اره مال منم عالی شد
فقط قبلیهاشو بد تنظیم کردم .... فاصله دسی بل ها چقدر باشه یهتره ؟؟؟
اره مال منم عالی شد
فقط قبلیهاشو بد تنظیم کردم .... فاصله دسی بل ها چقدر باشه یهتره ؟؟؟
دوستان کی گفته عکاسی تو شب با جت خوب نیست باید بگم پس تا بحال با تنظیمات عکساسیش کار نکردید من تو شب تو جمکران عکس گرفتم هلو حال کردم باید فلاش بزاری و تو تنظیماتش تو قسمت نوع عکس باهاش کار کنی
در صورتی که بخوای تصویر کلوزاپ بگیری مشکل بوجود میاد .
در ضمن اگه صدا رو زیاد بکنید و لول 14 رو دستکاری کنید یه مشکل خاص بوجود میاد . اونم اینکه اگه توسط فرستنده fm بخواهید آهنگی رو از گوشی روی ضبط ماشین پخش کنید اونوقته که صدا خش خش خواهد کرد . تنها و تنها روی ضبط ماشین و فقط وقتی ولوم گوشی روی 14 باشه !
Last edited by freedom_reza_1369; 29-06-2010 at 22:21.
احتمالا منظورتون یه گوشی دیگه بود و اشتباهی اینجا پست دادین.
جت که اف ام ترنزمیتر نداره.
![]()
آقا من هم خریدم بدون گارانتی انشالله تو این یکی دو روزه باهاش ور میرم ببینم چه خبر ؟ فعلا که خیلی راضیم
سلام دوستان صفحه آموزش برنامه ترک بادی کجاست پیدا نکردم
بچه ها كسي نقشه كامل و با جزئيات قم رو داره چون من يكي كه توي نت هست رو گرفتم ولي خيلي از كوچه ها و خيابوناش رو ننوشته و يكي ديگه هم دانلود كردم كه با جزئيات كامله اما كيفيت نقشش خيلي بده و كاليبره هم نيست
راستي مي شه نقشه رو توي برنامه تراك بدي كاليبره كرد ؟؟
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
راستي يه سوال مهم
براي unistall كردن يه برنامه كه ديگه نمي خواهيمش ايا همون كه از قسمت game پاكش كنيم كلا از روي گوشي پاك مي شه يا فقط آيكنش پاك ميشه؟؟؟ لطفا يكي كمك كنه
راستي برنامه اي براي استفاده از فلش دوربين به جاي چراغ قوه وجود داره اگه هست يكي لطف كنه
با Unistall کردن برنامه کلا پاک میشه.
برای استفاده از فلش کد ستاره مربع 0 ستاره مربع رو بزن یه سری کادر رنگی میاد گزینه mega cam یعنی عدد 7 رو بزن.چراغ قوه فعال میشه.
برید به پست 957
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)