قیمت ، محصولات اپل ، وابسته ی شدید به قیمت دلار ه!
قیمت ، محصولات اپل ، وابسته ی شدید به قیمت دلار ه!
ممنون دوست عزیز
نه فقط همین لپ تاپ همراهشه و گفتم درش بیاره از جعبه بگیره دستش
البته یک ماه و نیم دیگه میادو تا اون موقع لحظه شماری برای اپل خیلی سخته!
ممنون از دوستان بزرگوار که راهنماییم کردن و بعد از یک ماه شک و تردید بالاخره به نتیجه خرید اپل رسیدم![]()
مشکلی نیست !
من خودم از آلبرتا (کانادا) آوردم ، فقط خود مک بوک رو گذاشتم تو کیفم! همین!![]()
موفق باشید ،
امید
من بین مک بوک پرو و آی مک موندم .
مک بوک پرو بخرم 371 میخرم و اگه آی مک بخرم 413 .
چیکار کنم . تجربه دوستان چیه ؟
ضمنا از تبریز از فروشگاه آوا میخوام بخرم . سابقش چطوره ؟
تصميم گيري بين اين دو خيلي راحته
اگر همراه بودن براتون مهمه مك بوك پرو و اگر قصد داريد جايگزين pc باشه يا هميشه در منزل استفاده كنيد آي مك بهتره
خوبه . عاليه .مک بوک پرو بخرم 371 میخرم و اگه آی مک بخرم 413 .
من خودم بيشتر با آي مك حال مي كنم ولي چون نميشه حمل كرد مك بوك پرو رو ترجيح دادم .اگر بخوام پي سي رو ارتقا بدم حتما آي مك ميگيرمچیکار کنم . تجربه دوستان چیه ؟
ببينيد اگر پلمش سالم باشه و قيمتش هم مناسب باشه هيچ مشكلي نداره و با خيال راحت خريد كنيدضمنا از تبریز از فروشگاه آوا میخوام بخرم . سابقش چطوره ؟![]()
ممنون از پاسختون .
1 - چرا با آی مک حال میکنید . چه فرقی بین ایندو میبینید . من هم زیاد حمل نمیکنم و تغییر مکان نمیدم . عوضش مک بوک پرو با سی پی یو i5 ارزونتر درمیاد .
2 - پلمپش رو چطوری چک کنم . میشه با عکس راهنمائی کنید ؟
3 - فروشگاه آوا تبریز 371 رو 2200 میگه و آی مک 413 رو 1900 . 1 سال هم گارانتی میکنه . راست یا دروغ میگه با اپل ایران کار میکنه .
خدایا من هم دارم مک دار میشم .![]()
Last edited by siamackh; 17-06-2010 at 22:31.
آي مك زيباتر . قدرتمند تره . مجيك موس و كيبورد وايرلس داره . صفحه نمايشش بزرگتره و ...
خوب بجاش قدرت پردازش آي مك بالاترهمن هم زیاد حمل نمیکنم و تغییر مکان نمیدم . عوضش مک بوک پرو با سی پی یو i5 ارزونتر درمیاد .
چند صفحه قبل فيلم گذاشتم ولي عكس هم ميزارم2 - پلمپش رو چطوری چک کنم . میشه با عکس راهنمائی کنید ؟
الماس 371 رو ميده 2050 . قيمت ديروز .به نظرم 150 تومن ارزش داره بياي تهران3 - فروشگاه آوا تبریز 371 رو 2200 میگه و آی مک 413 رو 1900 . 1 سال هم گارانتی میکنه . راست یا دروغ میگه با اپل ایران کار میکنه .
انشاا....خدایا من هم دارم مک دار میشم .![]()
مگه پردازش رو با سی پی یو اندازه نمیگیرن ؟ ببخشید هی سوال میکنم . ولی شما خوب دارید راهنمائی میکنید . یعنی شما میگید مک بوک پرو با سی پی یو i5 2.4 GHz قدرت پردازشش از آی مک با سی پی یو دو هسته ای 3.06GHz کمتر هست ؟ من دوربین سونی دارم که با فرمت فول اچ دی فیلمبرداری میکنه . (AVCHD) . میخوام فیلمهای اونو ادیت ، تبدیل و ... کنم . کدوم سی پی یو جواب میده ؟
ضمنا آیا کارت گرافیک ATI HD 4670 قویتره یا NVIDIA GT 330 ؟
میشه لینک اون فیلمرو بزارید . عکس هم منتظرم . احتمالا شنبه اقدام به خرید کنم .چند صفحه قبل فيلم گذاشتم ولي عكس هم ميزارم
آخه این فروشگاه قراره کمک کنه لپ تاپ قبلی من رو بردارن . ضمنا قرار شده چک هم قبول کنن . یکسال هم گارانتی میکنه .الماس 371 رو ميده 2050 . قيمت ديروز .به نظرم 150 تومن ارزش داره بياي تهران
این الماس پایتخت کدوم طبقه پاساژ پایتخت هست ؟ وارد که میشی سمت چپه یا راست ؟
سوالات دیگه :
- مجموعه iLife داخل جعبه هر دو مدل انتخابی من هست ؟
- چطور چک کنم که تولید جدید هست ؟
- ورژن اسنو لئوپارد اینا چند خواهد بود . الان توی سایت اپل دیدم 10.6.4 رو هم داده بیرون .
- آی مک انتخابی من کیبورد وایرلس و مجیک ماوس داخلش هست یا باید جدا خرید ؟
- دی وی دی درایور این مدلها Blueray هم پخش میکنه ؟
خیلی خیلی متشکر
Last edited by siamackh; 17-06-2010 at 23:13.
خوب i5 هم دو هسته ايهمگه پردازش رو با سی پی یو اندازه نمیگیرن ؟ ببخشید هی سوال میکنم . ولی شما خوب دارید راهنمائی میکنید . یعنی شما میگید مک بوک پرو با سی پی یو i5 2.4 GHz قدرت پردازشش از آی مک با سی پی یو دو هسته ای 3.06GHz کمتر هستآي مك كمي قوي تره
در فيلم همه چي گويا هست :میشه لینک اون فیلمرو بزارید . عکس هم منتظرم . احتمالا شنبه اقدام به خرید کنم .
http://www.box.net/shared/v3uj2hrdfu
پس عاليه . خوب باهاتون داره راه ميادآخه این فروشگاه قراره کمک کنه لپ تاپ قبلی من رو بردارن . ضمنا قرار شده چک هم قبول کنن . یکسال هم گارانتی میکنه .
سوالات دیگه :
به طور پيش فرض نصبه- مجموعه iLife داخل جعبه هر دو مدل انتخابی من هست ؟
مدل بيانگر چه سالي هست . 371 براي سال 2010 هست- چطور چک کنم که تولید جدید هست ؟
10.6.3 هست كه راحت ميتونيد آپديت كنيد .- ورژن اسنو لئوپارد اینا چند خواهد بود . الان توی سایت اپل دیدم 10.6.4 رو هم داده بیرون .
بله همراهش هست .- آی مک انتخابی من کیبورد وایرلس و مجیک ماوس داخلش هست یا باید جدا خرید ؟
در يك سطحنضمنا آیا کارت گرافیک ATI HD 4670 قویتره یا NVIDIA GT 330 ؟
طبقه ي 2 . روبروي پله برقياین الماس پایتخت کدوم طبقه پاساژ پایتخت هست ؟
Last edited by mohsenfhm; 17-06-2010 at 23:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)