حسین جان این پستت رو خوندم خندم گرفت اخه ما داریم روی دو چیز جدا بحث می کنیم یعنی منظورهامون یکیه اما چون تعاریف متفاوت داره داریم برداشت متفاوتی می کنیم
من الان فهمیدم تو چی میگی منظور تو کنترل فول دستی هست که در اختیار کاربره و سی پی یو کمک چندانی نمی کنه در این صورت باید بهت بگم که من هم کاملا باهات موافقم و من هم همیشه همینطور بازی می کنم پی ای اس رو !
اما منظور من واقعا چیز دیگه بود اگه من میدونستم منظور تو از نقش سی پی یو اینه از همون اول تاییدش می کردم چون من همکاری سی پی یو تو بازیم رو اصلا و ابدا قبول ندارم
من خودم بازی می کنم و همه چیز منوئله حتی وقتی GT هم بازی می کنم همه دنده منده هارو دستی میذارم
منظور من نقش کلی سی پی یو یعنی مثل نقش محاسبه حرکات فیزیکی بازی مثل چی ؟
- وزش باد در یک بازی (حالا هر سبکی) و تاثیر آن
- احتمال برخورد یک گرنید به هدف با توجه به مورد بالایی
- احتمال انحراف یک راکت بسته به محل پرتاب
و خیلی موارد دیگه
بعدشم من درسته فیفا بازی نکردم اما چندین نقد انگلیسی مختلف در موردش خوندم و فکر کنم کنترل های دستی فیفا از پی ای اس بیشتر باشه
اما حسین جان اینو فراموش نکن پی ای اس و طرفداراش چی رو میپسندن بعنوان یک کاربر حرفه ای من هم حرف تورو در مورد کنترل ها تایید می کنم اما اینکه پی ای اس نسبت یا بهتر بگم ظرفیت کمی در قبول کنترل های کاربر داره ذره ای محبوبیتش کم نمی کنه و همچنان دوست داشتنیه بالاخره هر کی بازی مورد علاقه خودشو در سبکی پیدا می کنه
بعدش من تو هر بازی معمولا 14-18 تا گل میزنمالبته بهتر از من زیادن و افتخار می کنم بینشون هستم
بله زمانشو زیاد کنید !
دوست عزیز حرف های شما تایید میشه البته مثال حسین جان بخاطر نشون دادن اون عده کوچیکی بود که در اقلیت هستن در کل من با حرف های همه تون موافقم و مطمئنم پی ای اس بازی دوست داشتنی هستش و کاملا لذت بخش !
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
9 اکتبر سال 2010 بصورت رسمی عرضه میشه ( 9.10.2010 )