاده کنند که مشهورترین و آسان ترین نرم افزار ، نرم افزاز Putty می باشد. خوب در مرحله اول شما بایستی این برنامه رو دانلود کنید که میتونید از یکی از لینکهای زیر استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از این که برنامه رو دانلود کردید باز کنید در قسمت Category بر روی Session کلیک کنید سپس در قسمت Host name or ip address هاست نیم را وارد کنید (هاست نیم به ایمیلتون فرستاده میشه که اینه shell.cjb.net) سپس در کادر روبرو پورت 22 را وارد کنید. سپس در قسمت Category بر روی Connection کلیک کنید سپس در قسمت ‘Seconds between keep alives در کادر به جای 0 عدد 5 را قرار بدید این باعث میشه تا با این کار اتصال شما زمانی که مدتی کار نمیکنید حفظ شود. پس از این مراحل بر روی +SSh کلیک تا زیر منو SSH باز بشه و بر روی Tunnels کلیک کنید. سپس در قسمت Source port یه پورتی وارد کنید سعی کنید بین 1024 تا 65535 باشه مثلا 1100 یا 3050 سپس در پایین Destination گزینه Dynamic را انتخاب کنید سپس بر روی Add کلیک کنید. کار تمام شد! بر روی Open کلیک کنید. بعد از این که بر روی open کلیک کردید کادری سیاه رنگ باز میشه سپس کادر دیگه ای با عنوان PuTTY Security Alert باز میشه که باید بر روی Yes کلیک کنید بعد از این که بر روی Yes کلیک کردید در کادر سیاه رنگ از شما یوزرنیم میخواد که باید همون یوزر نیمی که در درست کردید را وارد کنید سپس اینتر را بر روی کیبود خود بزنید که از شما این بار پسورد میخواد و پسوردتون هم که درست کردید وارد کنید و دوباره اینتر بزنید در این صورت پیغامی مبنی بر این که شما کانکت (وصل) شدید نشون میده. در آخرین مرحله مرورگر خود را باز کنید و آی پی و پورت را زیر را وارد کنید (در قسمت Socks) :

Ip ; 127.0.0.1

Port: هر پورتی رو که در برنامه PuTTY وارد کردید اینجا وارد کنید. در این روش برخلاف فیلترشکن شما پورت را انتخاب میکنید

برای وارد کردن آی پی و پورت در مرورگر های مختلف مسیر زیر را با توجه به مرورگرتان طی کنید:

برای مرورگر اپرا این مسیر Setting…Prefernces…Advanced…Network…Proxy servers را طی کنید سپس گزینه Socks را با تیک زدن انتخاب کنید و آی پی و پورت را وارد کنید.

مرورگر اینترنت اکسپلورر: Tools…Internet option…Connections…Lan Settings…Advanced سپس در قسمت Socks آی پی و پورت را به ترتیب در کادر اول و دوم وارد کنید.

مرورگر فایرفاکس : Tools…Option…Advanced..network…Connection setting سپس در قسمت Socks آی پی و پورت را وارد کنید.

خوب حالا میتونید هر سایتی رو با خیال راحت باز کنید

کاربران لینوکس :

کاربران لینوکس 2 راه پیش رو دارند :

استفاده از روش فوق که باید برنامه PuTTY رو دانلود و مراحل را طی کنند یا این که بر اساس روش زیر عمل کنند :

ابتدا Terminal را باز کنید و کد زیر را وارد کنید:

SSH user@host -D Port -N -p 22

به عنوان مثال : SSH
    ariya@shell.cjb.net -D 1100 -N -p 22

به جای 1100 هر پورتی رو که دوست دارید بین 1024 تا 65535 میتونید بزارید. خوب سپس اینتر را بزنید که از شما یوزر نیم و پسورد میخواد وارد کنید. سپس آی پی و پورت را در مرورگر وارد کنید.

نکته : تنها راه مقابله با این روش بستن پروتکل SSH است. این روش بسیار مناسب برای زمانی است که فیلترشکنها و *** از کار افتاده باشد. نکته جالب توجهی که چک کردم این بود که آی پی ip شما مدام عوض میشه و آی پی ثابتی ندارید این امر رو میتونید با استفاده از سایتهایی که آی پی شما رو نشون میدن چک کنید.

توجه : با توجه به این که اینجا از سرویس رایگان استفاده شده است سرعت بالایی را نباید انتظار داشته باشید اما اگر از سرویس های پولی استفاده کنید سرعت خوبی را میتوان تجربه کرد.
    Last edited by awed; 04-10-2011 at 11:04.

2. 7 کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان تو کرمانشاه، بجز adsl از چه اینترنتی میشه استفاده کرد؟
    شهرستانهای استان زیر پوشش وایمکس هستند؟
    اینترنت edge چطور خوبه؟شهرستانها زیر پوششش هستند؟

4. این کاربر از amir.abbas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    2-3 روزه که هر 5 دقیقه یه بار نتم قطع میشه

6. 3 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

حدود یه ساعت پیش به 1899 زنگ زدم،یه آقای خیلی محترم گوشی رو برداشت و جریان رو بهش گفتم
    گفت نمیدونم چیِ خط تلفنتون پایینه باید مودم رو ریستارت کنم،لطف کنید تا 10دقیقه دیگه مودم رو روشن نکنید
    بعد از 10 دقیقه مودم رو روشن کردم و ظاهرا مشکل حل شده

چه خوبه همه مثل این آقا جواب مردم رو بدن . . .

8. 4 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حدود یه ساعت پیش به 1899 زنگ زدم،یه آقای خیلی محترم گوشی رو برداشت و جریان رو بهش گفتم
    گفت نمیدونم چیِ خط تلفنتون پایینه باید مودم رو ریستارت کنم،لطف کنید تا 10دقیقه دیگه مودم رو روشن نکنید

آره این آقا خیلی آدم خوبیه هر وقت منم زنگ میزنم هم کارم درست میشه هم کلی اطلاعات میده ولی وقتی زنه گوشی بر میداره اصلا نمیدونم چی میگه صداش یه جوریه همیشه میگم ببخشید مثل اینکه خواب بودین مزاحم شدم یا شاید سرما خوردین کلی میخندم خودم

10. 4 کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آره این آقا خیلی آدم خوبیه هر وقت منم زنگ میزنم هم کارم درست میشه هم کلی اطلاعات میده ولی وقتی زنه گوشی بر میداره اصلا نمیدونم چی میگه صداش یه جوریه همیشه میگم ببخشید مثل اینکه خواب بودین مزاحم شدم یا شاید سرما خوردین کلی میخندم خودم
    این آقا دستش هم شکسته ولی خداییش بچه خوبیه.برین صبانت میتونین ببینینش ولی از شوخی گذشته اون حرفی که در مورد زنه گفتین درسته.دو بار ما رفتیم اونجا و اینهایی که شیفت صبح تا ساعت 6 هستن رو دیدیم.این زنه اونجوری که من حساب کردم چهار گرم هم آرایش رو صورتش نبود و هر بار هم که دیدیمش انگاری تازه از خواب بیدار شده بود

12. 2 کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نت منم قطع بود زنگ زدم 1899 ساعت 11 . گقت ریست میکنم نیم ساعت خاموش کن . کردم حل شد . دمش گرم

14. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من پینگم رفت بالا خاموش کردم بعد چند مین روشن کردم برگشت پایین!
    شده بود 150

16. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

امروز صبح دوباره زنگ زدم خانومه برداشت و گفت اختلال پیش اومده و تا فردا هم قطعی خواهید داشت

18. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

امروز صبح دوباره زنگ زدم خانومه برداشت و گفت اختلال پیش اومده و تا فردا هم قطعی خواهید داشت
    برای من امروز از همه روزا بهتر بوده !!
    پینگ الان 168 هست . خوبه خانومه گفته مشکل داریما
    اینا از افعال معکوس استفاده میکنن احتمالا

20. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •