من تازه ویندوز 7 نصب کردم و خیلی هم از این ویندوز خوشم اومده و از اون اولش هم منتظر اومدنش بودم حالا چند سوال دارم؟؟؟
1- این فعال سازی ویندوز چیه و به چه درد میخوره؟
باعث اکتیو شدن ویندوز شما میشه..یعنی خیلی از درایور ها رو بدون اکتیو شدن نمیشناسه..و بقیه موارد که ممکنه اذیتت کنه..
2- در این سایت دوستانی فعال سازی گذاشتن بدون اینترنت این قضیش چیه؟
قضیش اینه که اکثر ویندوز سونهایی که الان موجوده نسخه ازمایش و بتا هستند و نسخه اصلش 22 اکتبر برابر با 1 ابان میاد...حالا این ویندوز هایی که الان تو بازارند..یه کرک اینترنتی دارن که باید کانکت شی...
ولی دوستان لطف کردن و بدون کانکت شدن یه سر ها رو گذاشتن که احتمال جواب اددنش هم کمه..
من یه نسخه دارم که با کانکت شدن هم جواب نمیده..چه بهرسه افلاین...
عزیزم همه دنبال سود خودشونن ..تو ایرانوونه نفع مشتری...وقتی ویندوز 300 دلاری رو شما 2000 تومن میخری خوب همین میشه دیگه..
3- در ویندوز 7 نسخه Profesional و Ultimate با هم چه فرقی میکنند؟
فعلا هیچی...چون نسخه اصلش و بدون ایرادش 22 اکتبرمیاد..اگرهم باور نداری..میونی امتحانش کنی...
چون بسیار ایراد دارن..
4-در نسخه Ultimate آیکنهای دستکاپ من بزرگ هستن و هرجا هم گشتم جایی ندیدم که کوچیکشون کنم راه حل چیست؟
چرا عزیزم میشه کوچیک کرد باید..شما تو دسکتاپ کلیک راست کنی...بعد از بین گزینه های 2 یا 3 دقیق یادم نیست...یکیشون نوشته small و medium و large به همین راحتی شما میتونی ایکون ها رو کوچیک و بزرگ و متوسط کنی..
البته این ها فقط تا زمانی که شما سیستم رو ریست نکردی پایدارند..
در پایان به شما و تمامی دوستان پیشنهاد میشه که در هنگام نصب ویندوز سون به هیچ وجه wim xp را از سیتم پاک نفرمایید..چون بسیاری از برنامه ها یی که در xp قابل اجرا هستند در 7 نیستند...
پس دلتون رو خوش نکنید که الان یه ویندوز تاپ بدون اشکا در دست دارید...
بسیاری از برنامه ها که در ایکس ی قابل اجرا هستند در اینجا نیستند...
و اینکه اگر نرم افزاری را درایکس پی نصب کردید در 7 نصب نکسند..یا اگر میخواهید که نصبکنید..
حتما اونو اول از ایکس پی reove کنید بعد در 7 نصب کند....
در غیر اینصورت برنامه ها را با اشکال خواهید یافت...
با تشکر..
باز اگر سوالی هست بگید تا در حد اطلاعاتم پاسخ دهم...