شما نباید از ubisoftgamelauncher بازی رو اجرا کنید
باید برین محل نصب و از assassinscreed2game.exe بازی رو اجرا کنید
شما نباید از ubisoftgamelauncher بازی رو اجرا کنید
باید برین محل نصب و از assassinscreed2game.exe بازی رو اجرا کنید
از همه ی دوستان واقعا متشکرم. . بلاخره تونستم با کمک عزیزان بخصوص eslamy_iut و Wordship بازی رو اجرا کنم .
مشکل اصلی برای خیلی ها که نمی تونن بازی رو اجرا کنن اینه که DvD هاشون غیر حرفه ای هست که فقط با installshield بطور سطحی بازی رو به هارد کپی میکنن و بازی بالا نمیاد
و تنها راه چاره تهیه DVD های تست شده و تمیز میتونه باشه ... من هم همین مشکل تصویر بالا رو داشتم که با تعویض DVD کاملا حل شد
الان وسطای بازی هستم و بجرات میتونم بگم که این بازی شاهکار یوبی سافت هست و فکر نکنم به این زودی هیچ بازی اکشن سوم شخصی بتونه جلوش قد علم کنه . . . با تشکر از زحمات همه .
Last edited by Loaded_nigga; 12-04-2010 at 11:19.
شما رسیدی به وسطاش ولی من آروم آروم دارم بازی رو جلو می برم . می خوام از گرافیک و داستان بازی لذت ببرم. لامسب خیلی طبیعی ساخته این یوبی سافت. خودت رو در ایتالیای قرون وسطی حس می کنی.
what a wonderfull game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
اونجاش که عموش تو ویلا میبره زیرزمین مجسمه ها ی اساسینز رو نشونمون بده، به یکی از مجسمه ها میرسه که نوشته این مجسمه ی DARiUSH هست از بزرگترین اساسین های سرزمین PERSiA بوده و برای اولین بار . . . .
من که مغزم سوت کشید...!!!
Last edited by Loaded_nigga; 12-04-2010 at 11:34.
دوستان کسی نبود این مرحله رو رد کرده باشه و بنده رو راهنمایی کنه ؟
با تشکر...
Last edited by mosolim; 12-04-2010 at 13:17.
شماره مرحله چنده ؟ منظورم Sequence چنده ؟
سکانس 13 دیگه .
شما دیگه ای کجایی برادر من. اگه گیمر باشی امکان نداره تاحالا اسمشو نشنیده باشی. اسم فارسیش فرقه قاتلینه . و یکی از بهترین بازی های کامپیوتره . شما بهتره اول برید شماره یک رو بازی کنید تا با بازی آشنا بشید بعد این شماره رو بازی کنید.
سلام
2 تا مشکل دارم
1- نمی تونم اسلحه افرادی رو که می کشم بردارم (کدام کلید ها رو باید بزنم shift رو هر جقدر می زنم یا نگه می دارم بر نمی داره)
2-بعد اینکه پدر Enzo رو کشتن رفتم یک زن رو ملاقات کردم و یاد داد چه طوری بین مردم مخفی شم ولی دیگه حالا مامورت ندارم
خود بازی راهنمایی می کنه و میگه انگشت نما نباش؟؟؟؟
باید برم لباس ها رو در بی یارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)