اون نرم افزارو که اگه میشد پیدا کرد یا ساین کرد من تا حالا کرده بودم ... تنها راه اضافه کردن تم افکت فقط هکه
فایل های اصلی هم خیلی هاشون بدرد میخورن ... افزایش کیفیت دوربین , افزایش سرعت گوشی و خیلی کارایه دیگه .
اون نرم افزارو که اگه میشد پیدا کرد یا ساین کرد من تا حالا کرده بودم ... تنها راه اضافه کردن تم افکت فقط هکه
فایل های اصلی هم خیلی هاشون بدرد میخورن ... افزایش کیفیت دوربین , افزایش سرعت گوشی و خیلی کارایه دیگه .
لینکشو پیدا کنم واست میزارم
فایل های اصلی رو دوستان تغییرات دادن در مورد کیفیت دوربین باید بگم که اصلا کیفیت دوربین به اون معنی بالا نمی ره فقط یه کم شارپ نس و شاید کانتراست رو اینور اونور می کنن که این هم یه ذره تاثیر داره حالا این سوال پیش میاد که میخوام ازتون بپرمس به نظرتون چرا نوکیا خودش این تغییرات رو نداده تا بهترین عکس از گوشی دربیاد و باید شما حک کنید تا به کیفیت مطلوب برسید؟ یا واقعا یه مشکلی اینجاست که نوکیا نمیخواد یا اینکه شما با حک کردن فکر می کنید که کیفیت بالا می ره ! نظرت چیه دوست من؟
ببین اگه با ه+ک بتونی این زوم لعنتی این گوشی رو از اینکه یوهو بالا پایین شه رو به مقدار کم تغییر بدی خیلی خوب میشه ببین این راه وجود داره می تونی؟
افزایش سرعت گوشی مثلا چیکار می کنید ؟ از سی پی یو از حد توانش بیشتر بهره می برید مثل اآورکلاک می کنید یا برنامه های رزیدنت تو رم رو می بندید؟
ممنون میشم اینا رو کامل واسم توضیح بدی
Last edited by Help118; 21-07-2010 at 17:47.
به نظر من خوده نوکیا داره همین کارو میکنه با آپدیت هایه جدیدی که ارائه میده . مثلا من یادمه موقعی که 5800 داشتم یه سری خطای قرمز موقعه عکس گرفتن بود وقتی آپدیت کردم دیدم حل شده که یعدش تو یه سایت خوندم که نوشته بود از بین بردن خط های قرمز توسط دستکاریه فایلها ( اسم دقیق فایلش یادم نیست)
من تو 5800 تست کردم 100% جواب داد . بیشتر سرعت گالریو بالا میبره موقعی که میخواد عکسارو لود کنه .
اسمارت مووی که البته من نمیدونم ورژن چندشو دارم ، اما فکر کنم که ورژن جدید تر از مال من هم باشهدر ضمن اون برنامه ی avi رو هم بگو
---------------------
ممنونم از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر توضیحات خوبش در رابطه با gprs .
اما من اصلا تا حالا دنبال اطلاعات درمورد gprs نبودم و الان هم چند تا سوال بچه گانه برام پیش اومده
1_ آیا نیازه که برای وصل شدن به gprs قبلش بریم و با اپراتورمون هماهنگ کنیم ( شرمنده خیلی بد نوشتم )
2_ اگه من همه ی این توضیحات رو رعابت کنم دیگه میتونم از خاصیت های این gprs استفاده کنم ؟
البته من تو شهری زندگی میکنم که حالا حالا ها نقشش نمیاد
ممنون میشم اگه کمکم کنید
برنامه ی smart movie که البته فکر کنم ورژن جدیدش هم اومدهدر ضمن اون برنامه ی avi رو هم بگو
-------------------
از دوست عزیز جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر میکنم
اما من هنوز مشکلاتی دارم چون که تا به حال در مورد این gps اطلاعاتی کسب نکردم
یکی از مشکلاتم اینه که مثلا من اگه بخوام به gps وصل بشم باید قبلش با اپراتور هماهنگ کنم ( شرمنده اگه بد مطرح کردم اینجاش رو )
یکی دیگه هم این که مثلا من الان گوشی x6 دارم
میرم توی appilicatons ، بعد میرم توی location ، اونجا میزنم GPS data . بعد میرم تو trip distace ، Option رو میزنم و گزینه satellite status رو انتخاب میکنم ، صفحه ای رو میاره که نوشته signal strengths . خب حالا من اگه سوار ماشین بشم و گزینه استارت رو بزنم و مشخصات سرعت منو یباره ، یعنی که gps فعاله ؟
البته در مورد نقشه ها امیدی نیست چون که من جایی هستم که حالا حالا ها نقشه واسش نمیاد
پس هرجا رو که دلت خواست شخصی سازی و خصئی سازی می کنی! و نمی دونی که شاید این قسمت ایراد و ضری برا گوشیت وارد کنه
یادمه که یکی از بچه ها داشت با این کار صدای گوشی کا750 سونی اریکسون رو یه زمانی بالاببره آخه اگه توجه داشته باشین صدا تو رینگ تون زیاده ولی همون آهنگ رو با پلیر پخش می کنی صداش کمتره. ولی این کار رو که میکنی متاسفانه کیفیت پخش آهنگ اومد پایین ولی بلندیش رفت بالا! مصرف باتری دگرگون شد و خیلی کارا!
ان 95 رو هم تا ه+ک نمی کردی خیلی برنامه ها بدون ساین نصب نمی شد--------------
بلخره دس مریضاد احسنت و بارک الله که بلاخره دارین زحمت می کشین و چیزهای جدیدی یاد می گیریم!
سلام
نوکیا ovi map رو چه جوری فعال کنم؟GPS گوشی رو چه جوری فعال کنم؟
جالبه دوستان برای حل مشکلشون حاضر نیستن چند صفحه قبل رو بخونن
برای gps
اگر در قسمت positioning methods فقط bluetooth gps دارید باید گوشیتون رو با برنامه یNSU که از سایت نوکیا میگیرید با کابل+adsl آپدیت کنید
اگه منظورت منم باید بگم که صفحات قبل رو درست خوندم
به جز اون بلوتوث 3 تای دیگه رو هم داره ولی نمیدونم که چجور میشه باهاش کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)