تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 1211 اولاول ... 49991391451461471481491501511521531591992496491149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی آرمین جان فکر کنم لیگ اسپانیا کامل لایسنس نشده
    توی همین متن هایی که دوستان گذاشته بودن مثل این که نوشته بود

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همین که رئال و بارسا و سویا و والنسیا لایسنس بشه حله بقیه خیلی مهم نیست

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها اين حرف كاملا درسته مشكل لايسنس نبودن تيم ها مشكل خاصي نيست سر 3 سوت پچ هاي مختلف مثل بوندسليگا و ... مياد.شما بايد ببينيد گيم پلي چه قدر پيشرفت كرده و شرايط نوري و رنگ ها .اينا مهمه نه چيز ساده اي مثل لايسنس ها.شما اگه گيم پلي خوب باشه هيچوقت از بازي خسته نميشي ولي اگه گيم پلي بد باشه كلي لايسنس و ... به هيچ درد نميخوره چون برات تكراري ميشه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حتما مهران جان . به نظرت بهتر نیست اینطوری بپرسیم که "چرا "کونامی این کار رو نمیکنه ؟
    راستی مهران اگه یادت باشه دو ماه پیش بعد از PLAYTEST اولی که آدام داشت ازش پرسیدیم که آیا پشت دروازه و کناره های زمین تصویر عکاسها , دوربین , میکروفن و چیزای دیگه رو دیده یا نه که آدام معذرت خواهی کردو گفت حواسش نبوده حالا که یک ویدئو از بازی منتشر شده میشه اونا رو دید . فکر میکنم این ویدئو آخری که مال چند روز پیشه رو دانلود نکردی .اگه خواستی من یک عکس ازش بزارم .
    مرسی حسین جان!!چرا بپرسی بهتر هست!!
    اون ویدیو را دیدم و واقعا لذت بردم از نظر گیمپلی هم من شباهت زیادی با 2009 ندیدم به اون صورت حالا ببینیم کد 70 درصدی بشه چی میشه که اینطور تعریف کردند!
    سیستم کارت بازی منو شگفت زده کرد اون یک تیکه هانری رو پاس رو به عقبش را گفت من نابود شدم یا مثلا دنی الوز!

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستی حسین جان این سوال رو هم حتما بپرسی
    که ایا دروازبان مثل نسخه 2009 تو موقعیت تک به تک خنگه یا نه
    اخه خیلی راحت میشه دریبلش کرد دروازبان را
    یا به یه سرتوپ زدن دروازبان فریب میخوره
    یا مثل چوب خشک وامیسته تا بازیکن از کنارش رد بشه
    این سوالها رو بهتره یه جا یادداشت کنی از دستت نره ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

ای خدا اين بمب يعنی چی ميتونه باشه؟ konami جونه مادرت امسال ديگه مارو نا اميد نکن

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......

9. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......
    حرف شما کاملا درسته...ولی چیزی که مشخصه هنوز وضعیت لیگ ها بطور کامل مشخص نیست
    خود کونامی هم نگفته که لیگ المان رو اضافه کرده یا نه؟!
    ولی اگه اضافه کرده باشه خیلی خوب میشه و دیگه نیازی نیست که پچ بوندسلیگا رو گیر بیاریم
    خدا کنه مشکل لایسنس فقط مربوط به لیگ انگلیس باشه و بقیه لیگ ها مشکلی نداشته باشن

11. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سه روز ديگه مشخص ميشه كونامي چي واسمون آورده
    خيلي جالبه كه موتور بازي عوض نشده اما بازي نكسته !!!

13. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته...ولی چیزی که مشخصه هنوز وضعیت لیگ ها بطور کامل مشخص نیست
    خود کونامی هم نگفته که لیگ المان رو اضافه کرده یا نه؟!
    ولی اگه اضافه کرده باشه خیلی خوب میشه و دیگه نیازی نیست که پچ بوندسلیگا رو گیر بیاریم
    خدا کنه مشکل لایسنس فقط مربوط به لیگ انگلیس باشه و بقیه لیگ ها مشکلی نداشته باشن
    کاش فقط 2 تا تیم رو از بوندس لیگا لایسنس کنه بقیه رو با کیت ها و لوگوهای فیک بذاره (البته حداقل و گرنه دلمون می خواد فول لایسنس بشه) مثل کاری که واسه لیگ برتر واسه 2009 کرده بود لیگ و تیم ها و بازیکناش باشه کیت و لوگوهاش و اسامیش رو خودمون درست می کنیم باکی نیست.

تازه واسه کنسول ها هم میشه ویرایش شده استفاده کرد فقط باید بریزین روی کامپیوتر فایل های ادیت شده رو وارد و رایت کنید البته به این سادگیا که من می گم نیست. ولی خوب چاره چیه من می گم به شما دیگه کسی کنسول داشته باشه من نمی دونم چه دلیلی داره روی کنسول PES بازی کنه فیفا که خدای فوتبال سیمولیشن هست روی کنسول ها پلتفورم PC و کارنت فیفا جوک هست و واقعا ارزش نداره آدم جای هاردش رو با نصب فیفا کارنت بگیره و تنگ کنه. همیشه گفتم واسه کنسول فیفا خوبه واسه PC هم PES البته یه مسئله باقی می مونه اونم عادت به گیم پلی هست یکی ممکنه از اول دستش به PES عادت کرده باشه و دلش بخواد روی کنسول هم PES بازی کنه که من شدیدا بهش پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنه و دستش رو هم به اون عادت بده. بخدا اگه خودم پای X360 نمی نشستم و بازی نمی کردم این رو نمی گفتم.

الان محمود میاد و شاکی میشه و میگه آرمین باز شروع کرد

قربون همه برو بکس. موفق باشید
    Last edited by Spaniuly; 16-08-2009 at 09:52.

15. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •