اصلا با بدترین رم هم هیچ مشکلی نداره چه برسه به کلاس 6 توشیبا.مطمئن باش رمت مشکل داره یه رم دیگه هم بگیر امتحان بکن
اصلا با بدترین رم هم هیچ مشکلی نداره چه برسه به کلاس 6 توشیبا.مطمئن باش رمت مشکل داره یه رم دیگه هم بگیر امتحان بکن
من هم رم توشیبا 4 گیگ کلاس 4 دارم هیچ مشکلی باهاش ندارم، یعنی سریعه....هم تو استار و هم تو ویوتی اسمارت.....
دقیقا !!!
منم این پس قدیمیو خوندم و یه توشیبا کلاس 4 گرفتم (تازه 4 گیگ) .. و فیلمبرداریش خیلی تیک
میزنه ..
یکی بیاد این برجستگی رو واسه ما مشخص کنه
اگه میشه با عکس توضیح بدین
بچه ها
1-A-GPS رو امتحان کردین ؟
2-رم رو از هرکی میخواین بخرین شرط کنین باهاش بگین جلو خودت باز میکنم امتحان میکنم اگه تیک نزد مال من ،اگرم زد که شرمنده![]()
pooria جان منم همین رو به فروشنده گفتم . ولی بهم گفت این پلمپه و اگه بازش کنی چه تیک بزنه چه نزنه باید ببریش .
منم وقتی دیدم اینطوره ، با توجه به اینکه کلی جستجو کرده بودم تا 8 گیگ پیدا کنم ، خریدمش .
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
میشه خواهش کنم لطف کنی و یه عکس از رمت و برجستگیش اینجا بذاری ؟ ممنونم .
سلام
من میخوام ببینم رنوار واسه خریدم مناسبه یا نه
دوربنش زوم اوپتیکال داره؟
قیمتش چنده؟ ( قیمت روز)
اینترفیسش همون اینترفیس خیلی جدید ال جیه؟
نقشه تمام مراکز استان ها روش میشه زد؟ (واسه جی پی اس)
بازی و برنامه براش هست؟
در کل برای خریدش چه نظری دارید؟
بلههههه
چرا خوب نباشه
دیگه چی میخوای از گوشی ؟؟؟؟
اینترفیسش همن جدید جدیده نیست،
اما خیلی خوب و روون و کار راه اندازه،یه چیزایش هم شبیه اپله
نقشه ی هر خراب شده ای هم که بخوای میشه روش ریخت و کار هم میکنه
بازی و برنامه هاش هم بین ال جی ،سونی اریکسون،سامسونگ و خلاصه هر جور جاوایی مشترک و بهش میخوره
نظرم هم مثبته
دوربین عالی + wifi+جی پی اس+بدون هنگ و گیر +فیلمبرداری VGA+کیفیت صدای خیلی خوب
سلام
این گوشی از لحاظ کیفیت پخش موزیک چه جوریاست؟
چند تا اسپیکر داره؟
کلا مشکل خاصی داره؟
صدای اسپیکرش ضعیفه اسپیکرش همونی هست که ازش صدای طرف میاد اما هدفونش عالی هست.
هیچ مشکل خاص دیگری هم نداره
نمیشه رو این رنوآر از این اینتترفیس جدید زد (ببخشید اسمشو نمیدونم آخه اصلا تو موبایل حرفه ای نیستم)
مثلا نقشه دهستان ما (که در تقسیمات کشوری بهش میگن مرکز استان آذربایجان غربی) ارومیه واسه جی پی اسش ردیفه؟
حالا به نظر شما رنوآر ارزش این همه پول دادن داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)