فکر کنم کم کم باید به فکر جایگزین برای گوگل و جیمیل باشیم . کسی مورد مناسب سراغ نداره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر کنم کم کم باید به فکر جایگزین برای گوگل و جیمیل باشیم . کسی مورد مناسب سراغ نداره ؟
فک کنم امشبم ازون شباست که شبانه میشه روزانهIP عوض نکرد!!!
کسی خبر نداره اون حجمای به باد رفته رو برمیگردونن یا نه!؟
گوگل که سرعتش افتضاح شده الانمن به جای گوگل ازینا هم استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بیشتر مواقع بینگ از گوگل خیلی بهتره و سریعتر.. البته در تستی که من گرفتم این DNS خیلی سریع بود :
8.8.8.8
بعدش هم این سریعه :
8.8.4.4
با برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتون میتونید سریعترین DNS رو پیدا کنید.
فقط تعداد کوئری ها رو روی 50 تا تنظیم کنید به جای 250 تا
سرعت دان برا من عادی شده فعلا
والا واسه من اصلا باز نمیشه که بخوام تست بگیرم ببینم چند چندم . مگه ظلم کردن شاخ و دم داره؟ الان یک هفتست اینترنتم رو هواست . هیچ بنی بشری هم پاسخ گو نیست . اصلا نمیدونم درس میشه نمیشه
شب ها به این امید میخوابم که صبح که بلند شدم ببینم همه چی درست شده . ( چند روز پیش زنگ زده بودم به 2020 میگفتم سرعت دانلودم 170 تاست منم راضی نیستم . الان رو که میبینم ......
توی همه ی جای دنیا شرکت ها هر روز سعی میکنند هر روز سرعت و کیفیتشون و قیمتشون رو بهتر کنند اما توی ایران هر روز دایره ی سانسور تنگ تر میشه .
دیگه نمیدونم چی بگم . کاری جز صبر کردن نمیتونیم انجام بدیم![]()
ای بابا.حداقل شبای پیش شب سرعت خووب میشد اینم تعطیل کردن.عجب گیری کردیم خدا![]()
چرا عوض کرد ، ولی ساعت 2:15 !!!
لوگ مودموتون رو چک کنید.
اینم تست الان من با سرور خارجی:اینترنت مخابرات مازندران با سرور آمریکا
![]()
هر وقت عوض نمیکنه خودم مودمو دیسکانکت میکنم و دوباره وصل میشم ردیف میشه... (دیشب از 1.30 تا 7 صبح 800 مگ تونست دانلود کنه!)
از این برنامه استفاده کن :
WatchYourIp 1.2
تمام زمان های قطع و وصل شدن مودم و تغییر IP رو به طور خودکار لوگ میکنه ، نسخه 30 روزه شو میتونی از softpedia دان کنی ولی هنوز کرکی براش پیدا نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)