توی همه ی سیستم ها به غیر از XBOX 360 همه ی لودینگ ها زیاد طول میکشه!
شما اگر میخوای لودینگ نداشته باشه بازی رو با کنسول XBOX بازی کن و قبلش روی هارد دستگاه بازی رو نصب کن!!
برو حالشو ببر.
توی همه ی سیستم ها به غیر از XBOX 360 همه ی لودینگ ها زیاد طول میکشه!
شما اگر میخوای لودینگ نداشته باشه بازی رو با کنسول XBOX بازی کن و قبلش روی هارد دستگاه بازی رو نصب کن!!
برو حالشو ببر.
سلام
من از وقتی بازی اومده تا الان بدون هیچ مشکلی بازی میکردم ولی امروز عصر که بازی کردم و دیگه تا الان بازی نکردم و خواستم اجراش کنم این ارور رو میده:
عکس:
مشکل از کجاست؟
اول چک کن ببین شاید با یک ریستارت درست بشه ...
اگه نشد directX را دوباره نصب شد ...
و اگه اون هم نشد بگو تا فایل dll. را برات آپلود کنم.
بالاخره ea قراره پچ برای بهبود فریم ریت رو کارت های ati رو بده بیرن . دوستانی که می تونن خواهشا به محض نتشار دانلود کنن ببینیم چجوریاس ؟
چرا داره
برو از اين سايت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
unpack tools رو دانلود كن بعد برو تو مسير بازي كپيشون كن بعد اجرا كن (يه كم طول ميكشه 30-90 دقيقه )
بعد برو تو صفحه ي كامپيوتر و روي need for speed shift دكمه ي راست ماوس رو بزن برو تو properties
يه مسيري رو كه خودش اونا نوشته اخرش اين كلمه رو بدون "" وارد كن " -loose"
مثلا اين جوري ميشه
"E:\Program Files\Electronic Art\Need for Speed SHIFT\shift.exe" -loose
بعد ببند و برو بازي كن
البته با اين كار خيلي از mod هارو مي تونين نصب كنين و لذت ببرين
ليست مد هايي كه تاحالا بيرون اومده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من شیفت رو نصب کردم و برام بدون مشکل اجرا میشه فقط لودهاش خیلی طولانیه .ولی وقتی برادرم بازی رو از روی همون سی دی ها نصب و اجرا میکنه صفحه لود اول بازی میاد ولی وقتی نوار پیشرفت پر میشه یه صفحه سیاه میاد و سیستم هنگ میکنه اینم بگم که موقع نصب یه ارور میده و میگه یه فایل به اسم (creek ) فکر کنم با همین املارو پیدا نمیکنه ولی وقتی روی اگنور کلیک می کنم ادامه نصب رو میره ولی مشکلی پیش نمیاد من که هر چی فکر کردم نفهمیدم مشکل از کجاست!!!؟؟؟
سلام به همگی
من بازی NEED FOR SPEED - SHIFT رو بدون هیچ مشکلی نصب و اجرا کردم و تا توی خوده بازی می ره و یه مقدار که از دور تمرینی می گذره یه دفعه DONT SEND میزنه و از بازی میاد بیرون!!!
می خواستم ببینم مشکل کجاست و چی کار باید کرد
ممنون می شم کمک کنید
با سلام
این چه وضعیه اگر بخوای رزولوشن رو 1024*768 یا 800*600 کنی صفحه پنجره ای می شه و full Screen نمی کنه. بنظرم این برای کسانی مثل من که کارت گرافیکی خیلی قوی نداریم خیلی بده. نسخه های قبلی اینجوری نبودن.
کارت من geforce 8400
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم(فکر کنم یه جور باگه) شما گزینه window mode رو غیر فعال کن ببین درست میشه اگه نشد کلا سیستم رو restart کن و دوباره برو توی بازی...
من خودم بااین کارها درستش کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)