آخ آخ آخ عجب سوتیه الاقی داد این آدم آهنی . مردم از خنده ، خداییش فیناله سوتی بود . دمش گرم روحمون شاد شد . از بس عین رباط سخن گو ، یه کله یه چیزو تکرار میکنه آخر سوتی داد .
تو مغزش اطلاعات فینال ذخیره نشده بود![]()
آخ آخ آخ عجب سوتیه الاقی داد این آدم آهنی . مردم از خنده ، خداییش فیناله سوتی بود . دمش گرم روحمون شاد شد . از بس عین رباط سخن گو ، یه کله یه چیزو تکرار میکنه آخر سوتی داد .
تو مغزش اطلاعات فینال ذخیره نشده بود![]()
ديشب سوتي بدتر از اين نبود كه بين 2 نيمه 15 دقيقه آگهي نشون دادن كه اصلآ وقت به صحبت كارشناس نرسيد.
قبل بازي هم دقيقآ 45 دقيقه تبليغ بود! رو مخ بودن ديشب
حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا ها
وسط بازی که از زمین و هوا زیرنویس (و بالا نویس !!) پخش میشه. بعضی وقتا زیرنویسه کلآ جلوی توپ و بازیکن رو میگیره !!حالا امشبو بشین ببین...فکر کنم وسط بازی قطع کنن آگهی نشون بدن گدا ها
سلام...
چقدر تبلیغ و آگهی! آخه بسه دیگه!
ینی هیچ کی پیدا نمیشه به اینا بگه! خودشون حالشون بد نمیشه؟!
خدا امشب رو به خیر کنه!
موفق باشید♥♥♥
فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن![]()
نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "فک کنم از این به بعد وسط تبلیغاتشون صحنه هایی از بازی رو هم پخش کنن ... مثلا" وقتی گل می زنن![]()
Last edited by Haj_Amoo; 11-07-2010 at 11:09.
: )))) خیلی تیکه جالبی بود : )))) دقت کردین تبلیغات بی ربط ترین چیز ها هم الان به جام جهانی ربط پیدا کرده؟؟ هر چی میخوان تبلیغ کنن یه ربطیش میدن به جام جهانی؛ از چیپس و پفک گرفته تا بازکردن حساب و ایرانسل و ...نه! فكر مي كنم تصوير رو يه دقيقه عقب بندازن تا وقتي گل زدن، قبلش بگه: " همراه اول شما را به ديدن اين گل دعوت مي كند!!! "
این کانالای ایران وقتی می فهمن بهشون زیاد توجه میشه(مثل موقعی که جومونگ و یانگوم و نرگس و ازاینجور چیزا پخش می کردن که طرفدار زیاد داشت) میشن یه چزی تو مایه های این کانال های درپیت ماهواری ای ایرانی که از ساعت 12 ظهر تا 8 شب طول می کشه یه فیلم رو نشون بدن! 5 دقیقه فیلمه بعدش نیم ساعت ترک اعتیاد و از اینجور چرت و پرتا! ایران هم داره به اون سمت سوق پیدا می کنه : دی
مثل اینکه دیشب هیچکس سوتیه شاهکاره آقای آدم آهنی رو ندیده(همون که قرئه کشی اس ام اس رو میگه و جمله های تبلیغیه تکراری میگه)
میخواست بگه برای فینال به شماره فلان اس ام اس بزنید و دیدار بین تیمهای هلند و........ (یادش رفت اسپانیا رو !!!) بعد یکم فکر کرد گفت هلند و آلمان.... بعد دوباره یکم فکر کرد آخر از جاودانی پرسید کیا رفتن فینال !!!!!!!؟!!!! آخ آخ مرگه سوتی بود ، جاودانیم سرخ شد بعدش گفت برنامه ی زندست دیگه، کاش بلوتوثش در بیاد . بچه ها هرکی ضبط کرده بزاره اینجا تا جام جهانیه بعد بخندیم
![]()
![]()
یه سری شعار آورده بودن در حمایت از پل ( هشت پای پیشگو ). اما مثل اینکه مسئول سانسور فکر می کرد که اینا بد آموزی داره و نباید پخش بشه.
خودم سه بار تست کردم و وقتی شعار رو نشون میداد سریع میزدم شبکه 3 و می دیدم که پخش نکرد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)