میشه این گوشی رو مجهز به سیستم GPS کرد
راهی داره ؟ هزینه ؟
راهی داره ؟ هزینه ؟
کسی میدونه درایور استار روی 7 win چه جوری نصب میشه ؟
خوب شما این مسیرها رو برو!
setting>Application setting>call>all calls>auto reject
غیر از اینکه On میکنین، یادتون نره که کنار هر شماره تیک هم زده بشه!
من امتحان کردم، درست بود!
والا واسه من که هنوزم باتریش خوب نیست، داره بدتر هم میشه!
چیکارش کنم؟
سلام.
سوالی داشتم:
این استار ما یه چند وقتی هست که هر کلیپ و ویدئویی که توش میریزیم اصلا صدا نداره.در صورتی که گوشی نه رو سایلنته و نه مشکلی داره.
کسی میدونه چرا؟؟
دوست عزیز هی گوشیو اینور اونور کن (یعنی به سمت بالا و به سمت بغل) بعد هی دکمه زیاد کردن صدا رو بزن ، خاموش روشن کن دوباره برو سعی کن صدارو زیاد کنی ، تو یه ویدئو دیگه سعی کن صدا رو زیاد کنی
گویا فریم ور شما هم مثل من این مشکلو داره ، من صدای ویدئو رو تا آخر اگه کم کنم این مشکل پیش میاد و خیلی باهاش ور میرم تا صدا زیاد شه ، یه بار که +1 شد صدا دیگه 0 اش نکنید ، من شده یه بار نیم ساعت ور رفتمتا صدارو زیاد کردم و درست شده
موفق باشی
بهترین کار اینه که بزارید تا ته باتریش تموم شه، بعد به اندازه ای که بگه شارژ شد شارژش کنید (حدود 3 ساعت میشه فکر کنم). ولی با اینحال من تو کل این مدت که استار دارم فقط یه بار با پیغام Low Battery مواجه شدم (تازه تا ته هم خالی نشد) گزاشتم شارژ. معمولا همیشه روی یک خط (روز هفتم) میزنم به شارژ...چیکارش کنم؟
البته بستگی داره استفاده ی شما چقدره و بیشتر چیکار میکنید! طبیعیه که مکالمه زیاد و یا استفاده زیاد از دوربین باتری رو خالی میکنه. مثلا من تو کل هفته که باتری تحمل میکنه اینکار ها را میکنم:
- 5 الی 7 ساعت موزیک
- حدود نیم ساعت اینترنت
- 7-8 دقیقه مکالمه
- 4-5 تا اس ام اس
- تقریبا نیم ساعت هم موارد دیگه
Last edited by Michael Ropy; 16-12-2009 at 20:28.
دوستانی که اطلاعات دارن تو این زمینه راهنمایی کنننننننننن
راهی داره ؟ هزینه ؟
خیر راهی نداره ! شما از گوگل مپ استفاده کن ! هم همه جا نقشه داره و هم موقعیتو نشون میده![]()
شما وقتی که پی سی سوییت رو نصب کنید درایو هم به طور اتوماتیک نصب میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)