دوستان برای تمدید اشتراک رفاتک آنلاین از طریق سایت پارس انلاین میشه اینکارو کرد یا فقط میشه ترافیک خرید؟
و اگه از ترافیک ماه پیش مثلا 500 مگ مونده بود میاد رو ماه بعد یا میسوزه؟
دوستان برای تمدید اشتراک رفاتک آنلاین از طریق سایت پارس انلاین میشه اینکارو کرد یا فقط میشه ترافیک خرید؟
و اگه از ترافیک ماه پیش مثلا 500 مگ مونده بود میاد رو ماه بعد یا میسوزه؟
نیما جان واسه اینترنت ماهواره ایی هر کارت دی وی بی میشه استفاده کرد ؟ چون مارک ها و قیمت های متفاوتی وجود داره و یه سوال دیگه اینکه اگه اکانت نگیریم میشه دانلود آفلاین داشت ؟
امروز adsl من وصل شد
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
فکر کنم رکور مسل شدن adsl نیماد نت شکسنه شد
4 روزه adsl من ووسل شد از شاتل
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
آقایون چطور میتونم سند - رسیو - سرعت adsl را ببینم؟
چطور میتونم سند - رسیو - سرعت adsl را ببینم؟
برادر پست تکراری نده!یه کم صبور باش
روش اول و سریعش استفاده ار سایتهایی نظیر Speedtest.net هست که البته برای سرعتهای زیر 2مگ یعنی کشور ما نمیشه زیاد روش حساب کرد
روش دوم که بهتر و دقیقتر هم هست اینه که از نرم افزارهای مختلفی که سرعت رو بطور پیوسته آنالیز میکنند استفاده کنی مثل BWMeter
آقا نیما چطور میتونم سند - رسیو - سرعت adsl را ببینم؟
مثل همون دیال که داشتم
با اجازه نیما جان
برای اینترنت ماهواره ای یا همون اینترنت یکطرفه مارک تفاوتی نداره و از Skystar که قیمت مناسبی هم داره میتونی استفاده کنی
ولی به نظر من اگه یه کم بیشتر هزینه کنی پشیمون نمیشی.چون اولآ میتونی کیفیت بهتر تصویر برای تماشای کانالها رو داشته باشی و ثانیآ برای دانلود آفلاین اگه کارتی رو انتخاب کنی که کمترین DC رو داشته باشه دردسر نداری
(دانلود آفلاین اوایل مجانی بود ولی الان اگه بخوای فایل درست حسابی بگیری باید حق عضویت بدی)
بله هر کارت میشه استفاده کرد. برند مهم نیست. فقط اگه میخواهید اکانت ماهواره ایی روی فرکانس های اس2 استفاده کنید باید کارت شماباید HD S2 باشه. .
برای افلاین هم نیازی به خرید اکانت نیست بطور مجانی میتونید استفاده کنید.
الان خودم آفلاین استفاده می کنم 18 ساعت میذارم واسه آفلاین روی فرکانس اس2 همیشه بالای 100 گیگ دانلود دارم. (البته امشب به علت بارندگی و افت سیگنال ال ان بی اکثر فایل ها سوختن)
دوست عزیز برنامه های زیادی واسه اینکار هستش
من همیشه از این برنامه استفاده می کنم. پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا نیما میخام سند و رسیو مثل دیال که بودم نشون بده
دوست عزیز برنامه های زیادی واسه اینکار هستش
من همیشه از این برنامه استفاده می کنم. پیشنهاد میکنم شما هم استفاده کنید.
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا نیما دستتون درد نکنه برنامه خیلی مفیدی معرفی کردید
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
اقا نیما امروز که نصاب adsl نصب کرد
متاسفانه نمیدونم چیکار کرد که وایرلس adsl از کار افتاد
ایا تنضیماتی داره که وایفا دوباره کار کنه
wlan
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)