سلام...
دانلود Key های تست شده در تاریخ 3 مهر 88 برای محصولات Kaspersky AntiVirus 2010 , Kaspersky Internet Security 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
توضیح : این کی ها هنوز فعال می باشند
(پیشنهاد میکنم دانلود کنید)
سلام...
دانلود Key های تست شده در تاریخ 3 مهر 88 برای محصولات Kaspersky AntiVirus 2010 , Kaspersky Internet Security 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
توضیح : این کی ها هنوز فعال می باشند
(پیشنهاد میکنم دانلود کنید)
Last edited by Dreamland; 29-09-2009 at 21:10. دليل: این کی ها هنوز فعال می باشند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین الان جک کردم. رفتن تو لیست سیاه!
تاریخ لایسنس 1/10/2009
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ورژن های 2009 بهترین روش استفاده از Kaspersky 2009 Trial Reset هستش که من چند ماهی هست که خیلی راحت دارم ازش استفاده میکنم و به هیچ مشکلی نمیخورم و دردسر Key جدید Black List رو دیگه ندارم
سلام
دوستان عزیزی که از سایت kavkiskey.com استفاده میکنند ، اگر نمیتوانند وارد سایت شوند از روش زیر استفاده کنند
1. به آدرس زیر در سیستم خود بروید
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
اگر ویندوزتان در درایو c نیست ، به آن درایو بروید
2. در این مسیر شما باید فایل hosts را که برای دانلود گذاشتم را از حالت فشرده خارج کرده و paste کنید و اگر سوالی پرسید yes را بزنید .
در صورتی که مرورگرتان باز هست یک بار مرورگر خود را بندید و وارد سایت بشوید
اگه مشکلی بود بگید تا حل کنیم!!!
یادتون باشه اگه از kaspersky استفاده میکنید ، ان را هم ببندید.فایل hosts هست که بعد از اینکه از زیپ در اومد باید جایگزین فایل قبلی بشه
کد:
http://basij-yusefi.persiangig.com/prog/hosts.zip
الان تست کردم و با این روش وارد شدم
سلام دوست Ship Storm من کاسپر ورژن2010 دارم ایا Trial Reset بر روی این ورژن جواب میدهد اگر می شود Trial Reset برای آپلود بگذار متشکرم می شوم در ضمن طریقه نصب Trial Reset را هم توضیح دهید
Last edited by hhhh_1360; 30-09-2009 at 14:40.
سلام...همین الان جک کردم. رفتن تو لیست سیاه!
دوست عزیز کی Kaspersky Internet Security 2010 هنوز فعاله
ببین
↓
موفق باشی♥♥♥
قسمت Self Defense کجاست؟كرك براي تمديد مدت 30 روزه آزمايشي محصولات كاسپر
در خصوص اين كرك اين توضيح را بدم كه حتما دوستان اطلاع دارند كه ميتوانند بدون در دست داشتن هرگونه كليد يا سريال و پس از اتصال به اينترنت ميتوانند محصولات كاسپر را به مدت 30 روز و بصورت كامل و بدون داشتن هرگونه محدوديت در اجزاء و كارايي محصول استفاده كنند و پس از اتمام اين دوره 30 روزه مجبور خواهند بود اينبار از سريال يا Key معتبر براي فعال سازي كاسپر استفاده نمايند.كسانيكه به هر دليل به سريال يا Key معتبر دسترسي ندارند ميتوانند با استفاده از اين كركي كه لينك دانلود آنرا قرار ميدهم پس از اتمام 30 روزه آزمايشي و با رعايت دستورالعمل نحوه استفاده از كرك مجدد 30 روز ديگر و بطور كامل از اين محصول استفاده نمايند.
اين كرك براي هر دو ويندوز XP و VIsta و براي نسخه هاي 32 بيتي و 64 بيتي آنها طراحي شده است.
قبل از استفاده از اين كرك بايد قسمت Self Defense كاسپر را غيرفعال كرده و سپس خود كاسپر را كامل Exit كنيد و بعد از انجام اينكارها كرك را اجرا نماييد.
به هيچ وجه در زمان فعال بودن كاسپر اين كرك را اجرا نكنيد.
Last edited by mohammadirani; 30-09-2009 at 19:12.
بله. طریقه نصب نداره. فقطقبل از استفاده از اين كرك بايد قسمت Self Defense كاسپر را غيرفعال كرده و سپس خود كاسپر را كامل Exit كنيد و بعد از انجام اينكارها كرك را اجرا نماييد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت Self Defense کجاست؟
در بخش Settings --> Options
Last edited by omid-p30; 30-09-2009 at 20:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)