تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 334 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگر سرعت و شتاب راضی کننده باشه و در مجموع از خودروهایی مثل پرابد روا و .. بالاتر باشه قابل قبوله.دلیل مقایسه من از لحاظ قیمتی هست وگرنه به نظرم کلا این ماشین یه سرو گردن بالاتره از هم رنج قیمت خودشه

یادمه اوایل که ریو اومد همه گفتن اه.بعد سر ال 90 هم همینجور.حالا همه میگن به و دنباالشم میگردن.
    به نظرم ماشین خوبیه و از لحاظ ظاهری هم هر کسی نظر میده کاملا سلیقه ای است
    مثل ال90 که من طراحی واقعا می پسندم اما اکثرا میگن زشته.
    دقیقا درسته یادم میاد یکی از همکارام ریو داشت و خیلی راضی بود ولی اونایی که نداشتن بد میگفتن و میبینید حالا چه استقبالی از ریو میشه با وجود اینکه کیفیت سابق رو نداره،قضیه تندر و تیبا هم همینه، ماها تو حرفامون انصاف رو رعایت نمی کنیم،من فکر می کنم به دلیل بدقولیهای سایپا و نوع مشتری مداریشون هست(که البته بلد نیستن) که مردم اینجوری برخورد می کنن

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

بله دوست عزیز سالن رنگ کارخانه با پاشش همزمان 11 رنگ و 16 ربات پاشش نهایی در 4 طبقه توسط یک شرکت ایتالیایی نصب و راه اندازی شده با کمک ÷یمانکاران داخلی

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

بله فعلا مشکل داریم و به زودی مرتفع میشه
    این مشکلی که فرمودین شامل تیبای تحویلی اردیبهشت هم میشه ؟(کلی هست یا در مورد تحویلی های جدید هست؟)

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تولید روزانه تیبا به 300 دستگاه می رسد

به گزارش خبرخودرو، مدیر عامل شرکت سازه گستر سایپا ازتامین قطعات خودروی تیبا به روزی 300 دستگاه تاپایان سال 90 خبر داد و گفت :در حال حاضر روزانه بین 120 تا 150 دستگاه تیبا تولید می شود که قطعا در آینده نزدیک این رقم افزایش یافته و براساس برنامه تا پایان سال جاری به روزی 300 دستگاه خواهد رسید.
    بهروز غفاری در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو، با اشاره به اینکه تیبا محصول فکر ایرانی بوده و دانش معنوی ساخت آن متعلق به گروه سایپاست، خاطر نشان کرد : خودروی تیبا محصولی منحصر به فرد و افتخار صنعت خودروسازی ایران است که تمام فرایند تولید آن از ابتدا تا پایان در سایپا انجام شده است.
    وی افزود:این محصول تمام ایرانی درسال گذشته به دلیل شرایط بین المللی، در بخشی از زنجیره تامین با مشکل مواجه گردید که خوشبختانه در هفته های پایانی سال 89 این موارد حل شد به طوری که هم اکنون این خودرو با 2 ایربگ همراه با فرمان هیدرولیک و ترمز ABS تولید می شود.
    وی همچنین با اشاره به روند افزایش کیفی تیبا در میان چند هزار دستگاه تولیدی گفت:با توجه به روند بسیار خوب کیفی که در فرایند تولید و تکوین این خودرو صورت گرفته است این نوید را می دهیم که درآینده نزدیک نه تنها تعهدات قبلی را پوشش خواهیم داد بلکه این اعداد تولیدی را که برای امسال در نظر داریم را قطعا محقق خواهیم کرد.
    وی در ادامه از ارائه محصولات جدید بر روی پلت فرم تیبا خبر داد و اظهار داشت: در آینده نزدیک گروه سایپا محصولات جدیدی را بر روی پلت فرم تیبا تولید و عرضه خواهد نمود که با توجه با الزام قانونی که در خصوص تولید خودروهای گاز سوز وجود دارد بزودی نوع سی ان جی سوز تیبا نیز تولید خواهد شد.
    مدیر عامل شرکت سازه گستر همچنین به زنجیره تامین قطعات این خودرو و قطعه سازان فعال درتولید تیبا اشاره نمود و افزود: هم اکنون حدود 500 قطعه ساز تنها در شرکت سازه گستر بر روی قطعات تیبا فعالیت می نمایند که شامل سازندگان رده یک تا سه می باشند که با وجود توانایی های همکاران گروه در سایپا کاشان،شاخص های کیفی این محصول به میزانی افزایش یافته که قابل رقابت با بهترین خودروهای روز تولیدی در ایران است.
    غفاری در ادامه در خصوص تامین قطعات تیبا در بازار با توجه به روند افزایش تولید و عرضه این خودرو گفت: شرکت سایپا یدک با همکاری سازه گستر و شرکت مگاموتور پیش از تولید تیبا برنامه های گسترده ای را برای آموزش خدمات پس از فروش و تامین قطعات این خودرو داشته اند که خوشبختانه این آموزشها به پایان رسیده و تعمیرگاههایی مختص جهت عرضه قطعات وتعمیرات تیبا در نظر گرفته شده است .
    وی همچنین در خصوص تامین ایربگ خودروی تیبا افزود:در سال گذشته تامین ایربگ تیبا از سوی شرکتهای طرف قرارداد دچار مشکل گردید که با پی گیری های مداومی که صورت پذیرفت این مشکل در روزهای پایانی سال گذشته برطرف شد و مجوزهای لازم از کشورهای مربوطه اخذ و تولید ایربگ در این کشورها تولید و به کشور حمل گردید .
    وی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به میزان تولید تیبا مشکلی در تامین ایربگ وجود ندارد

داره خودمونی میشه potentate85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام،
    من یه مشکلی با پخش این ماشین دارم.
    از هر 10 تا سی دی که رایت می کنم یه دونشو به زور می خونه! و بقیه رو اررور شماره 1 می ده!
    یه بارم بردم نمایندگی غرب تهران آقای صالحیان دزد! که با اینکه یه هفته بود ماشینو تحویل گرفته بودم 10.000 تومان پول تعویض لنز گرفت. (3 تومان اجرت باز و بسته کردن 7 تومان هم تعویض لنز)
    دوستانی که استفاده می کنن می خوام ببینم این ضبط آشغاله یا ماله من این مشکل رو داره
    ممنون می شم هر کسی که هنوز از پخش فابریکش استفاده می کنه جواب بده...
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه potentate85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه کدوم نمایندگی تو تهران ماشینتوتو بردین راضی بودین و واقعا روی ماشین کار می منن؟ ترجیحا به مرکز شهر نزدیک باشه!
    ماله من موقع شروع به حرکت مخصوصا موقع از پارک دراومدن! یه صدای خشکی وحشتناک می ده مثل خرابی کمک فنر!
    فرمون هم که قسمت توی اتاقش بازم موقع چرخش صدای خشکی می ده و از همه جالبتر پامو که از رو کلاج بر می دارم یه صدایی مثل زنگ می شنوم!
    راستی صدای سوتی که موقع سرعت بالای 80 تا ماشین میده اونم فقط مشکل ماشین منه؟!
    ممنون می شم جواب بدین این هفته سرویس اولیه باید ببرم.
    ;-)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من 4 شنبه هفته پيش تو نمايندگي سايپا تو ميدون معلم تو مهر اباد جنوبي 1 دونه مشكي متاليك نوشتم
    اما با شرايط
    6415 هزار نقد دادم
    3 تا چك هر كدوم به فاصله 6 ماه هر چكم 1999600 تمن
    تحويل هم گفت 10 روزه
    ماشينم تو خود نمايندگي بود ولي گفت واسه پلاك و كاراي اداري 10 روزه تحويل ميده .

ميخواستم بدونم پيچوندن گفته 10 روزه ميده و 6 ماه طول ميكشه تا ماشين بده .
    بعدم اين كه الان اين ماشين كه مدل 90 هست ايراداتش مثل دسته موتورو تسمه دينامو اين چيزايي كه نوشتين رو داره يا چون ماله 90 هست رفع شده ؟؟
    مدل من sl هست ايربك نداره شيشه عقبشم دستيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من 4 شنبه هفته پيش تو نمايندگي سايپا تو ميدون معلم تو مهر اباد جنوبي 1 دونه مشكي متاليك نوشتم
    اما با شرايط
    6415 هزار نقد دادم
    3 تا چك هر كدوم به فاصله 6 ماه هر چكم 1999600 تمن
    تحويل هم گفت 10 روزه
    ماشينم تو خود نمايندگي بود ولي گفت واسه پلاك و كاراي اداري 10 روزه تحويل ميده .

ميخواستم بدونم پيچوندن گفته 10 روزه ميده و 6 ماه طول ميكشه تا ماشين بده .
    بعدم اين كه الان اين ماشين كه مدل 90 هست ايراداتش مثل دسته موتورو تسمه دينامو اين چيزايي كه نوشتين رو داره يا چون ماله 90 هست رفع شده ؟؟
    مدل من sl هست ايربك نداره شيشه عقبشم دستيه

چه گرون باهات حساب کردن!!!!!!
    خوب میرفتی ثبت نام میکردی یا از بیرون ماشین صفر میخریدی
    شما الان مدل اس ال خریدی با 12400 حدودا
    اصلا ماشینو 11500 میدن صفر
    اونم نه اس ال
    ای ایکسو میدن
    من که به نظرم سرت کلاه رفته
    بالای 12 پول دادین ....
    صفر میخریدی
    هم ماشینو میدیدی
    هم مطمئن میشدی اوکی هست
    هم مدل بهتر میگرفتی
    هم ارزون تر میگرفتی
    اما در مورد سوالت
    اینطور که دوستان فرمودن مدل 90 اصلاحات انجام شده
    یا باز یه مورد جدید ظاهرا وجود داره که باز عرضه تیبا متوقف شده
    باز این بار چه عیبی هست که حتی اسمش رو هم نمیتونن ببرن خدا میدونه
    فقط میگن در حال رفعه
    اما مشکل چیه اصلا به مشتری چه مربوطه
    مشتری باید فقط ماشین رو 4 برابر قیمت واقعیش بخره
    هیچ حرفی هم نزنه
    مشتری باید زانتیای مدل 30 سال پیش رو با قیمت ...... بخره در حالی که زانتیای سال سیتروئن الان قیمتش رو اگر در امارات بگیرین میفهمین ما چه قدر دیگه خوشبختیم که ....
    وقتی این قدر مشتری مهم باشه
    معلومه حتی نباید از عیب ماشین هم مطلع بشه
    چرا؟
    چون ممکنه یه کم روی پول رو پول گذاشتن بعضیا اثر بذاره
    ماشین سمند رو باید مایی که توی ایرانیم چند میلیون از اونایی که در خارج میخرن گرون تر بخریم
    هیچ هم نگیم
    تشکرم بکنیم
    واقعا متاسفم برای فکر حاکم بر صنعت خودروی کشور
    این ره که تو میروی به ..... است

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه کدوم نمایندگی تو تهران ماشینتوتو بردین راضی بودین و واقعا روی ماشین کار می منن؟ ترجیحا به مرکز شهر نزدیک باشه!
    ماله من موقع شروع به حرکت مخصوصا موقع از پارک دراومدن! یه صدای خشکی وحشتناک می ده مثل خرابی کمک فنر!
    فرمون هم که قسمت توی اتاقش بازم موقع چرخش صدای خشکی می ده و از همه جالبتر پامو که از رو کلاج بر می دارم یه صدایی مثل زنگ می شنوم!
    راستی صدای سوتی که موقع سرعت بالای 80 تا ماشین میده اونم فقط مشکل ماشین منه؟!
    ممنون می شم جواب بدین این هفته سرویس اولیه باید ببرم.
    ;-)
    تعميرگاه مركزي : جاده دماوند بعد از تقاطع بزرگراه رسالت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

پیش نمایشی جدید از تیبا متفاوت که تحت بررسی کیفیت هست و شاید در آینده ببینیدش
    خیلی وقت بود که این 2 تا نمونه کنار سالن بدنه ÷ارک بودن تا هفته پیش وقت کردم ازشون عکس بگیرم و امشب برای دوستان اپلود کنم
    خودمم حوصله نداشتم از ماشین پیاده شم توی تیبا جدید رو ببینم هینطوری از توی ماشین ازش عکس گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پیش نمایشی جدید از تیبا متفاوت که تحت بررسی کیفیت هست و شاید در آینده ببینیدش
    خیلی وقت بود که این 2 تا نمونه کنار سالن بدنه ÷ارک بودن تا هفته پیش وقت کردم ازشون عکس بگیرم و امشب برای دوستان اپلود کنم
    خودمم حوصله نداشتم از ماشین پیاده شم توی تیبا جدید رو ببینم هینطوری از توی ماشین ازش عکس گرفتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    ممنون آقای بندری عزیز از محبتتون
    همین 2 تا رو تولید کردن تا حالا؟
    فقط برای تست هست فعلا پس.
    عکستون که خیلی کوچیکه ولی ممنون از زحمتتون
    به نظرتون نسبت به تیبای معمولی مدل ناچ بکش چه طوریه؟
    بهتر به نظرتون اومد یا بدتر؟
    ممنون

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

باتشکر از جناب بندری عکسشون رو من ریسایز کردم گذاشتم!

البته یه چیزی تو عکسشون چشم های من رو به خودش جلب کرد که کاش نکرده بود!
    اینم وضع مونتاژ !!!

12. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •