تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 598 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه اینقد خوبه چرا تو فروشگاه دسته دوم اینترنتی مثل گوشی شاپ اینهمه فروشندش زیاده!!...انگار هر کی خریده میخواد بفروشه اگه خواستین لینک لیست فروش رو بزارم!! ولی ناگفته نماند آیفون بالاترین آماره فروش رو داره !! انگار خوده اپلی ها هم فهمیدن گوشیشون خیلی عقب موندس!!
    عدم ساپورت مناسب!!! عدم مولتی تاچ! عدم 16 میلیون رنگ(عدم وجود! و ایجاد!).....
    در کل گوشی شاخیه ولی با بی مهری سونی مواجه شده!!!

ایفون ؟ کدومش؟ 3gs دارهات همه دارن می فروشن که 4 بگیرن!!! 4 دار ها هم همون بهتر که برن بفروشن!!!! چون هر کسی لیقات استفاده از محصولات اپل رو نداره....فقط باید اپلی! باشی تا بفهمی محصولات اپل رو...درضمن،گوشیی رو دست ایفون نیست مخوصا 4 که بخوای بفروشی و یکی دیگه بخری!!!!هیچ شرکتی بیش تر از ایفون برنامه نداره...بازی نداره....خدمات پس از فروش نداره.....کلاس بالا تر از ایفون هم فقط من ایکس تن دیدم(ایکس تن رو باهاش کار رکدم ولی ایفون 4 از نزدیک ندیدم هنوز!!)

Last edited by senaps; 10-10-2010 at 13:14.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عدم ساپورت مناسب!!! عدم مولتی تاچ! عدم 16 میلیون رنگ(عدم وجود! و ایجاد!).....
    در کل گوشی شاخیه ولی با بی مهری سونی مواجه شده!!!

ایفون ؟ کدومش؟ 3gs دارهات همه دارن می فروشن که 4 بگیرن!!! 4 دار ها هم همون بهتر که برن بفروشن!!!! چون هر کسی لیقات استفاده از محصولات اپل رو نداره....فقط باید اپلی! باشی تا بفهمی محصولات اپل رو...درضمن،گوشیی رو دست ایفون نیست مخوصا 4 که بخوای بفروشی و یکی دیگه بخری!!!!هیچ شرکتی بیش تر از ایفون برنامه نداره...بازی نداره....خدمات پس از فروش نداره.....کلاس بالا تر از ایفون هم فقط من ایکس تن دیدم(ایکس تن رو باهاش کار رکدم ولی ایفون 4 از نزدیک ندیدم هنوز!!)

سلام.

یک سوال؟
    این امار رو از کجا اوردید که اونایی که 3GS دارن میفروشن که 4 رو بگیرن؟!!!!!(ضمن اینکه تازه باید از دوست عزیزمون رئال هم بپرسیم که امار فروش رو از کجا اوردن)
    چرا فکر میکنید تمام اونایی که گوشی رو دارن و میخوان بفروشن اشتباه میکنن یا به گفته شما لیاقتش رو ندارن !!!! و اونموقع شما که به گفته خودتون تاحالا با آیفون کار هم نکردید نظرتون درسته؟
    یا مثلا" دوستانی که X10 رو دارن و با مشکلاتش مواجه شدن اشتباه میکنن و....؟
    و مثلا" چرا فکر میکنید که X10 با بی مهری سونی مواجه شده؟ والا من که نه موقع خرید X10 قول آپدیت رو بهم دادن نه موقع خرید X10 مینی.سونی این گوشی رو با این شرایط فروخته و ماهم همه باهمین شرایط خریدیم اینکه دیگه دلیل نداره تمام ضعفهارو منوط به آپدیت کنیم یا اگه آپدیتش نیومد بیایم دعا کنیم مدیر سونی اریکسون جز جگر بگیره که!!!!!

3. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اما از وقتی سونی اریکسون از ساخت مالزی به چین تغییر کرد من دیگه بهش اعتقاد ندارم کیفیتشم یه جورایی........ضعفشم که بیشتر شده!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

باز بحث محل ساخت داره پیش میاد. بابا بخدا فرقی نمیکنه کجا ساخته بشه. بخدا سونی ساخت ژاپن با مالزی و چین هیچ فرقی نمیکنه. بخدا نوکیا ساخت فنلاند با چین فرقی نمیکنه. تقلبی که نیستن. خود شرکت یعنتی میره اونجا کارخونه میزنه گوشی میسازه.

6. 2 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این امار رو از کجا اوردید که اونایی که 3GS دارن میفروشن که 4 رو بگیرن؟!!!!!(ضمن اینکه تازه باید از دوست عزیزمون رئال هم بپرسیم که امار فروش رو از کجا اوردن)
    من گفتم همه؟! گفتم اکثرا 3gs دارها قبل از عرضه ی 4 فروختن و هنوز دارن میفروشن که 4 بگیرن! نگفتم همه....

چرا فکر میکنید تمام اونایی که گوشی رو دارن و میخوان بفروشن اشتباه میکنن یا به گفته شما لیاقتش رو ندارن
    باز هم اشتباه تو خوندن مطلب! نگفتم همه!گفتم بیشترشون...اونا اصلا نمیدونن ایفون چیه و چون پولشون میرسه میخرنش! اونوقت تازه میفهمن که گوشیشون با یه گوشی 200 تومنی که مثلا w950 باشه چقدر فرق داره و میگن به درد نمیخوره و میفروشنش!!!
    این جور ادم ها لیاقت داشتن ایفون رو ندارن!!!

و اونموقع شما که به گفته خودتون تاحالا با آیفون کار هم نکردید نظرتون درسته؟
    بنده اعلام کردم تا بحال 4 رو از نزدیک هم ندیدم ولی نگفتم 3g و 3gs نداشتم!!!

دلیل اینکه من یه 3gs رو با یه k800 عوض کردم هم نیاز مالیم بود!!الان خیلی پشیمونم ولی دوست ندارم برگردم سمت ایفون و میخوام یه بار هم که شده اندروید رو تست کنم!

یا مثلا" دوستانی که X10 رو دارن و با مشکلاتش مواجه شدن اشتباه میکنن و....؟
    کی گفتم اشتباه میکنن؟!

مثلا" چرا فکر میکنید که X10 با بی مهری سونی مواجه شده؟
    من با بی مهری تو خونواده مواجه شدم! چون از داداشم ساپورت عالیی میشه ولی از من نه!!! حتی گوشی k800 من 4 بار اپدیت براش اومده تا الان!!! ولی x10 با بی مهری مطلق مواجه شده! تقریبا سونی اصلا بهش توجه نمیکنه!!! فکر میکنی با اپدیت کردنش به 2.2،این گوشی بازم به یکی از انتخاب های اصلی کاربران بر نمیگرده؟! هر چند الان هم یکیشون هست! ولی سیستم عاملش خیلی ها رو دودل میکنه! حتی منو....

ولی عدم اپدیتش و عدم توجه به دارندگان این گوشی توسط سونی،نشون از مورد بی مهری قرار گرفتنش میشه....

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بابا این آپ دیت نشد؟!!!
    مگه قرار نبود همین روزا آپدیتش بیاد؟کسی از تایمش خبر داره؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اواخر اکتبر....تازه اواسط هستیم....

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دیگه همین روزا باید بیاد!!!
    امروز 14 هستش....فک کنم توی هفته ی اینده باید منتظرش باشیم...
    احتمالا اپدیت طوفانیی خواهد بود!! فک نمیکنم سونی تو کل عمرش تاحالا به اندازه ی روزی که موردی که شمال اپدیت میشن رو اعلام کرد فحش خورده باشه!!!
    یه بابایی تو فیس بوکم بهم ادرس داده بود کجا برم فحش بدم که بخوننش!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا دلتونو الکی به هفته دیگه خوش نکنید. بگید 30 اکتبر میاد که اگه خدایی نکرده 28 اومد ذوق زده بشید

12. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقا دلتونو الکی به هفته دیگه خوش نکنید. بگید 30 اکتبر میاد که اگه خدایی نکرده 28 اومد ذوق زده بشید
    امیدوارم که سونی یه خر اپدیت بده بیورن که حداقل ضایع نشیم میون ملت!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •