ببینم کسه دیگه هم این مشکل رو داشته؟چه راه حلی هست براش؟
ببینم کسه دیگه هم این مشکل رو داشته؟چه راه حلی هست براش؟
با سلام دوباره
متاسفانه ترفند خود ماکروسافت یه فایل چند کیلوبایتی به دستگاه انتقال پیدا میکنه و بازی ها بلوکه میشه با زیهای جدید تا اطالع ثانی باید قید بازیهای کپی روزد اگه راهی پیداکردین اطلاع رسانی کنید و به هیچ شکلی به اینترنت وصل نشید
ازتون سپاسگزارم
خواهرزادم فقط سی دی میگره و روی دستگاه میذاره و بازی می کنه. خیلی کپی کردن برنامه ها و از این چیزا بلد نیست.
بازی Rugby 2011 را گرفته گذاشته روی دستگاه و سیستم ازش پرسیده که باید آپدیت کنی و اونم بدون اینکه بدونه yes زده . داشبورد ظاهرا شروع کرده برای آپ دیت و چون فایل آپدیتش نبوده همون صفحه سیاه که گفتم روش کد را داده و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد رو آورده.
ممنون میشم کمکم کنید که الان چیکار کنم؟
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
ضمنا دستگاهش سفید رنگ و ساخت 2009 هستش
میخام بدم بیرون ال تی بریزن.
آخرین داشبورد چیه که تاکید کنم همونو بریزن.
کلا هر چی که حتما باید اپدیت بشه آخرین نسخه ــــش رو بگین.
بچه هایی هستن تو همین سایت یا سایتایه همسایه که ال تی 2 میتونن برات بریزن و مطمئن هم هستن حالا در کل بگو ال تی 2 رو بریزه برات همراه با داشبورد ورژن 13599
باسد اپدیت 13599 رو دان کنید و بریزید تو فلش و بهد وصل کنید به دستگاه و آپ کنید و احتمالا هم دستگاه به ارجینال برگشته که باید ال تی 2 بریزید روش
-------------------
سلام
اين اموزش واسه استفاده از هارد با ظرفيت بالا(نه فقط 16گيگ)پيدا كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اموزشي كه تو رپيد شير گذاشته بودين واسه انتقال عكسهاي كينكت باز نشد.ميشه توضيح بدين بايد چه كاري انجام بدم كه چه تو بازي ادونچر و چه بقيه بازيها بتونم عكسهارو انتقال بدم؟
ممنون از راهنماییتون
ابتدای این صفحه هر چی گشتم آپدیت 13599 رو ندیدم
ممنون میشم کسی لینکشو بهم بده
بفرما رفیق
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من اپدیت 13604 رو از صفحه اول دانلود کردم واز طریق usb ریختم ولی دستگام خراب شد واصلا بالا نمیاد و تو همون حالتی که میخواد اپدیت کنه مونده نمیدونم چکار کنم ؟ یک صفحه همش نشون میده که اینا رو نوشته
cant read the update from your storage device .please reinsert it to continue the update
if the problem persists visi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
status code :3524 - 8600 - 0F00 - C000 - 003A
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)