آقا كسي نيست؟ من اومدم به ورژن 4.1 upgrade كنم error 9 ميده دوستان اگه كسي بلده لطفا راهنمايي كنه
آقا كسي نيست؟ من اومدم به ورژن 4.1 upgrade كنم error 9 ميده دوستان اگه كسي بلده لطفا راهنمايي كنه
مدل ipod چیه؟
اگه فریمور درست دانلود کرده باشی و ituens10 باشه نباید مشکلی داشته باشه
در ضمن چک کن موقع رستور به اینترنت وصل باشی
ipod نيست آيفون 3gs هست.در ضمن بعد از كلي بدبختي كشيدن فهميدم گوشي لاك بهم انداختن واحتمال قوي اين error 9 مربوط به سيم كارتهاي غير اكتيو مي شه.دوستاني كه اطلاعاتشون خوبه كاش يه تايپيك جديد با عنوان تمام error هاي آيفون و رفع اون باز مي كردند چون واقعا ضروريه.با تشكر
شرمنده همرمان تو تاپیک ipod بودم اشتباه نوشتم ipod
اخه واسه رستور به 4.1 اگرم لوک باشه که نباید گیر بده
شما ایتونزت 10 هست؟ فریمورو کامل دانلود کردی؟
وقتی ارور میده یه گزینه ی more داره اونو بزن خودش میتونه به سایت اپل ببرتت بگه ارور از چیه
این جوابی بود که برای این ارور دادند:
اگه موقع ریستور این ارور رو دریافت کردید گوشی را یکبار ریبوت کنید و دوباره وصل کنید،از ورودی usb دیگه استفاده کنید.گوشی را به dfu ببرید.در کل یک بار اتصال رو قطع کنید و دوباره وصل کنید باید درست بشه
سلام بچه ها
تورو خدا کمکم کنین
من یه برنامه به اسم note pad روی iphone 3gs 4.0.1
نصب کردم و کلی متن توش نوشتم که پاک شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایا برنامه ای هست که بتونه ریکاوری کنه؟
اگه اشتباه نکنم فایلها میره توی raw file system !!!!!!!!! که با i-funbox میشه دیدیش
التماستون می کنم اگه می دونید کمکم کنید
تمام کار و زندگیم تو اون برنامه و متن بود![]()
اگه پاک شده من بعید میدونم برگرده بک آپ نداشته باشی
سلام دوستان الان آیفون 3gs قیمتش چنده؟؟؟ الان فقط 8 گیگ هست و آیا با فریم وری که روشه میشه جیلبرک کرد؟؟؟اگه قیمت 4 هم دارید بگید مممنون
قیمتش حدود 700 ، 800 هست.16 و 32 گیگ.
8 رو نمیدونم ولی 16 و 32 هست!
بله میشه تا جاییکه میدونم.الان آخرین جیلی که اومده واسه 4.0.1 فک کنم.
قیمت 32 گیگ 4 هم حدودای 1 و 200.
سلام
من میخواستم گوشیم رو عوض کنم و یکی از 2تا گوشی 3gs یا سامسونگ i9000 رو بگیرم . ولی موندم کدومش رو بخرم . بیشتر دلم میخواد آیفون بخرم چون خوشگل تر و با کلاس تره. ولی یه مشکل دارم ، اونم دوربینشه !!! سامسونگ دوربینش 5 ـه .
من از دوربین زیاد استفاده میکنم ولی از منظره ها عکاسی نمیکنم ، من از دوربین برای عکس برداری از جزوه های دانشگاه استفاده میکنم.
یه در خواست داشتم . میخواستم ببینم کیفیت عکس 3gs چطوره ؟ اگه ممکنه یه نفر یه عکس از صفحه یه روزنامه یا مجله یا یه دست نوشته (این باشه بهتره ) توی اندازه A4 بگیره بهم بفرسته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)