خوبه اما کوچیکه .. 40 میخام![]()
خوبه اما کوچیکه .. 40 میخام![]()
37 و 40 خیلی فرق نمیکنه ها
40 اینچ و این قیمت انتخابهات محدوده.اگه کیفیت این ال جی رو دیدی و از همه چیزش خوشت اومده کیفیت رو فدای 3 اینچ نکن.باز وقیقتر بگو چی میخوای تا کمکت کنیم
تو فرار از زندان که عقل کل بودی یه راهی براش پیدا کن![]()
عرضم به حضورت كه همين مدلي كه دوستمون پيشنهاد كرد
و همينطور lg lh700
و همينطور از samsung b580 و samsung c550
در مورد سوني هم كمي قيمت ها بالاتره نميدونم شايد 37ex500 اگه گير بيارين
ببخشید من بدجوری سر دو راهی گیر کردم که پاناسونیک v20 بخم یا شارپ led le 700 حالا ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنن هر دو تا تقریبا یه قیمتن تا الان نظرم روی پاناسونیک بود چون فکر میکردم dvbt هم داره اما الان وقتی فهمیدم احتمالا این امکانات رو نداره نظرم متزلزل شد ممنون میشم اساتید راهنمائیم کنن
دوستان تو این سایتا که tv رویو میکنن مثل hdtv test میان کالیبرش میکنن
بعد کلی بررسیش میکنن . اونوقت ما چه جوری باید تنضیمات اونارو انجام بدیم ؟
منظورم اینه که مثلا جایی نوشتن gamma رو بزار رو 2 فلان تنضیمات چیکار کن ؟
عرضم به حضورت كه خيلي انتخاب هاي متفاتي هستند يكي led يكي پلاسما
-در مورد اينكه براي ----t نميگيرين خوب ميتونيد يدونه مجزا تهيه كنيد دليل خوبي براي نخريدنش نيست
-در مورد شارپ هم كه خوب كلي صحبت شده
-توصيه ميكنم صبر كنيد از نزديك ببينيد v20 رو ودر اخر انتخابتون رو انجام بدين
يكي از آشناها ال ئي دي- ال جي ميخواد 39 يا 40 اينچ قيمت هم زياد بالا نباشه----چيزي هست كه مثلا قيمت حدود 1700 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟سامسونگ يه مدل داره تقريبا تو همين قيمت 1700 تومن اما خريدار ال جي ميخواد----
سلام
من میخوام یه ال سی دی بگیرم تو رنج قیمت 1200000 سایز هم 40 یا 42 هر مارکی میخواد باشه فرقی نمیکنه.
نظرتون در مور سامسونگ سی550 و سونی ای ایکس 400 چیه کدوم بهتره؟ و یک سینما خانگی تو رنج 200 300 ممنون میشک از دستان و اساتید راهنمایی کنین
مدل هاي جديد زيادي داره چه ال اي دي و چه ال سي دي
توي سري هاي قديميش sl900 وتوي سري هاي جديدش 7600 شايد گزينه هاي بهتري باشندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سي 550 خوبه-----البته نظر منه---
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)