اگه میتونید اون قسمتی که منوچ داد میزد رو هم بزارید تا دانلود کنیم!
ممنون
اگه میتونید اون قسمتی که منوچ داد میزد رو هم بزارید تا دانلود کنیم!
ممنون
واقعا طنز بي نظيري هستش!
متاسفانه اين ساعت خيلي كم پيش مياد خونه باشم و از دست ميدمش ولي هر وقت ديدم فوق العاده بود!
به عشق تيكه هايي كه آخرش ميندازن نگاه ميكنمش...
دم همشون گرم...
بیا عزیز...
تازه الان فهمیدم منوچ چی گفت...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اسبِ حیوان، شریفیست!!!![]()
![]()
![]()
موقع پخش دقت نکرده بودم چی میگه!!![]()
یاعلی![]()
اونجا كه رامبد گفت من به طنزي اعتقاد دارم كه مشكلات جامعه رو موشكافانه بررسي كنه هم جالب بود
کاش به این زودی ها تموم نشه....تازه بهش عادت کردیم...![]()
دوستان... همین الان تلویزیون زیر نویس زد که 7:20 دقیقه پخشش میکنه...
pcforlife جان ، شما تموم گذارشات پایانی رو داری ؟!از کجا میشه گیر آورد به نظرت همش رو !؟
pcforlife اگه کل گذارشات رو زیپ کنی و آپلود کنی کلی دعای خیر پشت سرته ها ! میک ا ویش و همه رو توی یه لینک آپلود کن تضمین میدم برآورده شه![]()
نه عزیزان
من کل گزارش های پایانی رو ندارم... حقیقت تلخ! اینه که من تا جایی که تونستم قسمت های مسافران رو ضبط کردم (سری بعد از ماه رمضان) ولی... هر قسمت رو بعد از یه هفته 10 روز پاک میکنم (اون قدر هارد ندارم!) البته جاهای جالبه قسمت های قدیمی و حتی گزارش هاشو جدا کردم و نگه داشتم...به هر حال...اگه دوست دارید به مرور بخش های جالب و گزارشهای برجستهی بهرام رو واستون بذارم... (یه تجدید خاطره ای هم میشه!) ...نظرتون چیه؟
![]()
ضمنا جانه هرکی که دوست دارید منو با نام آیدیم خطاب نکنید!حسین هستم...حسین!!
خیلی ها مثل من ضبط می کنند و آپلود میکنند... مثلا شاید اگه به مدیرهای سایت های زیر بگی، بتونه واست یه کاری کنند...از کجا میشه گیر آورد به نظرت همش روتو گوگل و یوتیوب هم بسرچی، فکر کنم مطالب خوبی گیرت بیاد...
هر چند چهار روز دیگه سروش کل قسمتاشو میده بیون...
![]()
اینم همون سایتایی که میگم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشید... پرحرفی کردم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش عید غدیر رو به همتون تبریک میگم...
قربون همتون...
یاعلی
ممنون حسین جان !اگه تونستی ، کاری رو که گفتی بکن ...
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)