بنظر من RS-70 بخر
درمورد اینکه امپلی فایر بشه سفارش داده یا نداد رو دوسته خوبمنو mr_rayan میگه![]()
بنظر من RS-70 بخر
درمورد اینکه امپلی فایر بشه سفارش داده یا نداد رو دوسته خوبمنو mr_rayan میگه![]()
فکر میکنم این دو مدل هر کدوم برای یک سری از افراد مناسب تر باشند
RS70 دارای مزایایی از جمله صدای بلندتر - ورودی و خروجی های کامل - ساب قدرتمند اکتیو - قابلیت ارتقا آسان و ... است
DZ1000 سونی دارای مزایایی از جمله طراحی بسیار بسیار زیبا که با هر دکوری هم جور در می یاد - صدای با تفکیک بالا و با کیفیت - سهولت بیشتر استفاده و ... است
حالا دیگه به نیازها و سلیقه خودتون بر می گرده که کدومش بیشتر به دردتون می خوره
بله احتمالاً نمایندگی این کار رو براتون میکنه ولی باید حدوداً 200 تومان بیشتر بدین
شک نکن که مدل 3578 فیلیپس صدای خیلی قشنگ تری داره ولی توی تصویر فکر نکنم با هم فرقی داشته باشند.
همونطوری که پژمان هم گفت مدل DZ1000 طراحی زیبا و تفکیک خوبی داره ولی به نظر من دور این مدل رو خط بکش بخاطر اینکه قیمت کاذب داره،چون الان دیگه تولید نمیشه و ساخت بدنش هم از چوب هستش یه همچین قیمتی داره در صورتی که پلیرش قدیمی هستش و فکر کنم حتی usb هم نمی خوره.
آمپلی فایر سری های rs هم نمیشه تغییر داد.و برای rs70 باید همون 819 رو بگیرید.
بودجه مهم نیست فقط توپ باشه وبا LCD LH700 ال جی ست هم باشند ممنون
بهرحال شما باید یه سقف قیمتی مد نظرت باشه دیگه.وگرنه با 300 هزار تومن میشه یه ست سینمایی تهیه کرد با 80 میلیون هم میشه.
اگر دور و بر 500 میخواید هزینه کنید همون چنتا مدلی که معرفی کردم عالیه.
اگر هم از 600 به بالا تا حدود 900 تومن که سری های rs پایونیر خوبه.
قضیه ست کردن با پنلتون هم دیگه به سلیقتون بر می گرده.
اگه ممکنه مدلهایی که دور وبر 500 تومان معرفی فرمایید ومنظور م ازست بودن اینکه با ال سی دی ال جی مارک ال جی بهتره یا مارکهای دیگه که خوب جواب بده ممنون
دوستان من مدل LH-790hts الجی رو خریدم به قیمت 490 با گارانتی گلدیران!پلیر دستگاه قابلیت اتصال usb و ایپاد و بلوتوث رو داره!خروجی صدا 1100 وات هست.فول اچ دی ساپورت هم هست!خروجی کابل OPTICAL واسه صدای دیجیتال رو هم داره!نظر شما چیه؟؟البته طراحی بسیار ظریفی هم داره(slim speaker) و با led های الجی ست میشه.
Last edited by Prince_Amin; 23-06-2010 at 11:09.
توی پست 1474 که نقل قول کردی هستش.همون 5 تا مدل.
در مورد قضیه ست کردن هم مطمئنا شما اگه سینمایی از مارک ال جی تهیه کنید خیلی بهتر و قشنگ تر میشه و ست جالب تری میشه ولی اگه در درجه اول به دنبال صدا و تصویر هستی باید یجورایی دور سینماهای ال جی رو خط بکشی.البته ال جی هم سینماهای خوبی داره ولی باز به پای اون 5 مدلی که معرفی کردم نمیرسه.
مبارکت باشه.سینما خانگی خوب و زیبایی هستش و به قول شما اگه ال ای دی LG هم داشته باشید خیلی خیلی دیزاینتون شیک میشه.
سلام به دوستانی که میخوان سینمای خانگی بگیرن
اگه دنبال حجم بالای صدا و در عین حال کیفیت عالی صدا در کنار قیمت خوب هستید حتما این رو بخونید
من تمام مدلهایی که بالا اورده شده رو با دو تا اهنگ یکسان تست کردم از جمله فیلیپس 3378 و 3578 و 3569 و پایونیر 282 و 787 و ال جی 1090 و780 و پاناسونیک و سامسونگ
فیلیپس تو لو بیس و بیس مداوم کم میاورد وال جی تو بیس کوبنده یه کم ضعیف بود تو تفکیک صدای درام و گیتار هیچ کدوم نیاز منو براورده نکردن پایونیر خوب بود ولی تو اهنگ های الترناتیو متال و راک دیگه صدای بیس شنیده نمیشد تو ولوم بالا و پاناسونیک که اصلا چیزی به اسم بیس نداشت و سامسونگ هم که معلوم نبو اهنگ گوش میدی یا صدای قابلمه
من بعد از این قضایا رفتم یه پلیر 9750 از ال جی گرفتم و یه اسپیکر da5000 pro از ادیفایر و بعد یه s730 از ادیفایر
البته همون da5000 از تمام سینماها بهتر بود در عین حال حجم صدای عالیی داشت و تفکیک صداش هم که محشر بود ولی s730 رو برای اتاقم گرفتم پیشنهاد میکنم شما ها هم همین کارو بکنید با نصف قیمت یه سینمای خانگی معمولی سیستمی میگیرید که ازش ناراضی نخواهید شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)