سلام دوستان
شرکت palm سیستمی رو بوجود آورده به نام webos که به وسیله اون می شه بازه های مشابه بازی های کامپیوتر رو با کیفیتی متناسب با گوشی بازی کرد ( یه چیزی می گم یه چیزی می شنوید)
خوب حالا می خوام نحوه نصب بازی NEED FOR SPEED UNDERCOVER رو بهتون آموزش بدم :
ببینید این آموزشی که من برای شما قرار می دم استاندارد هست ولی سایت های دیگری چون سایت Mobilestan.net نیز سبک های دیگری از نصب این بازی رو ارائه دادن ولیمن توصیه می کنم که شما ابتدا هردو روش رو خونده و سپس با توجه به میزان مهارت در استفاده از گوشی از این گوشی اقدام به نصب نمایند :
موارد لازم برای نصب :
1-آخرین آپدیت جهت اجرای بهتر بازی.
2-اینتزنت ( من خودم با GPRS ایرانسل نصب کردم )
3-داشتن نرم افزار preenv ( نحوه نصب آموزش داده می شود )
4-همراه داشتن پکیج libgles1* جهت اجرای هرچه بهتر بازی( نحوه نصب آموزش داده می شود )
5-نصب نرم افزار nfsu-installer ( نحوه نصب آموزش داده می شود )
ولی آموزش موارد فوق :
اول بهتره شما دوستان عزیز catalog های گوشی رو به رو و آپدیت کرده
سپس شما برنامه x-treminal رو باز کرده وعبارت root رو تایپ کرده اگه شما به این برنامه دست رسی ندارید می تونید اون رو از مخازن دانلود کنید
کد زیر رو جهت دانلود نرم افزار preenv وارد کنید
apt-get install preenv
این نرم افزار شروع به دانلود شدن می کنه
پس از اون شما باید پکیج libgles1*رو دانلود کنید پس برای اون کد :
[CODE]apt-get install libgles1*[/CODE]
این فایل هم شروع به دانلود شدن می کنه
مرحله بعد نصب نرم افزار nfsu-installer هست که برای اون شما باید کد :
apt-get install nfsu-installer
با نصب این نرم افزار شما بیشتر کار نصب رو انجام دادین و حالا شما باید گوشی رو reboot کنید
پس از اون شما باید یه فایل 82 MB رو دانلود کنید از سایت زیر :
http://www.mediafire.com/?4j1xfugv5mabqj0#2
پس از دانلود اون شما بایستی اون رو توی گوشی بریزید و سپس نرم افزار nfsu-installer رو از منو ( یا game و یا all ) اجرا کنید و در مرحله دوم فایل دانلود شده رو انتخاب کرده و منتظز بمونید تا گوشی اونو unpack کنه
پس از اون شما با زده Finish می تونید به پوشه Game ویا all رفته و بازی رو انتخاب و وارد بازی بشید.
[/URL]