تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 192 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!
    جالبه
    قدیم و جدید ترکیبی

داره خودمونی میشه bs31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند ساعت پیش مطالبی در سایت شرکت اینتل خواندم که جالب بود و برای اینکه مطمئن شوم که صحت دارد دفترچه نوت بوک ایسر 5738ZG را از سایت ایسر دانلود کردم و خواندم ودیدم مثل اینکه صحت دارد و باز برای مطمئن شدن این بار نوت بوکم را که 2 هفته بیشتر نیست خریدم را باز کردم و آن را تکه تکه کردم و دیدم که واقعا صحت دارد حالا می خواهم تصاویری به شما نشان دهم و مطالبی را که خواندم برای شما بگویم.

1. نوت بوک ایسر اسپایر مدل 5738ZG دارای چیپست GM45 شرکت اینتل است با رابط ICH9 از مشخصات آن
    Support Memmory 8GB DDR3/2 1066/800/667
    CPU Support Intel Mobil Core i7/Core 2 Quad / Core 2 Dou / Core 2 / Pentium / Celeron FSB 1066/800/667
    Hard Disc Support Max 2TB
    CPU Soket Support PGA 478
    در نتیجه وقتی نوت بوک را باز کردم دیدم که CPU های 478 کامپیوتر های خانگی هم به آن می خورد و یک CPU 3.00Ghz FSB 800 2MB یا همان CPU فول کش خودمان را روی آن گزاشتم و بعد سیستم را بستم و روشن کردم دیدم جواب میده بدون هیچ مشکلی و چه سرعتی بهم زد.

2. رم کارت گرافیک این نوت بوک از نوع DDR3 800 مارک سامسونگ است
    3.دارای 2 اسلات PCIe است که بر روی یکی از آنها کارت وایرلس قرار دارد و قابل تعویض به مدل های دیگر و اسلات دوم خالی است برای کسانی که می خواهند قطعات دیگری را روی آن بگزارند.

4. سیستم خنک کننده CPU از نوع Silent-PiP شرکت گیگابایت است و بسیار پر قدرت طراحی شده برای کسانی که می خواهند CPU آن را ارتقاع دهند

5. جالب آنکه CPU آن قابل تعویض و به صورت زیف است یعنی فقط کافی است که خنک کننده را بر دارید و سپس CPU را از زامن خارج کرده و آن را بردارید و CPU جدید را به جای آن بگزارید ( فقط از CPU های 478 پایه می توانید استفاده کنید)

6. از نظر لولا مانیتور مطمئن باشید که بهترین نوع است و به این راحتی ها خراب نمیشه

7.از نظر جنس قطعات مطمئن باشید که با مارک های Dell - IBM - Sony برابری که می کند هیچ حتی بهتر است در این نوت بوک از ستون های پلاستیکی استفاده شده در در برابر ضربه مقاومت می کنند و بسیار جالب طراحی و جاسازی شده است و در بین آنها از فنر برای ضربه گیر استفاده شده

8.ساخت TAIWAN تایوان است که در زیر آن درج شده Licens Acer U.S.A و از خازن های حالت جامد Japon استفاده شده برای افزایش عمر آن

تصاویر زیر را مشاهده کنید؟

ادامه دارد ...
    بابا عجب دل و جراتی داری تو پسر،کارت حرف نداشت

آقا میشه یک 5738Z جدید هم گیر بیاری دل و رودشو بریزی بیرون ببین چی تو اون هست
    Last edited by bs31; 09-11-2009 at 00:15.

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

لطف کن پستت رو ویرایش کن
    عکس ها رو حذف کن
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطف کن پستت رو ویرایش کن
    عکس ها رو حذف کن
    ممنون
    چَشُم ویرایش شد

6. این کاربر از bs31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام

من قصد داشتم 5738z رو بخرم
    ولی این طور که پیداس در مدلهای جدید خیلی از قطعاتشو عوض کرده!
    از جمله رمشو DDRII تغییر داده باس رم و سی پی یو رو به 667 کاهش داده و نمایشگرشم دیگه led نیست!

با این وضع فکر نمیکنید بهتر باشه از تصمیمم صرف نظر کنم؟
    آیا به نظرتون g550 22718 برام مناسبتر نیست؟؟

ممنون

8. این کاربر از united بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام

از جمله رمشو DDRII تغییر داده باس رم و سی پی یو رو به 667 کاهش داده و نمایشگرشم دیگه led نیست!

ممنون
    من 5738z جدیدا دارم،اونقدر ها هم که میگن بد نیست بابا،اینا همش حرفه،بهترین لپ تاپه البته اینگو هم بگم من زیاد کار گرافیکی ندارم و اصلن اهل بازی نیستم.

10. این کاربر از bs31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

ممنون
    دوست من بستگی به این داره برای چه کاری میخوای استفاده کنی؟به قول دوستمون اگه کار گرافیکی نداری،و اهل گیم نیستی خیلی عالیه از نظر من.در مورد LCD هم عرض کنم که دوستم که مدل Dell داره و برای اونمLed نیست از نظر من زاویه ی دیدش از مال من که Led هست بهتره و از نظر مصرف هم مطمن باش آنچنان فرقی نداره

12. این کاربر از siavash online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidhassas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باس CPU در نوت بوک های Acer 5738 Z / ZG تغییر نکرده و همان 800 است فقط باس رم تغییر کرده که باس آن از 1066 DDR 3 به DDR 2 باس 800 شده یعنی در مدل ZG که 3گیگ رم داره فقط باس رم 1 گیگ آن 667 است ولی 2 گیگ آن 800 است و کسی که می خواهد رم را ارتقا بده یک رم DDR 2 800 می خرده و سرعت بسیار افزایش پیدامی کنند

رم های DDR3 1066 از نظر سرعت و کارایی با رم های DDR2 800 یکی می باشید و تفافت بسیار اندکی دارند که به حساب نمی آید شاید DDR3 1066 حدود 3 تا 5 درصد با DD2 800تفاوت دارد
    علت تغییر رم در این نوت بوک فقط بخاطر آن است که شرکت Acer می خواسته باس رم و CPU یکی شود و با کیفیت و سرعت بهتری پیدا کند و یا به اصطلاح مچ شوند و اینکه CPU T4200 و CPU T4300 برای رم های DDR2 طراحی شده و کارایی آنها با این گونه رم بهتر می باشد.

در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است که دارای ویژگی های زیر است
    1. مصرف برق کم در حدود 10 وات حد اکثر و 1 وات حد اقل
    2. دارای MTFB 100000 Hors
    3. دارای محافظ شیشه ای از نوع سیلیکونی برای اینکه اگر کسی دست بر روی تصویر زد چربی دست باعث آسیب آن نشود که یک جلوه بسیار براق را به آن داده است که متاسفانه باعث شده که یک حاله سفید به آن اضافه شده و در نور خورشید تصویر مشخص نیست و باعث بازتاب نور می شود
    4. دارای تکنولوژی ضد حرارت که این نوع LED در زمان کار حرارت تولید نمی کند ( کسانی که سری جدید را دارند زمانی که سیستم روشن است می توانند به آن دست زده و ببیند حرارت تولید شده حد اکثر 15 تا 20 درجه سانتی گراد است که دست انسان قادر به حس این حرارت نیست چون دمای بدن انسان 37 درجه است)
    5. دارای پیکسل های بسیار ریز و دقیق که باید 2 مانیتور را کنار هم قرار دهید تا ببینید که چقدر این پیکسل ها کوچکتر است
    Last edited by hamidhassas; 09-11-2009 at 23:57.

14. این کاربر از hamidhassas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidhassas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

12

عزیز مدل Z با ZG و G یکی است و خیلی تفاوت ندارند

16. این کاربر از hamidhassas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •