تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 451 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها آپدیت کارت گرافیک (جدیدترین ورژن9 به جز سایت اسوس جایی هست دانلود کنم ؟
    اخرین ورژن catalyst 10.7 هست که از سایت AMD میتونی بگیری.اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مطمئن ترینش همون سایت اسوس هست! مگر شما مشکلی داری با دانلود از سایت خود اسوس ؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

داداش میتونی در مورد کرایسیس هم عکس بزاری یا بگی چجوری میشه؟ gta iv کسی روش باز ینکرده؟ نتیجرو بزارید ممنون

در مورد farcry 2 هم این لینکو ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته که روی high 50 fps گرفته ....... فکر کنم win 32 کار خودشو کرده اصلا امکان نداره سرعت بره بالا اون دست کاری هم که کردی شما همش ظاهری و استفاده نمیکنه شک نکن .
    آره نوت بوک چک رو دیده بودم و میدونستم خالی بندیه و واسه همین تست کردم که این بنده خداها که میرن واسه گیم میخرن بدونن واقعا چه طوریه.

البته گفتم که خیلی هم نسبت به سونی خوب بوده.

سرعت رم ظاهریه ؟؟؟؟ نه دادا ظاهری نیستش. تستای دیگه ای هم کردم ولی الان عکسی چیزی ندارم بزارم. تازه بنچ مارک ویندوز که دروغ نمیگه فقط ممکنه یکمی دقیق نباشه. به هر حال رو دستاپ هم رم 1333 همین نمره رو داره ولی قبلا که تو فروم گفتم یکی گفت متوجه نشدی چی به چیه، منم گفتم راست میگه باید وقتی خریدم دقیق بررسی کنم.

کرایسیس رو نمیخوام نسب کنم مگه این ورژن دومش که واسه کنسولام عرضه میشه بیاد. آخه مطمئنم بیشتر مواقع فریم ریت زیر 25 می چرخه و بازی رو نمیشه راحت انجام داد. شمام بزار واسه کنسولش با موتور گرافیکی سه بیاد بعد نصب کن چون میدونن کارت گرافیک xbox 360 نمیتونه این غول شیدر رو تحمل کنه و خیلی بهینش می کنن. مخصوصا که هر دوی این لپ تاپا و x360 از چیپ ساخت ای تی آی استفاده میکنه و احتمالا خیلی خوب باید اجرا بشه.
    Last edited by alireza1411; 22-08-2010 at 05:34.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من بازی Crysis Warhead رو هم تو 32bit و هم تو 64bit تست کردم و اختلاف حدود 5 تا 9 فریم رو در تنظیمات یکسان داشتند و 64bit بهتر بود اما تو Loading اختلاف زیاد بود و در 64bit خیلی سریعتر بازی load میشد.بعضی بازیها که برای 32bit صرفآ طراحی شدند در هر دو عمکرد یکسانی دارن اما بازیهای نسل جدید که با توجه به 64bit تولید میشن در 32bit خوب عمل نمیکنن.برای مثال بازی DMC 4 که با توجه به 64bit طراحی شده رو من رو هر دو ویندوز تست کامل کردم.اختلاف فریم در بالاترین حالت گرافیک رو هر دو حدود 10 فریم و اختلاف Loading حدود 40درصد بود.

خب یه جای کار مشکل داره !!!!!

تچ آرپ که خیلی معتبره این نتیجه رو تائید نمیکنه. من هم رو کرایسیس یا بازی خاصی الان چیزی ندارم که ادعا کنم و بهتره همین حرف اونا رو بگم.

شرمنده یه کم تند تند نوشته بودم یکی از دوستان گفتن توضیح بدم. خب این مطلب رو از اینجا دارم میگم:
    کد:
    با سی پی چهار هسته ای کور تو کواد و گرافیک 8800 gt که فکر کنم تقریبا تو مایه های همین لپ تاپه (البته تو کرایسیس یکم ضعیف تر شاید باشه و تو این بازی تکسچر دار ها بهتره) تستش کردن.

روی سیستم 32 و 64 بیتی. فرق 32 و 64 بیت تو یه بازی زیاد نیست چون تنها کاری که میکنه اینه که میتونه مموری بیشتر از 3.25 یا رو لپ تاپ ما بیشتر از 2.95 رو آدرس دهی کنه و واسه ذخیره تکسچر استفاده بکنه. کرایسیس و حتی بازیهایی مثل د لست رمنانت که کلی رم واسه تکسچر میخواد حتی در بالاترین حد هم نمیتونن این همه رم استفاده کنن !!!! پس طبیعیه تفاوت فریم ریتشون کم باشه. البته اگه تعداد TMU های کارت گرافیکتون بالا باشه شاید یه فرجی شد و کار به اونجایی رسید که رم مهم شد ؟؟؟

تو این سایت هم واسه رزولوشن بالا و پایین و با کیفیات مختلف تست کرده و دستش هم درد نکنه که همه حالتهای مهم رو بررسی کرده. می بینین که تفاوت 32 و 64 خیلی کم و در حد صفره.

این فروم هم چیزای جالبی واسه گفتن داره. البته بحثشون داغه ولی کلیت مطلب رو دقت کنید:
    کد:
    نتیجه تست کرایسیس رو سیستمی با سی پی یو دو هسته ای اثلون و با کلاک 2.2 گیگا هرتز نشون میده که با استفاده از 64 بیتیشما میتونین 30 فریم بگیرین و با 32 بیتی میتونین 27 فریم بگیرین !!!! جالب اینه که تو چه ویندوزیش مهم نیست بلکه چون سی پی یو نقطه ضعف اجرای بازی بوده تو هر ویندوزی که بهتر از سی پی یو استفاده کنه نتیجه بهتره !!! یاتونه که گفتم تو سرون بار رو کل هسته ها پخش شده بود ؟؟؟

البته حرف آقای وایو من رو رد نمیکنم و شاید یه میکلی نکته ای چیزی هست که نتیجه این جوری شده.

خب اینم یه سایت دیگه که کلا ویندوز 64 بیتی رو با 32 مقایسه کرده.
    کد:
    اون بخش کرایسیس رو دقت کنین که رم 2 و 4 گیگ رو یه سیستم تنها تونسه 22 فریم رو بکنه 21 فریم !!!! یعنی همون 5 ئرصدی که گفتم اینجا هم صادقه.

البته تو زیپ کردن تفاوت تا 20 درصد هم شده ولی خودتون هم میدونین وین زیپ رو اصلا نمیشه معیاری واسه سنجش قدرت پردازش سیستم دونست.
    اینجا هم چند تا برنامه رو تست کرده:
    کد:
    دقت کنید که اینکدر مین کانسپت که رقیب x264 هست و هر دو میتونن از بهرتین امکانات سی پی یو استفاده کنن تو وسندوز 7 و ویستا نتیجه یکسانی داره!!!!

اولا که نسخه بتای سون اومده بود خیلی تبلیغ تو سایتا میشد ولی اون موقع هم تو این مطالب فرق واقعی سیستم ها مشخص بود. تو همین لینک بالا بخش مقایسه بازی رو نگاه کنین. تفاوت ویستای بیچاره با سون شاید کمتر از 2 3 درصد باشه.
    البته خبر دارین که بساط دایرکت ایکس هم داره با وارد شدن ایکس ان ای یواش یواش جمع میشه. بازی فلایت سیمولیتور رو به عنوان یه دست گرمی با ایکس ان ای نوشتن و بد نبوده.

خب من برم دیگه. زیاد حرف زدم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

راستی یه چیز یادم رفت. رم زیاد حتی مضر هم میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کد:
    این مطلب اگه تو تامز هاردور نبود باورم نمیشه. سایت خیلی خفنیه. با 3 گیگ رم اونم تو حالت 32 بیت تونستن رکورد 6 گیگ اونم 64 بیت رو بزنن !!!!!!

و تو فارکرای 2 نتیجه نزدیک به همه:
    کد:
    تو یستا هم که قضیه یکمی فرق داره و 64 بیتیش انگار بهتر عمل کرده. البته فقط تو کرایسیس:
    کد:

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اولا: این مال لپ تاپه از مال دسکتاپ که اینا تست کردن ضعیف تره
    دوما 8800 از این گرافیک قوی تره(من رو دسکتاپم دارم)

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی اینجا crysis ر. حنی وصل هم نکرده؟ ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه KATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض

باسلام
    2 تا سوال داشتم

منظور از مانيتور Vesa Like چيه ؟
    كسي تا حالا مانيتور N61 رو با يه لپتاپ كه full HD باشه از نزديك مقايسه كرده ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اولا: این مال لپ تاپه از مال دسکتاپ که اینا تست کردن ضعیف تره
    دوما 8800 از این گرافیک قوی تره(من رو دسکتاپم دارم)

آره منم گفتم یکمی بهتره ولی نه زیاد. فکر کنم اون تو جاهای شلوغ حدود 17 18 بره و مال لپ تاپه حدودا 16 یا نهایت 15 بره. من خودم 4830 اور شده دارم رو دستاپ و خیلی وقت هم هست بازی نمیکنم ولی یادمه تو جاهای ناجور هم تا 20 21 پایین میومد. البته اور شده ی 4830 این طوریه وگرنه 4830 عادی تقریبا 2 3 درصد از 8800 تو کرایسیس بهتره.

کد:
    تو این لینک هم میتونید برخی کارت گرافیک ها رو ببینید.

کلا واسه دوستانی که میخوان بازی کنن من همین لپ تاپ رو تا 1میلیون و 700 بهترین گزینه میدونم. اگه 1700 بالاتر رفتین یه مدل ام اس آی با همین گرافیک داره که چون دو تا کارت گرافیکه هست و در صورت عدم نیاز سوئیچ میکنه بهتره اون رو بگیرید. مصرفش از این پایین تر میشه.

تازه بگزریم من که حاضر نمیشم کرایسیس رو با صدای 5.1 یا 7.1 رو دستاپ ول کنم برم تو لپ تاپ بازی کنم که هم لپ تاپ داغون بشه و هم کیفیت صدا و تصویر رو کم کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام داداش نه متعسفانه بهتره بگم خوشبختانه نه تو ایران پیدا نمیهشه اگر هم بود قیمتش باید حدود 1280 تا 1300 نهایتا نباشه .
    ASUS N61 Series N61JQ-X1 NoteBook Intel Core i7 720QM(1.60GHz) 16" 4GB Memory DDR3 1066 320GB
    HDD 7200rpm DVD Super Multi ATI Mobility Radeon HD 5730
    همانطور که میبینی سایز هارد پایینه ولی دورش بالاست! اگر هم پیدا بشه خوبه ولی توی ایران گارانتی ها زیر 500 گیگ ندارن دو صفحه قبل اقای mohamad asus در مورد مدلا توضیح دادن
    اقا چرا خوشبختانه؟!!!!!
    من دیروز زنگ زدم به یه بابایی تو پایتخت گفتم دقیقا همینو می خوام گفت 1460!!!!!!!!!جریان چیه؟؟در مورد lenovo y560 چی میگی؟؟؟؟؟کیفیت قطعات لپ تاپ برام مهمه؟؟ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •