اونایی که مموری 16 گیگشون پریده
دلیل رو پیدا کردم
نصب فارسی ساز هایی که با رسکو مشکل داره
قویا پیشنهاد میشه فقط فارسی ساز mobidiv رو نصب کنید
اونایی که مموری 16 گیگشون پریده
دلیل رو پیدا کردم
نصب فارسی ساز هایی که با رسکو مشکل داره
قویا پیشنهاد میشه فقط فارسی ساز mobidiv رو نصب کنید
با سلام من این فایلها را دریافت کرم موقع نصب ارور مده باید چیکار کنم
ما هم داريم همين و به ملت ميگيم كه فعلا بي خيال رسكو اكسپلور باشند و يكم صبر كنند
جالب بيشتر اونهايي كه 16 گيگ بودن پريده
8 گيگ من نديدم![]()
خواهشا شما در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر نکن ..... .
یعنی چی ؟؟! یعنی شما کلا بیخیال 16گیگ حافظه ی داخلی شدی ؟؟؟!
یعنی 16 گیگ منم به باد فنا رفت ؟
دقیقا علت پریدن مموری من همین بود .... .
Last edited by AmiIin; 28-04-2010 at 14:21.
سلام AmiIin جان قربونت بشم داداش
من با وجود وقبول اين مشكل گوشي رو خريدم وسعي كردم كارهايي كه باعث پريدن ميشه رو محض احتياط انجام ندم
با اينكه خيلي ها هيچ مشكلي هم ندارند
مثلا من از اول چون در مورد پريدن حافظه هاي 8 كمتر گزارش شده بود يكدونه 8گيگش رو گرفتم نه 16
چون با رسكو مشكل داشت من نصب نكردم هر چند در طول اين 4 5 سال با اين نرم افزار كاري نداشتم
چون رام زياد عوض ميكنم بدون گارانتي گرفتم چون با تعويضش گارانتي ميپره
چون برام حافظه داخليش مهم نبود يك micsd 8 gig از روز اول محض احتياط انداختم روش تا اطلاعاتم احيانا نپره
براي منم مهم هست ادم وقتي پول ميده بايد جنس بدون مشكل بگيره از اين بابت بايد نسبت به سامسونگ شاكي بود
هر چند مشكل نرم افزاري حل شده گويا ولي بايد خيلي زود اين HOT FIX CAB يا هر چيز ديگه كه دارند رو در اختيار ملت قرار بدند
تا اب رفته به جوب رو برگردونند
ان شالاه مشكل شما هم حل ميشه اگه گارانتي داريد ببريد ببينيد چه كار ميكنند براتون
اصلا به باد فنا نرفته و اونها بايد جوابگو باشند
عده اي از دوستان موبايلستاني بردن وسالم تحويل گرفتند
يا علي![]()
Last edited by t_tanhayam; 28-04-2010 at 17:18.
لطفا این مورد رو در پست اول تاپیک اضافه کنید
دوستان واسه من تو نرم افزار opera که رو 'گوشی هست حروف فارسی رو جدا می زنه باید چی کار کنم؟تو explorer درسته !(فارسی سازه aldurazy arabic for omnia2 i8000 ) رو نصب کردم.
این سوال رو بارها جواب دادم تو صفحات قبل :
قبل از نصب aldurazy arabic باید نرم افزار mobidiv multilanguage support 3 رو هم نصب کنید. شما بعدش نصب کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
کدوم فایل؟؟
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
با کابل وصلش کن به کامپیوتر و نرم افزار Active synch رو نصب کن نرم افزار Windows mobile Device center
رو نصب کن و اجرا کن
.
ولی بهترین راه به نظر من اینه که برای کامپبوترت یه wifi bluetooth بخری راحت مستقیم وصل بشی. راستش این کارت که از طریق گوشی وصل بشی همچینن کار جالبی نیست
درود
من با فایل های SWF مشکل دارم یعنی صدا داره ولی تصویر نه . چرا با اینترنت اکسپلورر باز می کنه ؟ نرم افزاری هست؟
با سلام منظورتون فايلهاي فلش هست ديگه؟
خوب براي اجراي اين فايلها شما احتياج به flash player داريد
براي اجراي فايلهاي فلش تحت وب بايد macromedia flash player رو نصب كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اين لينك مراجعه كنيد يكي از M ها رو حذف كنيد
يا عليکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)