تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 416 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

خیلی ممنون از عزیزانی که وقت میذارن جواب میدن
    چند تا سوال دارم که اگه ممکنه صریح و مطمئن جواب بدید واقعا جوابشون تو انتخابم تاثیر داره و جواب درست حسابی با سرچ تو نت پیدا نکردم :

1- آیا Xbox به طور کامل از 3D پشتیبانی میکنه ؟ در مقایسه با PS3 3D ضعیف تری داره ؟ مثلا چندتا بازی به صورت 3D داره ؟ اصلا برنامه خاصی برای بازیهای 3D خفن روش دارن
    * یه مصاحبه از مایکروسافت خوندم میگفت 360 قابلیت 3D داره ولی برنامه ریزی خاصی برای 3D نداریم

2-آیا PS3 به طور کامل کپی خور شده ؟ مثلا الان میتونم GT 3D رو راحت بازی کنم یا کلی دنگ و فنگ داره یا مثلا بعضی بازیها رو میاره بعضی ها رو Crash میکنه و از این جور چیزا کجا باید بازیهاش رو پیدا کرد ؟
    * الان PSP3000 دارم . اسما کپی خور شده ولی اولا موقته وسط مسافرت اشتباهی خاموش شد تا آخر مسافرت اعصابم خورد شد.بازیهاشم که ماشاا... یا باید 1 GB دانلود کنی یا بری تو میدون توپخونه از این DVD های Collection بگیری

3- Kinect برای یه بازیکن حرفه ای (Hardcore) بهتره یا Move ? برای کدوم یکی بازیهای درست حسابی قراره بیاد ؟
    * تریلر هایی که از Kinect دیدم همش بازیهای بچه گونه بود. ولی از Move یه تریلر بود که داشت FPS بازی میکرد و خیلی هم از دقتش تعریف میکرد (حالا دیگه طرفداریش پای خود طرف ! )

4- میشه یه چند تا بازی (مثلا 5 تا ) بازی خفن انحصاری هر طرف رو همراه با میانگین نمراتش بذارید ببنم کدوما به سبک من میخوره

راستی یه چیزی تو مقایسه یادم رفته بود اونم دسته های 360 بود که واقعا خوشدست ترن.(البته اگه تا چند وقت دیگه کنترلهای حرکتی جایگزین نشن )
    برنامه 3D توی راس کار sony هستش بازی های PS3 (مخصوصا انحصاری ها ) از این تکنولوژی پشتیبانی خواهند کرد .

در مورد کپی شدن هم همه کنسول ها مشکل خاص خودشون رو بعد از کپی خور شدن دارند :
    مثلا X360 کپی هر سال یک Ban wave می زنن کسایی که کپی استفاده می کنند می پوکونند .
    یا PS3 که اجرای بازی هاش کمی مشکل داره . ( 90 درصد بازی ها راحت اجرا می شوند . )
    Gt رو هم الان روش کپیش اومده و راحت می تونی بازی کنی .

دوست من صادقانه بگم آینده ازان PS3 داران است . نگاهی به لیست بازی های انحصاری و بازی هایی که از Move پشتیبانی می کنند بندازی همه چیز را در میابی .

بازی هایی که برای Move میاند اکثرش توی سبک اکشن هست . ( در کنار اون بازی Fun هم داره . )

فقط یک لحظه بازی Kill zone 3 با گرافیک فوق العاده ( که روی هیچ کنسولی دیده نمی شه .) + 3D که بر روی PS3 به همراه پردازنده قوی و port HDMI قوی ترش تصاویری شفاف و عالی بیرون می ده + Move که کاملا مناسب بازی های اکشن هستش تصور کنید کار تمومه .

لیست نمرات رو هم دوستمون گذاشتند ولی هیچگاه بر اساس نمره و این چرت و پرت ها کار انجام ندید .
    این ها همش سر کاریه .

حالا باز انتخاب خودتون هستش ........ از ما گفتن بود ............... بعد مثل بعضی ها که من دیدم ای کاش این کنسول رو می خریدم یا اون یکی رو ناراحت نشید . ( البته اکثرا می گن چه اشتباهی کردیم PS3 نگرفتیم . مدرکش هم اگه بخواید نشونتون می دم . )

2. 4 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر جفته اینارو داشتم.اول 360 گرفتم بعدشم ps3 ولی وقتی ps3 رو گرفتم 360 و فروختم
    بازیهایه انحصاری 360 رو هرکدومو 10 دقیقه هم نمیتونستم بازی کنم حال نمیدادولی ps3 ادم لذت میبره از بازیاش
    به این نمراته بازیا اصلا توجهی نکنین مثلا همین GT5 که همچین نمره ای گرفته واقعا نمیدونم از کجاشون این نمراتو دادن
    ایرادایه بنی اسراییلی که از این بازی گرفتن یکیش این بوده که اگه از ماشین پرقدرت استفاده کنی اسون برنده میشی
    1-از لحاظه لایو و کینکت 360
    2-بازیهایه انحصاری و کیفیت بازیهاps3
    3-از نظره کیفیته ساخته دستگاهps3
    4-اگه 3D میخوای هرجفتشون ولی Ps3 قویتره
    5-قیمته بازیا و همچنین راحت پیدا شدنشون 360 هم ارزونتره هم بی درده سرتره ps3 هم دونه 4 تومنه ولی اجرا کردنش یکم سخته.GT5 رو سرویس شدم تا اجرا کردم.ولی ارزششو داشت
    باید ببینی نیازاتون چیه
    اینو در نظر داشته باشین که ps3 چیزی نیست که نداشته باشه و360 داشته باشه
    انحصاریهایه 360 امکانش زیاده رو pc بیاد ولی برایه ps3 نه
    DVDرو ps3میخونه ولی blu-ray رو 360 نمیخونه
    بعضی انحصاریایه 360 بعده یه سال رو ps3 هم پورت میشه
    از وقتی ps3 رو -- کردم دسته هایه pc هم روش کار میکنه البته قبلا امتحان نکرده بودم
    در ضمن 360 بازی تو رزولیشن 1080p نداره ولی ps3 داره.
    خلاصه بهتون بگم من از خریده 360 پشیمون شدمو باضرر با دو دسته وایرلسو60 بازی 200 فروختمش
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 08-01-2011 at 17:15.

4. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن و تجربیات خودشون رو صریح گفتند.
    (از جمله The shining و Hunter lord و halflife g و gorgnamaa و shab_2008 )

میخواستم شرایط و علاقه مندیهام رو بگم و با توجه به اونها یکی از این دو کنسول رو پیشنهاد بدید .
    ایشاا... دیگه تصمیمم رو میگیرم

1- همونطور که در امضام دیدید یه PC نسبتا قوی دارم که تمام بازیهایی بدردبخور که برای PC یا مشترک با PC میان رو رو اون بازی میکنم (یعنی مثلا2 Crysis رو ترجیح میدم رو PCبازی کنم تا رو هر کدوم از این کنسول ها)

2- چون تلوزیون اختصاصی به اتاقم نیست کلا در روز کم میتونم با کنسول بازی کنم بیشتر دنبال بازیهایی هستم که خیلی طولانی نیستن و رو PC هم مشابه کمتری دارن همچنین بهتره بازیهایی باشه که جلو خونواده آدم روش بشه بازی کنه :43:

3- در مورد بازی دو نفره و آنلاین خیلی کم برم سراغش ( چون DotA بازی میکنم وقت نمیکنم بازی آنلاین دیگه ای رو کنسول بازی کنم )

4- اگه بازیهای Simulation خوبی مثل بازیهای ورزشی ، شکار ، ماشین سواری و ... داشته باشه بهتره (عاشق بازیهای شکار و طبیعتم یدونه رو PS2بود خیلی باهاش کیف کردم بابامم عشق مستندای طبیعته! )

5- اگه بتونه فرمتای بیشتری از رو هارد یا فلش بخونه خیلی خوبه (مثلا Mkv رو بخونه که محشره) چون فعلا اکثر فیلمای HD با این فرمتن

6- تو خونه تکم و بازیهای دو نفره بدردم نمیخوره (البته یه برادر دارم اهل بازی نیست ولی فکر کنم با دیدن کنترلهای حرکتی جذب بشه )

با صحبتایی که شد به شخصه نظرم رو PS3 هست حالا از شما میخوام با توجه به این حرفا نظر نهایی خودتون رو بفرمایید.
    راستی حدود 1 ماه دیگه TV رو میخرم تا اون موقع PS3 -- شده ؟ یعنی مثل Xbox بلوری ها شو تو مغازه ها میفروشن ؟

در آخر از تمام کسانی که کمک کردن تشکر صمیمانه دارم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

چرا خلط مبحث می کنید؟؟؟؟
    یعنی چی 10 دقیقه بازی کردن ایکس باکس حالمو بهم میزنه؟؟؟؟یعنی چی امتیازا مهم نیس؟؟؟

داداش شما اینا رو ول کن .....پست منو کامل بخوون تا همه چی رو بگم به شما:

در مورد کپی شدن هم همه کنسول ها مشکل خاص خودشون رو بعد از کپی خور شدن دارند :
    مثلا X360 کپی هر سال یک Ban wave می زنن کسایی که کپی استفاده می کنند می پوکونند .
    یا PS3 که اجرای بازی هاش کمی مشکل داره . ( 90 درصد بازی ها راحت اجرا می شوند . )
    Gt رو هم الان روش کپیش اومده و راحت می تونی بازی کنی .
    این بن ویو بعد از این برای ps3 هم خواد بود چون دیگه کنترلش روی افلاین کاملا از بین رفته در نتیجه از این بن ویو ها خواهد کرد............ .
    اینم لینک حرفم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و port HDMI قوی ترش تصاویری شفاف و عالی بیرون می ده + Move که کاملا مناسب بازی های اکشن هستش تصور کنید کار تمومه .

پورت hdmi قوی تر یعنی چی؟؟؟؟چه ربطی به شفافیت و گرافیک داره؟؟؟؟

پورت hdmi کنسول ایکس باکس 1.3 هستش و مال سونی 1.4 ..........این باعث بعضی تفاوتها مثه همون native d3 اینا میشه هیج ربطی به گرافیک و برتری گرافیکی نداره ...... .

علت اینکه کنسول سونی بهترین گرافیک کنسولی رو داره عوامل زیر:

1-از لحاظ پردازنده گرافیکی ایکس باکس بهتر هست ولی از لحاظ پردازنه مرکزی سونی بهتر هستش و همین باعث میشه اکثر محاسبتا بیفته رو دوش cell پردازنده مرکزی سونی و باعث میشه گرافیک انحصاریها کمی بهتر باشه مثلا کریتوس رو با اون همه aa ببینیم........ .

2-شرکت سونی استودیو های 1party داره که بصورت انحصاری واسه دستگاه بازی می سازن و کلا می دونن چجور باید از دستگاه کار بکشن مثه ناتی داگ و گودیلا.....ولی مایکرو اکثر شرکتهایی که واسش بازی می سازن 3party هستن.......
    حتی بازی gears3 که گرافیکش قابل رقابت با عناوین تراز اول سونی هستش هم سازندش یه شرکت داخلی نیس........ .

لیست نمرات رو هم دوستمون گذاشتند ولی هیچگاه بر اساس نمره و این چرت و پرت ها کار انجام ندید .
    این ها همش سر کاریه .
    پس نظر کی مهمه؟؟؟؟اصغر اقا بقال محله؟؟؟؟(چون gt5 پایین اورده همه بدن)

یعنی الان uncharted2 امتیاز 96 براش دروغه نه؟؟؟حقش 80 هم نبود..............نخندونید ما رو بابا..........

انحصاریهایه 360 امکانش زیاده رو pc بیاد ولی برایه ps3 نه
    DVDرو ps3میخونه ولی blu-ray رو 360 نمیخونه
    بعضی انحصاریایه 360 بعده یه سال رو ps3 هم پورت میشه
    اونا انحصاری مایکرو نبودن که واسه پی سی یا سونی اومدن............مثلا صاحب امتیاز mass effect2 شرکت ea هستش و حتی میتونه واسه wii هم بده بازی رو............. .
    و گرنه انحصاریهای ایکس باکس تا ابد انحصاری هستن...(اینا فقط انحصار زمانی بودن)

در ضمن 360 بازی تو رزولیشن 1080p نداره ولی ps3 داره.
    اولا اونا upscale و همچین چیزی رو هیچ کدوم از کنسولا درست و حسابی نمیتون اجرا کنن ماکسیمم قدرت هر دو کنسول همون 1080 i هستش..... .

دوما دو تا نام ببرید............ .

حالا سوالای شما:

با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن و تجربیات خودشون رو صریح گفتند.
    (از جمله The shining و Hunter lord و halflife g و gorgnamaa و shab_2008 )

میخواستم شرایط و علاقه مندیهام رو بگم و با توجه به اونها یکی از این دو کنسول رو پیشنهاد بدید .
    ایشاا... دیگه تصمیمم رو میگیرم

1- همونطور که در امضام دیدید یه PC نسبتا قوی دارم که تمام بازیهایی بدردبخور که برای PC یا مشترک با PC میان رو رو اون بازی میکنم (یعنی مثلا2 Crysis رو ترجیح میدم رو PCبازی کنم تا رو هر کدوم از این کنسول ها)

2- چون تلوزیون اختصاصی به اتاقم نیست کلا در روز کم میتونم با کنسول بازی کنم بیشتر دنبال بازیهایی هستم که خیلی طولانی نیستن و رو PC هم مشابه کمتری دارن همچنین بهتره بازیهایی باشه که جلو خونواده آدم روش بشه بازی کنه :43:

3- در مورد بازی دو نفره و آنلاین خیلی کم برم سراغش ( چون DotA بازی میکنم وقت نمیکنم بازی آنلاین دیگه ای رو کنسول بازی کنم )

4- اگه بازیهای Simulation خوبی مثل بازیهای ورزشی ، شکار ، ماشین سواری و ... داشته باشه بهتره (عاشق بازیهای شکار و طبیعتم یدونه رو PS2بود خیلی باهاش کیف کردم بابامم عشق مستندای طبیعته! )

5- اگه بتونه فرمتای بیشتری از رو هارد یا فلش بخونه خیلی خوبه (مثلا Mkv رو بخونه که محشره) چون فعلا اکثر فیلمای HD با این فرمتن

6- تو خونه تکم و بازیهای دو نفره بدردم نمیخوره (البته یه برادر دارم اهل بازی نیست ولی فکر کنم با دیدن کنترلهای حرکتی جذب بشه )

با صحبتایی که شد به شخصه نظرم رو PS3 هست حالا از شما میخوام با توجه به این حرفا نظر نهایی خودتون رو بفرمایید.
    راستی حدود 1 ماه دیگه TV رو میخرم تا اون موقع PS3 -- شده ؟ یعنی مثل Xbox بلوری ها شو تو مغازه ها میفروشن ؟

در آخر از تمام کسانی که کمک کردن تشکر صمیمانه دارم

1-اگه عشق گرافیک هستین بدونید که تو ایکس باکس فقط gears3 هستش که از لحاظ گرافیک در آینده فوق العاده خواهد بود(یکی هم قبلا aw بود).......... .و واسه سونی هم un2 و un3 و killzone3 (بعلاوه gow3 که عالی بود)

اگه یه pc قوی دارید بهترین گرافیک کنسولی رو میتونیتسد چندسال پیش خیلی بهتر بازی کنید چون گرافیک اینا مال چند سال پیش و محدودن.............

2-چی بگم؟؟

3-اونوقت دیگه یکی از زیبایی های کنسول و مخصوصا xbox رو خط بکشین............ .(البته مال سونی هم خوبه ولی ایکس باکس انلاین شلوغتر و با کیفیت تری داره)

4-شکار که نه.......ولی شبیه سازی ریسینگ واسه سونی gt5 و واسه ایکس باکس forza 4 هستش که عالین....(البته forza3 هم عالیه)

5- هر دو فرمتای زیادی میخوونن اگه نخوونمن برین نت آپدیت بشه میخوونن(البته ps3 فرمت بلوری هم میخوونه)

6-یکی از زیبایی های کنسول بازیهای coop یا با قابلیت چند نفری بازی کردن هست که واسه هر دو کنسول به حد کافی هست........ .

در کل اگه بیشتر عشق گرافیک هستی برو سمت انحصاریهای سونی چون تعداد گرافیکی خفن بیشتری داره و کلا انحصاری بیشتری داره................ .(البته بازی مثه gears یا halo رو ایکس باکس رو من بیش ار یه ساله دارم بازی می کنم)
    ولی اگه واسه بازیهای مولتی(یعنی اونی که رو هر دو پلتفرم میاد میخوای بازی کنی) هیچ فرقی با هم ندارن.... .

این هفک)hacck) کامل دستگاه هم فک کنم بشه........چون شدیدا دارن رو دستگاه کار می کنن به طوری که اصلا برای هفک کردنش لازم نیس دستگاه رو باز کنی.........
    Last edited by halflife g; 08-01-2011 at 20:00.

7. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان مدلهای ps3 و بی زحمت با قیمتهاشون بگین و البته فرق مدلهاشون رو.....و اینکه کدوم بهتره...
    نوکر همتون هم هستم...

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

الان قیمت بازی های ps3 چیز شده 4 تومن هستش؟؟

راستی بازی های جدید رو هم ساپورت میکنه این چیزه؟؟؟؟(همون رو میگم)

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

اره دیگه،یه دستگاه عین همونایی که برای ps1 و ps2 طراحی کرده بودن واسه اینم طراحی کردن تا تو ایران هم قابل استفاده بشه...
    راستی یکی سوال بالام رو جواب بده...ممنون...

11. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا خلط مبحث می کنید؟؟؟؟
    یعنی چی 10 دقیقه بازی کردن ایکس باکس حالمو بهم میزنه؟؟؟؟یعنی چی امتیازا مهم نیس؟؟؟

اونا انحصاری مایکرو نبودن که واسه پی سی یا سونی اومدن............مثلا صاحب امتیاز mass effect2 شرکت ea هستش و حتی میتونه واسه wii هم بده بازی رو............. .
    و گرنه انحصاریهای ایکس باکس تا ابد انحصاری هستن...(اینا فقط انحصار زمانی بودن)

اولا اونا upscale و همچین چیزی رو هیچ کدوم از کنسولا درست و حسابی نمیتون اجرا کنن ماکسیمم قدرت هر دو کنسول همون 1080 i هستش..... .

دوما دو تا نام ببرید............ .
    یعنی اینکه ده دقیقه بازی میکنم بهم حالت تهوع دس میده شاید بره کسه دیگه اینطور نباشه
    وقتی IGN فاکتوراشو برایه بهترین کنسوله 2010 گفته بود مس افکت2 رو انحصاری 360 حساب کرده بودو همونم خیلی بهش کمک کرد تا بهترین کنسوله سال بشه
    اینم دو تا 1080p
    fifa11.GT5 این دوتارو دکمه ok کنترل tv رومیزنم میزنه 1080p@60Hz
    نمره هایه GT5 بره این پایینه یعنی دلیله عمدش اینه که خیلی دیر عرضه شد. AW بازی بدی بود چون نمره پایین گرفت؟
    نه سونی بره بابامه نه ماکرو که بخوام طرفداری کنم هرچی دیدمو تجربه داشتم گفتم.
    شما یه چیزیو بگو ps3 نداره ولی 360 داره

13. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

یعنی اینکه ده دقیقه بازی میکنم بهم حالت تهوع دس میده شاید بره کسه دیگه اینطور نباشه
    وقتی IGN فاکتوراشو برایه بهترین کنسوله 2010 گفته بود مس افکت2 رو انحصاری 360 حساب کرده بودو همونم خیلی بهش کمک کرد تا بهترین کنسوله سال بشه
    اینم دو تا 1080p
    fifa11.GT5 این دوتارو دکمه ok کنترل tv رومیزنم میزنه 1080p@60Hz

نمره هایه GT5 بره این پایینه یعنی دلیله عمدش اینه که خیلی دیر عرضه شد. AW بازی بدی بود چون نمره پایین گرفت؟
    نه سونی بره بابامه نه ماکرو که بخوام طرفداری کنم هرچی دیدمو تجربه داشتم گفتم.

با اجازه داش مراد من جواب قسمتی از پست دوستمون رو میدم !

دوست عزیز من در مورد اون قسمت از پست شما که قرمز کردم میخوام صحبت کنم.

ببینید دوست گرامی توی بازیهای جدید نه این کنسول و نه X360 قدرت اجرای بازیها به صورت 1080p رو ندارن!

البته اون اوایل عرضه PS3 چند تا بازی به صورت 1080p عرضه شد که خوب بسیار کم و انگشت شمار بودن مثلا :

NBA Street Home court

World Series Of Poker 2008

Blast Factor

و چند تا بازیه دیگه!

آخریش هم بازیه Virtua Tennis 3 بود !

اما اون دو بازی FIFA 11 و GT5 رو هم که شما فرمودید 1080p نیستند و رزلوشن این بازیها به ترتیب 1280x720 و 1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA) هست.

برای اطلاع بیشتر از رزلوشن بازیهای این دو کنسول میتونید به لینک زیر مراجع کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته باید خاطر نشان کنم که عناوین 1080p کنسول PS3 بیشتر از X360 هست.

این بحث مقایسه این دو کنسول هم خیلی وقته که به نظر من از مد افتاده! هر دو کنسول کنسول های قدرتمندی هستند و هر کسی هم سلیقه و عقیده ای برای انتخاب هر یک از این دو کنسول داره و به نظره من به جای این مقایسه های بی ارزش و خراب کردن هر یک از کنسول ها باید از این کنسول ها تا نسل هفتم تموم نشده لذت ببریم!
    Last edited by shab_2008; 08-01-2011 at 23:25.

15. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

مثل اینکه ویروس FanBoy از بعضیا انتقال داده شده به بعضیا !
    حسگری مثل کنکت ؟

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

یعنی اینکه ده دقیقه بازی میکنم بهم حالت تهوع دس میده
    این احساس FanBoy هاست !

17. 5 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •