کرک رو 5 بار دانلود کردم و بازی و 5 بار remove کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد.میگه برنامه block . چک کردم ولی block نیود
کرک رو 5 بار دانلود کردم و بازی و 5 بار remove کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد.میگه برنامه block . چک کردم ولی block نیود
ای بابا من دیگه نمیدونم چیه با کلی معذرت
اقا کسی نمیدونه چیکار باید بکنه؟؟؟؟![]()
خوب من ممکنه تا یک حدی بدونم ببین عزیز دو فایل به نام lunch gta iv و gta iv .exe هست.
من خودم اول برای امتحان همینطوری lunche gta iv رو پاک کردم و این پیغام رو بهم داد!!!!!!!
این پیغام معنیش اینکه lunch gta iv یا وجود نداره یا اون کرکش رو نریختی .
gta iv .exe رو حتمی بریز + lunche gta iv این دو رو بریز اگه درست نشد از یک کرک دیگه استفاده کن و اگه دوباره درست نشد ببین lunche gta iv رو پاک نکردی و اگه درست نشد دیگه باید به خدا توکل کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : دی
در هر صورت پیغام از lunch gta iv هست یا پاکش کردی یا هم کرکی که اینه اسمش رو نریختی دور از این دو حالت نیست تازه آموزششم فکر کنم صفحه ی اول داره یک نگاه بکن اگه نداشت این کار رو بکن اگرم نشد برو یک بازیه دیگه بگیر باز دوباره نشد دیگه برو بمیر![]()
( دلخور نشی شوخی بود )
بابا چرا کسی جواب نمیده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من اکانت آنلاین ساختم ولی باز ارور داد که اکانتت اشتباه برای همین کرکی که در پست اول بود رو دانلود کردم ولی این ارور رو میده .
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
![]()
Last edited by behnammazi; 18-01-2009 at 14:21.
ما را هم دريابيد!
راهي نيست دوستان!
![]()
سلام . کسی میتونه فایل RGCS.exe رو upload کنه؟لطفا؟
فایر وال ویندوز رو disable کن . برو تو کنترل پنل از اونجا Windows firewall رو انتخاب کن .. بعد از اونجا فایر وال رو ...
سلام من در مرحله ی که میری توی علامت سوال که یه لب تاپ روی میزه گذاشته گیررررررررررررر کردم چکار کنیم ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)