با اینحساب همین دیدهبان نت هم راضیم کنه زمانی خودمم ازش داشتم همینطور بود ...
امیدوارم مثل قبل باشه
با اینحساب همین دیدهبان نت هم راضیم کنه زمانی خودمم ازش داشتم همینطور بود ...
امیدوارم مثل قبل باشه
من چندتا شرکت راامنحان کردم ولی هیچکدام خوب نبودند .ابتدا شاتل بودم که 512 با 2 گیگ را بهم ماهیانه 14000تومان می داد. بعد رفتم پارس آنلاین که 512 رابا 2 گیگ ماهیانه 12000تومان داد. بعد هم رفتم دیده بان نت که 512 رابا6 گیگ ماهیانه بهم 18000تومان داد.الان یک ماهه که 1مگ رابا 7گیگ ماهیانه 31000تومان گرفتم. سرعت دانلودش در بهترین حالت 120 میشه. امروز سرعت دانلودش خیلی افتضاح بود. فکر کنم بخاطر اینکه جمعه بود وترافیک بالا رفته بود سرعت دانلو دبین10تا 30 رسیده بود.بزودی می خوام برم از مخابرات خرید کنم وسرعت اون راهم امتحان کنم. ضمنا من در مرکز مخابرات صدوقی 2 هستم.اگر کسی از دوستان دراین مرکز هست به من راهنمایی کنه که کدوم شرکت اینترنتی از همه بهتر جواب میده وسرعت دانلود وباز کردن ویدیوهای انلاین رابهتر پشتیبانی می کنه.
ممنون.
Last edited by khadem179; 10-01-2014 at 23:50. دليل: املای غلط
![]()
اینهم تستی که امروز جمعه در ساعت 11 شب برای دیده بان نت 1 مگ زدم .مرکز شهید صدوقی2 از سرور تهران و سرور بروجردواصفهان
Last edited by khadem179; 10-01-2014 at 23:49.
دوستان عزیز اگر کسی در صدوقی 2 هست لطفا وضعیت شرکت اینترنتی وسرعتش را برام بنویسه تا ببینم چطوریه. من سرویسی رامی خوام که دروهله اول سرعت پینگش پایین باشه و ویدیوهای آنلاین را با قطعی نشان ندهد. سرعت دانلود در حد120 باشه مشکلی ندارم.دیده بان نت بهم پیشنهادداده تا سرعت 2 مگ را ازش بخرم وامتحان کنم. میگه که سرعت دانلود به 400 می رسه و فیلمهای آنلاین راهم براحتی نشان می دهد.
اینم تست سرعت بنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mgs3; 21-01-2014 at 00:04.
از شرکت داده رسان اشتراک گرفتم اخیرا مدتی شده مرتبا اینترنت قطع میشه یه ربع کار میکنه یک ساعت قطع میشه ایا همه شرکت ها همین طوری هستند یا بهتر و بدتر داره ؟زنگ میزنم شرکت میگن 10 دقیقه مودم رو خاموش کنید بعدش دوباره روشن کنید !!! ولی باز هم کار نمیکنه
من از شرکت دیده بانت اشتراک دارم بعضی وقتها برای من هم اینطوری میشه ولی زیاد نیست این قطعی ها ربطی به مودم نداره بر میگره به تجهزاتشون و پهنای باند شما زنگ بزین به پشتیانی شون در خواست تست خط بدین اگه درست شد و جواب قانع
کننده داشتن که هیچ و گرنه برای اینکه اعصابتون بیشتر خرد نشده اشتراکتون رو از یک شرکت دیگه بگیرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)