تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 674 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مهرداد جان پس چطوری الان من یا مسعود یا امین( Justin 11 ) داریم فول manual یا کاملا دستی بازی میکنیم پس میشه .
    الان ما تمام گزینه ها رو روی دستی گذاشتیم ( خود من از وقتی فیفا نکست بازی میکنم تا الان 90 درصد بازیهامو روی حالت دستی بازی کردم نه کمکی و از سی پی یو کمک نگرفتم ) . من با تمرین زیاد تونستم دقت شوتهامو بالا ببرم همینطور دقت سانترها و پاسهای مختلف امسال تصمیم دارم کنترل حرکت بازی رو هم دستی کنم و این جذابیت بازیو صد برابر میکنه چون هیچ وقت بازی برام کاملا راحت نمیشه و مزه بازی برام از بین نمیره دیگه بازیها برام تکراری نیست که به هر تیم 6-7 تا بزنم حتی بعضی از بازیها رو هم میبازم و این طبیعیه نه اینکه بیاییم هر فصل با یک تیم ضعیف همه تیمها رو لوله کنیم و قهرمان باشگاههای اروپا بیشم و همه افتخارات رو هم با اختلاف زیاد از آن خودمون کنیم مثل آقای گل و .... اینجا اگه کمی بی دقتی کنی پاسها به مقصد نمیرسه یا شوتها توی چارچوب قرار نمیگیره دیگه با این روش ما باگ گل زنی نخواهیم داشت چون این توانایی خودمونه که در نتیجه گیری تاثیر گذاره نه کمک cpu . دیگه نمیتونیم بگیم چرا این پاسو cpu بد داد و ... چون این خود ما هستیم که تعیین کننده همه چیز هستیم و این طبیعیه نه اونچیزی که شما میگی و میگی که باید cpu کمکمون کنه نه این واقعی نیست در حالت کمکی در واقع این cpu هستش که میبره نه شما بعد افتخارشو بنام خودتون میزنید . پس نباید افتخار کرد که مثلا با کمک سی پی یو من 6 تا به حریف زدم نه این شما نیستی که میبری .
    به هر حال پس حرف من نقض نمیشه که میگم در حالت دستی که کاملا واقعیه فقط تعداد انگشت شماری هستن که در برابر کامپیوتر در درجه بالا میبرن . و اون جایزه ای که گذاشتم هم بی دلیل نیست چون کار واقعا سخته .
    این نظر سنجیو ببین بیشتریا دوست دارن دستی بازی کنن :

حسین جان این پستت رو خوندم خندم گرفت اخه ما داریم روی دو چیز جدا بحث می کنیم یعنی منظورهامون یکیه اما چون تعاریف متفاوت داره داریم برداشت متفاوتی می کنیم
    من الان فهمیدم تو چی میگی منظور تو کنترل فول دستی هست که در اختیار کاربره و سی پی یو کمک چندانی نمی کنه در این صورت باید بهت بگم که من هم کاملا باهات موافقم و من هم همیشه همینطور بازی می کنم پی ای اس رو !
    اما منظور من واقعا چیز دیگه بود اگه من میدونستم منظور تو از نقش سی پی یو اینه از همون اول تاییدش می کردم چون من همکاری سی پی یو تو بازیم رو اصلا و ابدا قبول ندارم
    من خودم بازی می کنم و همه چیز منوئله حتی وقتی GT هم بازی می کنم همه دنده منده هارو دستی میذارم
    منظور من نقش کلی سی پی یو یعنی مثل نقش محاسبه حرکات فیزیکی بازی مثل چی ؟
    - وزش باد در یک بازی (حالا هر سبکی) و تاثیر آن
    - احتمال برخورد یک گرنید به هدف با توجه به مورد بالایی
    - احتمال انحراف یک راکت بسته به محل پرتاب
    و خیلی موارد دیگه
    بعدشم من درسته فیفا بازی نکردم اما چندین نقد انگلیسی مختلف در موردش خوندم و فکر کنم کنترل های دستی فیفا از پی ای اس بیشتر باشه
    اما حسین جان اینو فراموش نکن پی ای اس و طرفداراش چی رو میپسندن بعنوان یک کاربر حرفه ای من هم حرف تورو در مورد کنترل ها تایید می کنم اما اینکه پی ای اس نسبت یا بهتر بگم ظرفیت کمی در قبول کنترل های کاربر داره ذره ای محبوبیتش کم نمی کنه و همچنان دوست داشتنیه بالاخره هر کی بازی مورد علاقه خودشو در سبکی پیدا می کنه
    بعدش من تو هر بازی معمولا 14-18 تا گل میزنم البته بهتر از من زیادن و افتخار می کنم بینشون هستم

حسین جان فکر کنم این دوستمون چون اصلا فیفا نکست بازی نکرده در جریان حالت دستی و کمکی نیست لذا مثال های شما رو درک نمیکنه !!
    بله زمانشو زیاد کنید !

کاملا" تأیید میشه ، ضمنا" این نکته رو اضافه کنم که آخرین رویارویی میان انسان و رایانه حدودا" 3 سال پیش بود که بین ابر استاد بزرگ ، نابغه بزرگ جهانه شطرنج و نرم افزار x3d فریتز بود ، که این نرم افزار مجهز به آخرین بانک اطلاعاتی مربوط به تمام رقابت های برگزار شده جهانه شطرنج بود و مسابقه در یک تصویر 3 بعدی بر روی مانیتور و با قرار دادن عینک مخصوصی که مغز متفکر جهان شطرنج بر روی چشم داشت ( گری کیموویچ کاسپارف ) برگزار شد ، این یه تجربه جدید برای نابغه شطرنج بود ، در طول این رویارویی دو جانبه کاسپاروف در هر دیدار کاملا" بر این نرم افزار مسلط بود و در حالیکه روز به روز به غلبه کردن بر این نرم افزار نزدیکتر میشد متأسفانه در یکی از راندها و بر اساس خستگی فیزیکی که در طول یک نبرد 8 ساعته بر کاسپاروف چیره شده بود و در اثر یک اشتباه بسیار جزئی نتونست در نهایت و در پایان 6 راند x3d فریتز رو مغلوب کنه و در خاتمه به تساوی 3-3 رضایت دادند ، و درحالی این تساوی رقم خورد که همگان به برتری قاطعانه ابر استاد بزرگ گری کاسپاروف و تسلطش بر روی این نرم افزار واقف بودند ، و در پایان این رقابت گاسپاروف گفت : ما انسانها مثل رباطها نیستیم که با خستگی فیزیکی بیگانست ، ضمنا" به این نکته اشاره کنم که بعد از پیروزی کاسپاروف در سال 1996 بر رایانه دیپ بلو ، و در سال 1997 که نتیجه رو به این ابر کامپیوتر واگذار کرد همگان از یک تقلب آشکارا در راند آخر و بر روی حرکت qd6 خبر دادند ، گویی این حرکت بر گرفته از ذهن یک انسان بود نه کامپیوتر ، وردر در پایان این رقابت گری کاسپاروف در یک اظهار نظر جنجالی عنوان کرد " این دستهای خدا بود که مهره های دیپ بلو رو جابجا میکرد !!!

حسین جان شما درست میفرمائید ابر کامپیوتر در کسری از ثانیه میتونه میلیاردها پوزیشن رو پردازش کنه و تمامی حرکتها رو تا انتها بررسی کرده و پر ارزش ترین حرکت رو انتخاب کنه ، ولی شما یک نکته رو در نظر نگرفتی که کامپیوترها فاقد اون هستند و تا چندین سال آینده هم به اون دست نخواهند یافت و همین عامل موجبات برتری بشر بر رایانه رو فراهم میکنه ، و اون هم چیزی نیست مگر تعیین یه استراتژی کلی و هدفمند و اتنخاب تاکتیکهایی برای رسیدن به اون استراتژی از پیش طراحی شده هست ، در واقع کامیوترها توانایی انتخاب استراتژی هدفمندی رو ندارند و محاسبات پیچیده ابر کامپیترها به دلیل اینکه فاقد استراتژیست در مواردی به بنبست میخوره و اینجاست که ذهن بشر و خلاقیتش نمود عینی و عملی پیدا میکنه و وجه تمایز انسان و رایانه بیش از بیش قوت میگیره.

موید باشد
    دوست عزیز حرف های شما تایید میشه البته مثال حسین جان بخاطر نشون دادن اون عده کوچیکی بود که در اقلیت هستن در کل من با حرف های همه تون موافقم و مطمئنم پی ای اس بازی دوست داشتنی هستش و کاملا لذت بخش !

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

سلام.
    این بازی دقیقا کی میاد؟

9 اکتبر سال 2010 بصورت رسمی عرضه میشه ( 9.10.2010 )

2. 6 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا بس کنید این بحث های حاشیه ای رو دیگه

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

من یک هوادار متعصب pes که بیشتر از 10 سال زندگیمو با فوتبال کونامی گذروندم عرضی داشتم دوستان.

الان داشتم مطالب سال گذشته تایپک pes 2010رو مطالعه میکردم (همون روزا که اولین اطلاعات به همراه تصویر مسی امده بود) واقعا در پشت نمایش یک عکس چه حرفا از قول آقای seabass از اینور و اونور نشنیدیم. بازگشت پادشاه رو که یادتونه. فلش بکی به گذشته... یه نمونه شو پایین میام بخونید.

امسال کونامی در بازی pes 2010 روی مواردی مانند زیر تمرکز دارد :

1- افزایش شور و هیجان بین بازیکنان در مسابقه ها ؟؟؟
    2- بوجود آوردن یک مسابقه دوستانه و با شرافت که دایما بازیکن را تست می کند ؟؟؟
    3- مدافعان فضاها را می پوشانند و بازیکنان مجبورند دایما راههای متفاوت حمله را امتحان کنند؟؟؟
    4- کونامی برای شبیه سازی فوتبالی واقعی و بازی استراتژیک و حرکات تند که به واقعیت نزدیک باشد تلاش می کند؟؟؟
    5- دروازبانها چالاکتر و پرتحرکتر شده اند و به گونه ای جدید شوتها را استوپ می کنند؟؟؟
    6- همچنین داوران بازی متفاوت شده اند آنها با هوش مصنوعی زیرکانه ای که دارند در طول مسابقه بهتر داوری می کنند؟؟؟
    7- بازی امسال ((pes 2010 چیزی در حدود 300 انیمیش جدید خواهد داشت .!!!؟
    8- گرافیک بسیار عالی و زیبای این نسخه که به واقعیت بسیار نزدیک شده است .
    9- پنالتی ها: سیستمی کاملاٌ جدید استفاده شده است که کنترل،جایگیری و دقت بهتری را امکان پذیر می سازد.
    10- و...

و حالا چند روز بعد از انتشار بازی:

چندی پیش مصاحبه ای از اقای seabass خالق این بازی با videogamer شد که در ان جو مصاحبه بسیار غمگین بود و دائما seabass به جای تبلیغ از بازی خود از کارهایی که می خواسته انجام دهد ولی نتوانسته ابراز تاسف میکرد.

در پایان این سوال دوباره مطرح می شود که ایا بازی سال گذشته را بایستی " بازگشت پادشاه" خواند ؟ و جواب صرفا خیر می باشد . اینجانب از طرفداران سرسخت این سری بازی از اولین نسخه های آن تا به کنون بوده ام که در اینمدت تنها یک بار در سال 2004 فیفا را برای اولین بار تجربه کردم که به علت گیم پلی ضعیف آن بازی را برای همیشه کنار گذاشتم . البته من تا به کنون موفق به تجربه ی نسخه ی جدید فیفا در نسل جدید نشده ام و این نظر من نیز تنها دررابطه با نسخه ی نسل قبلی این بازی صدق می کند اما به هرحال pes مدتهاست که راه خود را گم کرده است و دیگر خبری از آن گیم پلی لذت بخش و بدون رقیب نیست.

نتیجه گیر من اینه که EA و KONAMI هیچ ارزشی ندارند که بخواهیم خودمان را به خاطرشون غرق کنیم. شاید اونایی که سن و سالشون تو دور بر 15 و 19 مچرخه ( که بنده کوچک همشون هستم) دارای هیجان بیش از حدی تا عرضه دمو یا شاید بازی داشته باشند ولی واقع بینی و قضاوت در آینده میتونه بهترین گزینه باسه همه مون باشه.ما هویتی مسلمان مخصوصا آریایی هستیم پس بهتره که خودمان را در سیاستهای فریب این دو شرکت بیگانه گم نکنیم و به نظرات یکدیگر احترام و حرمتها رو نگهداریم.

با تشکر فراوان از شما BallOOn.
    Last edited by balloon; 11-09-2010 at 17:01.

5. 5 کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

...
    ما هویتی مسلمان مخصوصا آریایی هستیم پس بهتره که خودمان را در سیاستهای فریب این دو شرکت بیگانه گم نکنیم ...

با تشکر فراوان از شما BallOOn.
    WTF ? FTW ؟
    بابا دست از سر قضیه معصومیت ما در مقابل دنیا بردارید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    با عرض پوزش از تمامی دوستان PES که در تاپیک حضور دارن ! ولی الحق که دیگه کم کم .... داره همه جارو برمی داره !

7. 6 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید شماها مشکلتون چیه ؟
    ما داریم اینجا با هم بحث منطقی می کنیم و میخوایم دو کلمه چیز جدید یاد بگیریم
    این حرفا دیگه چیه ؟ شما معنای واقعی کلمه انجمن رو زیر سوال بردید یکی رو میخواید بندازید بیرون یکی میخواید نیاید تو یه تاپیک بس کنید
    نکنه فکر می کنید ما داریم با هم لج می کنیم ! ای بابا این یه بحث کاملا دوستانه و صمیمیه

9. 10 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من هم همیشه همینطور بازی می کنم پی ای اس رو !
    بعدشم من درسته فیفا بازی نکردم اما چندین نقد انگلیسی مختلف در موردش خوندم و فکر کنم کنترل های دستی فیفا از پی ای اس بیشتر باشه
    اما حسین جان اینو فراموش نکن پی ای اس و طرفداراش چی رو میپسندن بعنوان یک کاربر حرفه ای من هم حرف تورو در مورد کنترل ها تایید می کنم اما اینکه پی ای اس نسبت یا بهتر بگم ظرفیت کمی در قبول کنترل های کاربر داره ذره ای محبوبیتش کم نمی کنه و همچنان دوست داشتنیه بالاخره هر کی بازی مورد علاقه خودشو در سبکی پیدا می کنه
    بعدش من تو هر بازی معمولا 14-18 تا گل میزنم البته بهتر از من زیادن و افتخار می کنم بینشون هستم

مهرداد جان تا الان ما داشتیم در مورد گزینه های دستی صحبت میکردیم اگه بحث مقایسه دو بازی به وسط نیاد بهتره چون اینجا تاپیک pes هستش اگه دوست داری بحث مقایسه ای بکنیم من توی تاپیک خودش در خدمت شما هستم اونجا میتونیم چیزای زیادی از هم یاد بگیریم .
    اما در مورد مساله دستی بودن من تعجب میکنم که شما میگی pes گزینه دستی داره من که تا الان ندیدم میشه دقیق تر بگی منظورت کجاست ؟

11. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام دوستان

تمام بحث های مقایسه ای فقط و فقط اینجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این به بعد تمام پست های مقایسه ای از تو تاپیک پاک می شوند!

13. 14 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقد دموی بازی بروی PS3
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام من میخواستم تاریخ دقیق عرضه این بازی رو بدونم؟؟
    میدونم 9 اکتبر ...
    ولی به تاریخ خودمون کی میشه؟؟
    راستی تاریخ دموشم بگید؟

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

سلام من میخواستم تاریخ دقیق عرضه این بازی رو بدونم؟؟
    میدونم 9 اکتبر ...
    ولی به تاریخ خودمون کی میشه؟؟
    راستی تاریخ دموشم بگید؟
    اکتبر یعنی مهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •