از این 3 تا دیوار هیشکی نمیتونه رد بشه
![]()
از این 3 تا دیوار هیشکی نمیتونه رد بشه
![]()
وقتي باختين مي فهمين جفنگيات رو كي مي گه.
راستي مارادونا جر خورد تا اومد جام جهاني
به نظر من آلمان یکی از بهترین تیمهای این دوره هست...فکر می کنم آرژانتین رو می بره...حتی اسپانیا رو هم...
تو یازی انگلیس هم درسته که شانس هم آورد ولی من فکر می کنم حتی اگه عقب هم می افتادن باز هم در نهایت از پس انگلیس بر می اومدن...
![]()
Last edited by malkemid; 28-06-2010 at 11:01.
کی گفته به نظر من کلوزه با یه سره توپ رد میشه اما بازم نمیشه پیش بینی کرد
بعید می دونم آلمان بتونه از آرژانتین ببره
ولی اگه در فکر برده، کار سختی در پیش داره
آلمان واقعا تیم خوب و بی نظیریه. خودتونو واسه یه فینال داغ با هلند آماده کنید. اگه آلمان همینجوری بازی کنه به آرژانتین هم 4 تا گل میزنه.
راستی چرا این فردوسی پور گفت آلمانی ها از هلندی ها بدشون میاد. ما که با آلمانها مشکلی نداریم . تازه خیلی هم دوستشون داریم؟!!!
ببینید تو هر تیمی چیزایی دارن که از هم برتری دارن نه المان از نظر تکنیک به ارژانتین می رسه
نه ارژانتین از نظر بازی گروهی و باز کردن دفاع انی و حمله ناگهانی به المان میرسه
پس پیش بینی سخته
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
اینایی که میگی همه ضعف دفاعی مسلما به ارژانتین نمی تونه 4 تا بزنه چون دفاع ارژانتین هر چند ضعف داره اما خوب کار میکنه
مطمئني دميكليس ديواره؟!؟از این 3 تا دیوار هیشکی نمیتونه رد بشه![]()
آره هست ولي از اين تيغه هاي 5 سانتي يه پا بزني ميريزه
شما دوست دارين ولي اين حس متقابل نيست : ديراستی چرا این فردوسی پور گفت آلمانی ها از هلندی ها بدشون میاد. ما که با آلمانها مشکلی نداریم . تازه خیلی هم دوستشون داریم؟!!!
من که خودم دوست دارم نیمه نهایی بین آرژانتین-اسپانیا باشه.ولی واقعا بازی سختی برای آرژانتینه.اگه آرژانتین آلمان را بزنه آرژانتین یه پای فیناله.امیدوارم تاریخ تکرار نشه.چهار سال پیش دقیقا آرژانتین مکزیک را برد و به آلمانها خورد و بازی را باخت و حذف شد.امیدوارم تاریخ تکرار نشه.
نقشه آلمان برای گل زدن به اینگلیس !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)