بله کاملا درسته
قیمت و مقدار تقریبی کارکردش چقدره؟
سلام
امروز داشتم با پرایدم از در خونه میومدم بیرون که یهو یه صدای شدید اومد و ماشین ایستاد!چون صندوق عقب و وسیله گزاشته بودم و 2 نفر عقب نشسته بودن ماشین خیلی خوابیده بود. رفتم پایین نگاه کردم زیره ماشینو،نگو ماشین چون زیاد خوابید بود لوله اگزوز به پاشنه وسط در خورده و داغون شده!
دوستان راهنمایی کنید چکار کنم؟ میشه تعمیر کرد؟ یا باید یه منبع اگزوز نو بزارم؟ الان با این وضعیت که لوله داغون شده میشه رانندگی کرد؟ خطری نداره؟ پرایدمم مدل 88
سلام
من امروز عوض کردم و کاسترول 20w50 .. SJ ریختم .. 13 تومن قیمت خود روغن ..
احساس میکنم صدای موتور اومده پایین و ماشین روون تر داره کار میکنه
یارو میگفت 10000 تا .. ولی به نظرم زیاده .. من رو 6000 الی 7000 عوض میکنم
![]()
اگه صدای بدی نمیکنه میشه تا یه مدتی باهاش مدارا کنی.اینجوری باشه زودتر زنگ میزنه خورده میشه
بایست ببری اگزوز سازی چک کنه
اگه بردی بده سرامیکهای کاتالیست داخل اگزوزم برداره هم صدای موتور اسپرتی تر میشه هم خروج دود بهتر میشه.تا یه 3-4 سال اول کار مایشن باشه بهتره بعد از اون پر دوده میشه
Last edited by Penryn; 13-08-2010 at 06:30.
چقدر بیچارهایم ما که باید 7000 دلار پول بابت ارابه مرگ بدیم!
با همین پول تو جاهای دیگه میشه یه خودروی امن و با کیفیت خربد
مرسی.وقتی حرکت میکنم یه صدای تلق تلق میاد ولی کمه، اما دنده عقب که میرم صداش زیاد میشه!خطر مطر که نداره؟قیمت یه لوله اگزوز نو چنده؟
دوستمون اقا وحید زحمت جواب رو کشیدن.قیمت و مقدار تقریبی کارکردش چقدره؟
خیلی ارزون گرفتید من میگیرم 19.500 . از کجا گرفتید.من امروز عوض کردم و کاسترول 20w50 .. SJ ریختم .. 13 تومن قیمت خود روغن ..
احساس نکنید مطمین باشید.احساس میکنم صدای موتور اومده پایین و ماشین روون تر داره کار میکنه
10000 دیگه خیلی زیاده البته اگه زیاد با ماشین کار نکنین زیاد نیست.یارو میگفت 10000 تا .. ولی به نظرم زیاده .. من رو 6000 الی 7000 عوض میکنم
من خودم رو 5000 الی 6000 عوض میکنم
اول نگاه کن ببین که اگزوز ول نشده باشه. یعنی به میله های رابطش وصل باشه. که یهو وسط راه نیفته!
بعدش برو پیش اونایی که کارشون تعمیر اگزوزه. یعنی فقط کارشون اینه بده یه نگاهی بکنه. اگه زیادی داغونه کلا عوضش میکنه. اگر هم جوشی چیزی میخواد خودش برات انجام میده.
من پارسال یکی نو برام گذاشت حدود 20 تومن.
10000 دیگه خیلی زیاده البته اگه زیاد با ماشین کار نکنین زیاد نیست.
من خودم رو 5000 الی 6000 عوض میکنم[/QUOTE]
حالا نظرها در مورد کارکرد خیلی زیاده . اما کلا بستگی به خیلی چیزا داره.
اگه ماشین زیاد در ترافیک بمونه یا درجا کار کنه - باز هم مثل ترافیک - یه 2 هزارتا هم میزارن واسه اون. چون در حالت درجا کیلومتر نمیفته اما موتور داره کار میکنه تازه استهلاک در حالت درجا هم بیشتره.
اما اگه بیشتر تو جاده باشه همون 10000 تا هم میشه باهاش رفت.
اما چرا اینقدر تفاوت قیمت؟؟ نکنه وقتی میرم تعویض روغنی طرف بگه: دو نوع داریم. اصلی وتقلبی!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)