سلام
قیمتش بالاست
قیمت های نامحدود با نامحدود ADSL قابل مقایسه نیست . 2 مگ نامحدود ماهی 130-140 تومان این حدوداً خیلی خوبه ولی فرمایش شما هم صحیح است می تونست از این هم کمتر باشه
سلام
قیمتش بالاست
قیمت های نامحدود با نامحدود ADSL قابل مقایسه نیست . 2 مگ نامحدود ماهی 130-140 تومان این حدوداً خیلی خوبه ولی فرمایش شما هم صحیح است می تونست از این هم کمتر باشه
بله پویا جان.
512 ایناش خوبه ولی 128 نا محدودش الکی گرونه
احتمالا من 256 نا محدود بگیرم یا 512![]()
این سرویس 256 که 6 ماهه میدن با مودم رایگان خیلی ارزون در میاد که !!!! من یکم شک کردم... سرعت این سرویسشونم مثل بقیه است با همون کیفیت؟؟؟؟
کسی داره به من بگه که راضیه یا نه؟
من واقعا بین adsl و wimax موندم.... هرکس یه چیزی میگه....![]()
سلام به همه دوستان،
من یه 10 روزی میشه از ایرانسل اینترنت نامحدود 256با مودم وای فای گرفتم و تو این 10 روز دهنم رو سرویس کرده! هی زرت و زرت ارتباطش با اینترنت وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم قطعه و هی باید کامپیوتر رو ری استارت کنم یا مودم رو از برق بکشم ، آخرش هم شاید نشه ! مشخصات سیستم اینه :
ویندوز 7
ویندوز مودم رو میشناسه و با وارد کردن 192.168.1.1 وارد منوی مودم میشه!
از 5 آنتن معمولا 4 آنتن دارم
reuse1= 8dB هست! ( در همین شرایط موقع دانلود با IDM سرعت حدود 29KBps هست و به 32 نمیرسه )
حالا وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم ارتباط با اینترنت قطعه و تو هیچ سایتی نمیره ! نه تو irancell.ir میره نه تو Portal ایرانسل !
من یه 10 روزی میشه که از ایرانسل وایمکس 256 با مودم WiFi گرفتم ولی دهنم رو سرویس کرده ! مشکل من اینه :
سیستم عامل : ویندوز 7
مودم دائما روشن هست!
آنتن دهی 4 از 5
Reuse 1 = 7dB
اگر همه چی درست باشه در این حالت سرعت دانلود با IDM حدود 29KB/s هست که قابل قبوله!
حالا مشکل اینجاست : گاهی وقتها که کامپیوتر رو روشن میکنم ، مودم رو میشناسه و اگه تو IE آدرس 192.168.1.1 رو هم وارد کنم ، تو منوی مودم میره! ولی ارتباط با اینترنت قطعه و هر کاریش میکنم وحتی مودم رو از برق میکشم و دوباره وصل میکنم ولی فایده نداره و نه تو irancell.ir میره و نه تو portal که شناسه و پسورد رو بپرسه ! مشکل از چیه؟؟؟؟؟
دوم اینکه راهی نداره که تو خود مودم شناسه و پسورد ست بشه که مثل مودم adsl راحت دائم وصل باشه؟
امروز هم همین قدر سرعت بالاست؟
مسی میدانه این مودمهای وایمکس ایرانسل درایور سیستم عامل مک هم دارند؟
من یک لپتاپ اپل دارم و سیستم عامل مک دارم میخوام ببینم این مدم usb ش درایور مک هم دارد (کسی دارد این مدم را یه نگاه به سی.دی درایورش کنه!)
بعد مودم usb a خوب جواب میدهد یا همان مودم داخلیش را بگیرم فید usbاض را بزنم؟(خواهشان کسی امتحان کرده است بگوید)
با سپاس
دوستان کسی می دونه سرعته وایمکس برای موبایل چطوریه ؟
سلام
روی Connection ِ مربوط به اتصال با Modem راست کلیک کن،
گزینه ی Properties
شاخه ی Internet Protocol (TCP/IP) را Select کن،
حالا گزینه ی Properties را بزن،
حالا 2 گزینه ی زیر را انتخاب کن:
Obtain an IP address automatically
و
Obtain DNS server address automatically
حالا، هم Computer و هم مودم را ReStart کن.
جواب می گیری.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××
در مورد ِ وارد کردن ِ UserName و PassWord به درون ! مودم، آدرس ِ زیر رو مطالعه کن: (قسمت ِ راهنمای تنظیمات مودم وایمکس)
خوش باشی،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
©م.م.©
یکی میگوید چقدر کیفیت مودم usb با مودم وایفاش تفاوت میکند و مدم یواسپیش را میتوان چقدر جابجا کرد(منظور آیا میشود غیر از خانه جای دیگر هم برد؟ مثلا سر کار یا اداره یا خانه ی دوستان؟) من میخواهم اینترنت بگیرم ولی روی این دو مردد هستم کسی بهم کمک کند تا زودتر بتوانم اینترنت داشته باشم ممنون میشوم!!!
و آیا اینها درایور سیستم عامل مک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را دارند یا ندارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)