وی پی ان باید داشته باشی
نرم افزار waps یا XAMPP رو دانلود کن
وقتی wamps رو نصب میکنی داخله درایو C یه فلدر به اسمش باز میشه وارده اون فلدر شو یه فلدر هست به اسمه www سایت رو اونجا کپی کن و Vamps رو ران کن بعد داخله مرورگرت بزن 127.0.0.1
وقتی XAMPP رو نصب کنی داخله درایو C یه فلدر برات به همون اسم ایجاد میشه داخله فلدر شو یه فلدر هست به اسمه http واردش شو یه سری فایل داره همرو پاک کن سایتت رو کپی کن اونجا و تو مرورگرت بزن 127.0.0.1
فایل های SQL رو داخله دیتابیسه realmd اینپورت کن همشو
موفق و پیروز باشی مشکلی هم داشتی بگو
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
اگه کسی وی پی ان خواست با من تماس بگیره
09194514922
سرور World راه اندازی شد واسه همه ایرانی های عزیز
patch 3.3.3a
مشخصات ( قابل به ذکر هست اونایی که انگلیسیشون به هر دلیلی خوب نیست inc های جدید همه کار می کنن حتی ICC )
* Almost Every Spell Works
* Almost Every Talent works! Aint a Lie!!
* Fully working Death Knight Starting Area!!!
* All Racial spells are working!
* Working ICC and Dungeons at The Frozen Halls!
* Arena's and Battlegrounds Working!
* Tested and working correctly
آدرس انجمن های گفتگوآدرس ثبت نام و Realm بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wow.ModernGames.IR
Exp Rate 20x Midrate
xp بازی فعلا 20x گذاشته شده تا شما بتونین به راحتی lvlup کنید.
ثبت نام مجانی و دارای latency قابل قبول ( سرویس اینترنت از SoftLayer آمریکا با سرعت 2Gbps )
منتظر شما هستیم
سالام به همه ميخواستم ببينم كسي اپديت براي mangos darkrolers 3.3.2 داره اخه خيلي از ايتم هاي داخل بازي اصلا توي ديتا بيس تعريف نشدن و وجود ندارن اگه كسي ميتونه كمك كنه خوشحال ميشم ممنون![]()
در ضمن
این چه مشکلی داره
این مال سرور 3.3.3a هست
همه کارها انجام میشه اما Mangosd.exe اجرا نمیشه !!؟!
[وقتی باز میکنم به سرعت بسته میشه من این عکس رو با Print Screen گرفتم و الا دیده نمیشه]
شما at13 گفتی من بعد از این که از فایل DISABLE_INASTALL.php رو به Install.php تغییر دادم و توش نوشتم localhost/install . مال من اجرا نمیشه Apache رو میگم.
من بازی World of WarCraft رو نصب کردم و هیچ کار دیگه ای نکردم و می خوام آنلاین بازی کنم می خواستم بدونم باید چه کارهاییانجام بدم کامل توضیح دهید.
میشه بگین چه نسخه ای از وارکرافت رو باید برای سرور داشته باشم؟![]()
سلام دوست عزیز
واسه این ارور باید بگم که فایل مپی رو که با برنامه ad.exe گرفتی کامل نیست . اگه گیری باز هم کامل نیست.
باید اسم مپ ها رو یادداشت کنی و اونا رو دانلود کنی.
یک راه دیگه هم هست. اوونم این که یک مپ رو کپی و اسم اوون مپ هایی که نداری تغییر بدی و دوباره تو پوشه مپ کپی کنی.
در مورد مشكل اولت بايد بگم كه بايد با ad.exe كه مال سورس سرورت يا ورژن سرورت رو پيدا كني بعد مپ و ومپ رو هم دانود كني.
براي مشكل دوم اول بليد mysql سرورت رو اجرا كني بعد apache![]()
سرور پرشين ميزبان خوبي براي سرگرم كردن شما...
patch: 3.2.2a
site:set realmlist persianwow.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
w w w. p e r s i a n w o w . i r![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)