ولی آرمین جان فکر کنم لیگ اسپانیا کامل لایسنس نشده
توی همین متن هایی که دوستان گذاشته بودن مثل این که نوشته بود
ولی آرمین جان فکر کنم لیگ اسپانیا کامل لایسنس نشده
توی همین متن هایی که دوستان گذاشته بودن مثل این که نوشته بود
همین که رئال و بارسا و سویا و والنسیا لایسنس بشه حله بقیه خیلی مهم نیست
بچه ها اين حرف كاملا درسته مشكل لايسنس نبودن تيم ها مشكل خاصي نيست سر 3 سوت پچ هاي مختلف مثل بوندسليگا و ... مياد.شما بايد ببينيد گيم پلي چه قدر پيشرفت كرده و شرايط نوري و رنگ ها .اينا مهمه نه چيز ساده اي مثل لايسنس ها.شما اگه گيم پلي خوب باشه هيچوقت از بازي خسته نميشي ولي اگه گيم پلي بد باشه كلي لايسنس و ... به هيچ درد نميخوره چون برات تكراري ميشه.
مرسی حسین جان!!چرا بپرسی بهتر هست!!حتما مهران جان . به نظرت بهتر نیست اینطوری بپرسیم که "چرا "کونامی این کار رو نمیکنه ؟
راستی مهران اگه یادت باشه دو ماه پیش بعد از PLAYTEST اولی که آدام داشت ازش پرسیدیم که آیا پشت دروازه و کناره های زمین تصویر عکاسها , دوربین , میکروفن و چیزای دیگه رو دیده یا نه که آدام معذرت خواهی کردو گفت حواسش نبوده حالا که یک ویدئو از بازی منتشر شده میشه اونا رو دید . فکر میکنم این ویدئو آخری که مال چند روز پیشه رو دانلود نکردی .اگه خواستی من یک عکس ازش بزارم .
اون ویدیو را دیدم و واقعا لذت بردم از نظر گیمپلی هم من شباهت زیادی با 2009 ندیدم به اون صورت حالا ببینیم کد 70 درصدی بشه چی میشه که اینطور تعریف کردند!
سیستم کارت بازی منو شگفت زده کرد اون یک تیکه هانری رو پاس رو به عقبش را گفت من نابود شدم یا مثلا دنی الوز!
راستی حسین جان این سوال رو هم حتما بپرسی
که ایا دروازبان مثل نسخه 2009 تو موقعیت تک به تک خنگه یا نه
اخه خیلی راحت میشه دریبلش کرد دروازبان را
یا به یه سرتوپ زدن دروازبان فریب میخوره
یا مثل چوب خشک وامیسته تا بازیکن از کنارش رد بشه
این سوالها رو بهتره یه جا یادداشت کنی از دستت نره ها![]()
ای خدا اين بمب يعنی چی ميتونه باشه؟ konami جونه مادرت امسال ديگه مارو نا اميد نکن
واقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......
حرف شما کاملا درسته...ولی چیزی که مشخصه هنوز وضعیت لیگ ها بطور کامل مشخص نیستواقعا جالبه هی میگن پچ و از این جور حرفا درست هم میگن ولی باید این بازی رو روی کنسول ها هم در نظر گرفت و اینکه نمیشه بر روی کنسول از این کارا کرد در ضمن طرفدارای آلمان هم کم نیستن که بخوان لیگ آلمان رو به صورت کامل یازی کنن از جمله خودم و اگه این کارا رو بکنن ورزشگاه بیشتر در نتیجه کیفیت بیشتر مثلا شما دوست ندارین ورزشگاه آلیانز به صورت طراحی کامل یا وستفالن و....... اگه هر چی تعداد تیم ها ولیگ ها بیشتر بشه استادیوم ها هم در نتیجه بیشتر میشه و چهره های بیشتر بازیکن ها هم طراحی میشه و......
خود کونامی هم نگفته که لیگ المان رو اضافه کرده یا نه؟!
ولی اگه اضافه کرده باشه خیلی خوب میشه و دیگه نیازی نیست که پچ بوندسلیگا رو گیر بیاریم
خدا کنه مشکل لایسنس فقط مربوط به لیگ انگلیس باشه و بقیه لیگ ها مشکلی نداشته باشن
سه روز ديگه مشخص ميشه كونامي چي واسمون آورده
خيلي جالبه كه موتور بازي عوض نشده اما بازي نكسته !!!
کاش فقط 2 تا تیم رو از بوندس لیگا لایسنس کنه بقیه رو با کیت ها و لوگوهای فیک بذاره (البته حداقل و گرنه دلمون می خواد فول لایسنس بشه) مثل کاری که واسه لیگ برتر واسه 2009 کرده بود لیگ و تیم ها و بازیکناش باشه کیت و لوگوهاش و اسامیش رو خودمون درست می کنیم باکی نیست.
تازه واسه کنسول ها هم میشه ویرایش شده استفاده کرد فقط باید بریزین روی کامپیوتر فایل های ادیت شده رو وارد و رایت کنید البته به این سادگیا که من می گم نیست. ولی خوب چاره چیه من می گم به شما دیگه کسی کنسول داشته باشه من نمی دونم چه دلیلی داره روی کنسول PES بازی کنه فیفا که خدای فوتبال سیمولیشن هست روی کنسول ها پلتفورم PC و کارنت فیفا جوک هست و واقعا ارزش نداره آدم جای هاردش رو با نصب فیفا کارنت بگیره و تنگ کنه. همیشه گفتم واسه کنسول فیفا خوبه واسه PC هم PES البته یه مسئله باقی می مونه اونم عادت به گیم پلی هست یکی ممکنه از اول دستش به PES عادت کرده باشه و دلش بخواد روی کنسول هم PES بازی کنه که من شدیدا بهش پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنه و دستش رو هم به اون عادت بده. بخدا اگه خودم پای X360 نمی نشستم و بازی نمی کردم این رو نمی گفتم.
الان محمود میاد و شاکی میشه و میگه آرمین باز شروع کرد
قربون همه برو بکس. موفق باشید
Last edited by Spaniuly; 16-08-2009 at 09:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)