Mince میشه با ناز راه رفتن و demurring معنی کمرو وخجالتی میده معنیش هیچ کدوم از اینا نیست
Mince میشه با ناز راه رفتن و demurring معنی کمرو وخجالتی میده معنیش هیچ کدوم از اینا نیست
ناز کردن
to act coyly
to demur
to mince
to feign disdain
to demure
to coquette
to flirt
بالاخره باید یکی از اینا بشه
سلام دوستان اينو واسه من به انگليسي بر گردونين
شما يك مترجم ايراني پيدا كن تا بتونيم با هم ارتباط بر قرار كنيم و با هم همكاري كنيم.من اطلاعات زيادي درباره اين كتاب ها دارم پس دنبال مترجم ايراني بگرد...
آخه يكي يقه ما رو گرفته بيا با هم همكاري كنيم ما هم كه انگليسيمون تعريفي نيست
ببينيم چي ميشه
يا حق (:
شما يك مترجم ايراني پيدا كن تا بتونيم با هم ارتباط بر قرار كنيم و با هم همكاري كنيم.من اطلاعات زيادي درباره اين كتاب ها دارم پس دنبال مترجم ايراني بگرد...
Ya30n جان بفرما:
You would better find an Iranian translator in order to communicate and corporate with each other
I don't have enough information about these books so research for iranian translator
Dear Petros,
May I ask you to be a bit more careful with the translations?
As far as I see Ya30n was trying to say that he has lots of information about the books but your english sentence is implying exactly the opposite!
Anyway, your contribution to the topic is appreciated.
Good luckl
Hi
I have never heard the first 5 words mean what Phoenixtranslator is asking.
But the last two, to flirt and coquette, have almost the same meaning he is looking for.
Good luckl
عزیزان کسی (( جرم گیری دندان )) رو نمی دونه؟
با سلام خدمت كاربران زحمت كش اين بخش !
دوستان عزيز لطفاً اگر امكان دارد جمله فارسي زير را برايم به انگليسي ترجمه كنيد چون مي خواهم آنرا در يك سايت انگليسي مطرح كنم. با تشكر فراوان
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
درخواست يك user و pass معتبر جهت اجراي نرم افزار UseNeXT v4.05
سلام دوستان ! اگر امكان دارد يك user و pass معتبر جهت اجراي نرم افزار UseNeXT v4.05 (براي اتصال به سرورش و تاييد رمز مذكور) در اين بخش يا حتي المقدور به صورت پيغام شخصي برايم ارسال كنيد .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks for your noticeable attention, dear
I'm so ashamed
I promise to be more acute about sentences
anyway, I need a oculist right?
Last edited by Petros; 07-06-2007 at 12:44.
قربونت برم خيلي ماهي
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)