با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن و تجربیات خودشون رو صریح گفتند.
(از جمله The shining و Hunter lord و halflife g و gorgnamaa و shab_2008 )
میخواستم شرایط و علاقه مندیهام رو بگم و با توجه به اونها یکی از این دو کنسول رو پیشنهاد بدید .
ایشاا... دیگه تصمیمم رو میگیرم
1- همونطور که در امضام دیدید یه PC نسبتا قوی دارم که تمام بازیهایی بدردبخور که برای PC یا مشترک با PC میان رو رو اون بازی میکنم (یعنی مثلا2 Crysis رو ترجیح میدم رو PCبازی کنم تا رو هر کدوم از این کنسول ها)
2- چون تلوزیون اختصاصی به اتاقم نیست کلا در روز کم میتونم با کنسول بازی کنم بیشتر دنبال بازیهایی هستم که خیلی طولانی نیستن و رو PC هم مشابه کمتری دارن همچنین بهتره بازیهایی باشه که جلو خونواده آدم روش بشه بازی کنه :43:
3- در مورد بازی دو نفره و آنلاین خیلی کم برم سراغش ( چون DotA بازی میکنم وقت نمیکنم بازی آنلاین دیگه ای رو کنسول بازی کنم )
4- اگه بازیهای Simulation خوبی مثل بازیهای ورزشی ،
شکار ، ماشین سواری و ... داشته باشه بهتره (عاشق بازیهای شکار و طبیعتم یدونه رو PS2بود خیلی باهاش کیف کردم بابامم عشق مستندای طبیعته! )
5- اگه بتونه فرمتای بیشتری از رو هارد یا فلش بخونه خیلی خوبه (مثلا Mkv رو بخونه که محشره) چون فعلا اکثر فیلمای HD با این فرمتن
6- تو خونه تکم و بازیهای دو نفره بدردم نمیخوره
.gif)
(البته یه برادر دارم اهل بازی نیست ولی فکر کنم با دیدن کنترلهای حرکتی جذب بشه
.gif)
)
با صحبتایی که شد به شخصه نظرم رو PS3 هست حالا از شما میخوام با توجه به این حرفا نظر نهایی خودتون رو بفرمایید.
راستی حدود 1 ماه دیگه TV رو میخرم تا اون موقع PS3 -- شده ؟ یعنی مثل Xbox بلوری ها شو تو مغازه ها میفروشن ؟
در آخر از تمام کسانی که کمک کردن تشکر صمیمانه دارم
.gif)