من 9.3 معذورم 10.30 میتونم بیام
من 9.3 معذورم 10.30 میتونم بیام
dostan biain to bazi
age mitonid biain to yahoo
عجب!پس سیستم خودکار وصل میکنه ها؟برو بچه جان من خودمو کشتم فایل ها و مپ ها رو دس کاری کردم کلی بلا میارم سرش اوکی میدم میاین جوین میشین.بینم چجور میخوای وصل شی ده برو.محمد میدونه من چی میگم doom3 بود فک کنم. نگاه کن 2 ساعت تو سایت های خارجی گشتم تا جوین میشن حالا!
کدوم حالت هستید؟ من که پیداتون نمیتونم بکنم
دارم روش کار میکنم.بچه ده جواب بده پس چی شد مگه سیستم خود کار نبود؟
میتونی ادد کنی منو
xfire: secretjial147
yahoo: secretjail
ببخشید که دیر جوابت رو می دم آخه اسم سایت رو گم کردم بعد هم اسم یوزر پسورد رو اما خوب....
بیا یک کار کنیم اول بازی رو پاک کنم کنپلیت که هیچ اصری ازش نمونه بعد بیا بازی رو از اول نصب کن بعد پچ زیر را دانلود کن و جایگذین کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هر مشکلی داشت بگو تا ببینیم چکار می تونیم بکونیم
اینم ایدی منه ادد کن تا راهتر درستش کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دیگه که دیر جواببت رو دادم
دوست عزیز سرور ایرانی موجود نیست .
به عبارت ساده تر این مثل کالاف 4 نیست که سرور داشته باشه البته داره اما اونجوری که فکر می کنی نیست
شما باید در یک زمان خاص با تمام ایرانی ها وسل بشید تا همه رو به یک سرور ببره و اگر هم دیس کانک شدید دیگه هیچی!!!
اما در مورد اون استریم من اطلاعی ندارم اگر دوستانمی تونند کمک این دوست عزیزمان کند
یعنی چی ؟
پس دیگران چطور بازی می کنن ؟ اونا میرن بازی می کنن من در اینجا ماندم !!!
آخه هیچ نرم افزاری نیست که با اون بازی کرد ؟
امکان نداره چون من وقتی وارد GARENA میشم می بینم که 853 نفر دارن بازی می کنن آخه من نمی دونم چطور باید وارد این گروه بشم و با اونا بازی کنم مشکل من همینه که چطور باید با اونا بازی کنم. ممنون میشم مشکلمو حل کنین .![]()
سلام دوستان
آيا بخوايم آنلاين بازي كنيم ، هيچي از اينترنتمون كم ميشه؟
آخه من ADSL 512 دارم اما محدوديت ترافيك داره.
والا اطلاعات ناچیز من تا همین حد اگر دوستان لطف کنن برای منهم توضیحی بدن خیلی ممنون می شم
و اشتباه برداشت نکنی ، سرور ایرانی هست اما داعمی نیست مثل کالاف 4 که هروقت خواستی بری نه فقط وقتی که ادمین سرور توی بازی باشه سرور بازه وگرنه بسته
یادم توی کالاف 4 می گفت که ادمین امد یا رفت بعد هروقت ادمین می امد من خودم می امدیم بیرون قبل از اینکه کیک کم کنه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)