د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!
د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!
جالبه
قدیم و جدید ترکیبی
بابا عجب دل و جراتی داری تو پسر،کارت حرف نداشت
آقا میشه یک 5738Z جدید هم گیر بیاری دل و رودشو بریزی بیرون ببین چی تو اون هست![]()
Last edited by bs31; 09-11-2009 at 00:15.
لطف کن پستت رو ویرایش کن
عکس ها رو حذف کن
ممنون
چَشُم ویرایش شد![]()
با سلام
من قصد داشتم 5738z رو بخرم
ولی این طور که پیداس در مدلهای جدید خیلی از قطعاتشو عوض کرده!
از جمله رمشو DDRII تغییر داده باس رم و سی پی یو رو به 667 کاهش داده و نمایشگرشم دیگه led نیست!
با این وضع فکر نمیکنید بهتر باشه از تصمیمم صرف نظر کنم؟
آیا به نظرتون g550 22718 برام مناسبتر نیست؟؟
ممنون
من 5738z جدیدا دارم،اونقدر ها هم که میگن بد نیست بابا،اینا همش حرفه،بهترین لپ تاپهالبته اینگو هم بگم من زیاد کار گرافیکی ندارم و اصلن اهل بازی نیستم.
دوست من بستگی به این داره برای چه کاری میخوای استفاده کنی؟به قول دوستمون اگه کار گرافیکی نداری،و اهل گیم نیستی خیلی عالیه از نظر من.در مورد LCD هم عرض کنم که دوستم که مدل Dell داره و برای اونمLed نیست از نظر من زاویه ی دیدش از مال من که Led هست بهتره و از نظر مصرف هم مطمن باش آنچنان فرقی نداره
باس CPU در نوت بوک های Acer 5738 Z / ZG تغییر نکرده و همان 800 است فقط باس رم تغییر کرده که باس آن از 1066 DDR 3 به DDR 2 باس 800 شده یعنی در مدل ZG که 3گیگ رم داره فقط باس رم 1 گیگ آن 667 است ولی 2 گیگ آن 800 است و کسی که می خواهد رم را ارتقا بده یک رم DDR 2 800 می خرده و سرعت بسیار افزایش پیدامی کنند
رم های DDR3 1066 از نظر سرعت و کارایی با رم های DDR2 800 یکی می باشید و تفافت بسیار اندکی دارند که به حساب نمی آید شاید DDR3 1066 حدود 3 تا 5 درصد با DD2 800تفاوت دارد
علت تغییر رم در این نوت بوک فقط بخاطر آن است که شرکت Acer می خواسته باس رم و CPU یکی شود و با کیفیت و سرعت بهتری پیدا کند و یا به اصطلاح مچ شوند و اینکه CPU T4200 و CPU T4300 برای رم های DDR2 طراحی شده و کارایی آنها با این گونه رم بهتر می باشد.
در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است که دارای ویژگی های زیر است
1. مصرف برق کم در حدود 10 وات حد اکثر و 1 وات حد اقل
2. دارای MTFB 100000 Hors
3. دارای محافظ شیشه ای از نوع سیلیکونی برای اینکه اگر کسی دست بر روی تصویر زد چربی دست باعث آسیب آن نشود که یک جلوه بسیار براق را به آن داده است که متاسفانه باعث شده که یک حاله سفید به آن اضافه شده و در نور خورشید تصویر مشخص نیست و باعث بازتاب نور می شود
4. دارای تکنولوژی ضد حرارت که این نوع LED در زمان کار حرارت تولید نمی کند ( کسانی که سری جدید را دارند زمانی که سیستم روشن است می توانند به آن دست زده و ببیند حرارت تولید شده حد اکثر 15 تا 20 درجه سانتی گراد است که دست انسان قادر به حس این حرارت نیست چون دمای بدن انسان 37 درجه است)
5. دارای پیکسل های بسیار ریز و دقیق که باید 2 مانیتور را کنار هم قرار دهید تا ببینید که چقدر این پیکسل ها کوچکتر است
Last edited by hamidhassas; 09-11-2009 at 23:57.
عزیز مدل Z با ZG و G یکی است و خیلی تفاوت ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)