جدیدا همه به فردوسی پور میپرند
-----
-----
جدیدا همه به فردوسی پور میپرند
میگن خیلی کلاس داره (پریدن به فردوسی پور)جدیدا همه به فردوسی پور میپرند
پس انگاار ديوار عادل خيلي كوتاه.
نه دیوار عادل خیلی بلاند استپس انگاار ديوار عادل خيلي كوتاه.
مايليكهن خطاب به دايي:
تو متعلق به مردمي، به فوتبال بازگرد
محمد مايليكهن خواهان بازگشت علي دايي به فوتبال كشور شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد مايليكهن طي اظهاراتي علي دايي را متعلق به مردم دانست و خواستار بازگشت او به فوتبال كشور شد.
مايليكهن كه شب گذشته براي ديدار با علي دايي به فروشگاه او رفته بود، در اين باره اظهار كرد: شب گذشته (پنجشنبه) تك و تنها و زير باران به فروشگاه علي دايي رفتم اما، او در مغازه حضور نداشت و برادر گران مايهاش كه دبير شيمي است، به من گفت كه دير آمدهام.
سرمربي تيم ملي ايران كه در برنامهي زندهي تلويزيوني ورزش و مردم سخن ميگفت، ادامه داد: از همين جا ميخواهم با علي دايي صحبت كنم. ما دوران مختلفي را با هم گذرانديم. حتي در گذشته زماني كه او آسيب ديد با آنكه هيچ مسووليتي نداشتم، تنها كسي بودم كه به عيادتش رفتم.
وي افزود: دايي بايد بپذيرد كه در بعضي موارد او اشتباه كرده و در بعضي موارد نيز من مقصر بودم. اما، به او ميگويم كه تو متعلق به خودت نيستي و متعلق به مردمي. بنابراين بايد به فوتبال كشور بازگردي.
مايليكهن همچنين دربارهي نظرش پيرامون علي دايي نيز گفت: هيچ تفاوتي ميان علي دايي و پسر خود قائل نيستم.
سرمربي تيم ملي همچنين با اشاره به اينكه قصد دارد در آينده مطالبي بيان كند كه كسي آنها را نميداند، با اشاره به گذشتهي كاري خود در تيم ملي گفت: زماني كه به تيم ايران آمدم، تيم ملي در ردهي 140 فيفا قرار داشت اما، با حضور من اين جايگاه ارتقا پيدا كرد.
عواقب پرتاب يك نارنجك به زمين ورزشگاه آزادي
اخطاريهي فيفا براي فدراسيون فوتبال ايران
فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) با ارسال نامهاي به فدراسيون فوتبال ايران خواستار برخورد با خاطيان بازي ايران برابر عربستان شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيفا در نامهاي كه به فدراسيون فوتبال ايران نوشت به پرتاب مواد محترقه در دقيقهي 89 بازي ايران برابر عربستان اشاره كرد و با اشاره به يكي از بندهاي قانون فيفا خواستار توضيح ايران در اين رابطه شد.
فدراسيون فوتبال ايران هم با تقبيح چنين رفتاري از سوي برخي تماشاگران با اشاره به حضور يكصد هزار نفر در ورزشگاه آزادي در آن روز اعلام كرد كه كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال ايران اين تعداد اندك را شناسايي كرده و نسبت به معرفي اين افراد به مراجع قضايي اقدامات لازم را انجام داده است.
در حالي فيفا براي پرتاب يك نارنجك در جريان بازي ايران و عربستان اخطاريهاي براي فدراسيون فوتبال ايران ارسال كرده كه در بازي رفت اين دو تيم كه در ورزشگاه ملك فهد رياض برگزار شد، در طول 90 دقيقه بيش از 20 نارنجك دست ساز به زمين اين ورزشگاه پرتاب شد. اما، فيفا كوچكترين اخطاريه يا جريمهاي را براي عربستان در نظر نگرفت.
او به تيم ملى اميد نمى رود
روته فقط در تيم ملى
مدير برنامه هاى روته مولر گفت: مولر به هيچ عنوان به تيم اميد نخواهد رفت. مدير برنامه هاى روته مولر مربى آلمانى تيم ملى فوتبال ايران تاكيد كرد: قرارداد اين مربى آلمانى با فدراسيون فوتبال براى همكارى با تيم ملى ايران است و به هيچ عنوان مسئوليت ديگرى در فدراسيون فوتبال قبول نخواهد كرد. وى گفت: روته مولر سابقه كار در تيم ملى فوتبال آلمان را دارد و با مربيان بزرگ فوتبال آلمان كار كرده است و اكنون هم فقط حاضر است در تيم ملى ايران كار كند و به هيچ عنوان حضور در تيم اميد را قبول نخواهد كرد. مدير برنامه هاى روته مولر با ابراز تعجب از اين كه برخى افراد از نخواستن روته مولر صحبت مى كنند گفت: مولر مربى بزرگى است و براى كمك به فوتبال ايران آمده است و اگر فدراسيون فوتبال وى را نمى خواهد بايد اين موضوع را اعلام كند. وى با بيان اين كه نمى تواند مبلغ قرارداد وى را اعلام كند گفت: مولر از بسيارى از مربيان داخلى پول كمترى از تيم ملى و فدراسيون فوتبال گرفته است.
اردوى يك هفته اى تيم ملى در پكن
تيم ملى كشورمان بمنظور آمادگى هرچه بيشتر با وضعيت تغذيه و شرايط آب و هوايى منطقه شرق آسيا اردوى يك هفته اى را پيش از ديدار با كره شمالى در كشور چين برگزار خواهد كرد و سپس به طور مستقيم از پكن راهى پيونگ يانگ خواهد شد. ديدار دوستانه ايران و چين نيز در مدت برگزارى اين اردو در پكن برگزار خواهد شد.
چين تنها حريف تداركاتى ايران پيش از ديدار با كره شمالى
تيم ملى فوتبال چين تنها حريف تداركاتى تيم ملى كشورمان پيش از ديدار با كره شمالى خواهد بود. تيم ملى كشورمان روز ۱۱ خردادماه در تنها ديدار تداركاتى خود پيش از ديدار با كره شمالى به مصاف تيم ملى چين خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما قرارداد برگزارى اين مسابقه دوستانه بين فدراسيون هاى فوتبال ايران و چين امضاء شده و انجام اين مسابقه بين تيم هاى ملى ۲ كشور قطعى است.
براى بركنارى دايى زود عمل كردند
ميرزاپور: اميدوارم مايلى كهن براى تيم ملى هم مثل سايپا شوك مثبت باشد
ابراهيم ميرزاپور دروازه بان با تجربه سايپا معتقد است محمد مايلى كهن همانطور كه براى سايپا شوك مثبتى بود مى تواند براى تيم ملى هم همين تأثير را داشته باشد و تيم ملى با هدايت او به جام جهانى صعود كند.
• چرا سايپا اين روزها خوب نتيجه نمى گيرد؟
- سايپا يكى دو هفته است كه اينطورى شده است. تيم ما از اول فصل شرايط بسيار بدى داشت و نيم فصل دوم با آمدن آقاى مايلى كهن فشار زيادى روى تيم آمد، چون ما در هر بازى برد مى خواستيم و بچه ها تلاش زيادى مى كردند. همين فشار باعث شد ۸ هفته خوب نتيجه بگيريم و تيم با آقاى مايلى كهن نتايج خوبى گرفت اما طبيعى بود كه بعد از آن فشار زياد، تيم دچار افت شود و چند هفته اى خوب نتيجه نگرفتيم.
• اين وضعيت براى سايپا تا چه زمانى ادامه خواهد داشت؟
- اگر به جدول نگاه كنيد ما نه مى توانيم به جمع ۳ تيم بالاى جدول برسيم و نه خطر سقوط به ليگ يك را داريم. اعضاى كادر فنى هم تمركز خود را روى فصل بعد گذاشته است و بيشتر به بازيكنانى بازى مى دهند كه در طول فصل كمتر بازى كرده اند تا براى فصل بعد تيم را آماده كنند.
• شرايط خودت در سايپا چطور است؟
- خوب است، بعد از مصدوميت هايى كه داشتم الان شرايطم خوب است و مشكل خاصى ندارم. اميدوارم سلامت باشم و هر وقت كه اعضاى كادر فنى صلاح بدانند در خدمت تيم هستم.
• در مورد كنار گذاشتن على دايى از تيم ملى چه نظرى دارى؟
- به نظر من در اين رابطه يك مقدار زود عمل كردند، چون تيم ملى با دايى خيلى جوان شده بود و بازيكنان با سابقه تيم ملى نبودند، در اين شرايط تا تيم بخواهد به هماهنگى برسد نياز به فرصت و زمان دارد.ما مقابل كره جنوبى و عربستان خوب كار كرديم اما متأسفانه نتيجه نگرفتيم تا مربى تيم ملى عوض شد. اميدوارم اين شوكى كه داده اند نتيجه بدهد. حضور آقاى مايلى كهن در سايپا شوك مثبتى بود و خوب نتيجه داد. ايشان اين توانايى را دارد كه با تيم ملى نتيجه بگيرد. كار سختى است اما شدنى است و با برنامه ريزى دقيق مسئولان تيم ملى مى توانيم به جام جهانى صعود كنيم. اميدوارم مايلى كهن براى تيم ملى هم مثل سايپا شوك مثبتى باشد.
•انتخاب مايلى كهن درست بود؟
- تمام گزينه هايى كه مطرح شدند از مربيان خوب و كاربلد بودند كه سابقه حضور در تيم ملى را داشتند. سابقه آقاى مايلى كهن بيشتر از آنها بود مايلى كهن اين لياقت و شايستگى را دارد كه دوباره سرمربى تيم ملى باشد. من امسال در سايپا اولين سالى است كه افتخار همكارى با ايشان را دارم كه از نظر فنى، شخصيتى و اخلاقى ايشان را خيلى خوب ديدم. اميدوارم آقاى مايلى كهن با اين تجربه اى كه دارد تيم ملى را به جام جهانى ببرد، چون اگر صعود نكنيم خيلى بد مى شود و از كشورهاى آسيايى عقب مى افتيم. ما بازيكنان خوب و با تجربه اى داريم كه مى توانند در شرايط حساس به تيم ملى كمك كنند.
افشین قطبی: دفتر فوتبال ایران برای من بسته شد (چرا حالا گریه میکنی؟)
سال 1376.سال 1376.علیاکبر ناطقنوری بهعنوان نامزد محتمل ریاستجمهوری در مقابل خبرنگار تلویزیون bbc نشست و پاسخگوی پرسشهای فراوان و متناقض خبرنگاران شد و البته هیچکس هم کوچکترین ایرادی به او نگرفت، امروز ناطقنوری با آنکه هرگز طعم رئیسجمهور شدن را نچشیدي بهعنوان رئیس بازرسی نهاد رهبری مشغول بهکار است
علي دايي هم بيكار است
صدایش میلرزید، اصلا از آن شور و نشاط همیشگی خبری نبود و دوست نداشت زیاد صحبت کند چراکه دیگر حرفی برای گفتن وجود نداشت، میگفت با من بازی کردند، به من تهمت زدند و آخرش هم معلوم نشد چهخبر است. اینجا ایران است و نام افشین قطبی حتی بهعنوان سرمربی تیمملی از تلویزیون و رادیو هم اعلام میشود اما ناگهان نام «محمد مایلیکهن» از قوطی بیرون میآید. قطبی حتی در این شرایط هم معتقد است باید امیدوارانه حرف زد و اصلا نباید منافع ملی و «تیمملی» را فدای مسائل گذشته کرد:«من از همه مردم ایران تشکر میکنم، واقعا نمیدانم چطور میشود از آنها تشکر کرد که با وجود اینهمه دروغهایی که علیه من نوشته شد باز هم من را تشویق کردند، حمایت کردند و انگیزه دادند. من از ته قلبم تشکر میکنم بهخاطر اینهمه عشق و حمایت و هنوز هم دست آنها را میبوسم که اینطور من را دوست دارند» او با آنکه ته قلبش سنگین شده اما هنوز میخواهد تشکر کند:«چه میتوانم بگویم؟ چطور میشود از مردم تشکر کرد؟ مردمی که واقعا موضوعات را میفهمند و با تمام عشقشان نظرشان را اعلام میکنند.»
يكي از سوالات مهم از افشين قطبي، ترديدي است كه درباره بيكاري او در خارج از ايران وجود دارد. چيزي كه همه منتقدانش به آن اشاره ميكنند. سرمربي سابق پرسپوليس ميگويد: «من بعد از قهرماني با پرسپوليس، سخت ميتوانم به يك تيم كوچك بروم و در اين مورد وسواس دارم. ضمنا در پاسخ به اينكه ميگويند قطبي در خارج از ايران كار نگرفته، بايد بگويم هيچ كدام از مربيان ايراني بازار كار خارجي ندارند. همين الان علي دايي هم بيكار است و اين چيز خيلي مهمي نيست.»
هيچ وقت نميگويم پول نميخواهم
زمانی که گزینه افشین قطبی برای رسیدن به نیمکت تیمملی پررنگ شد، همان رسانههایی که تلاش هماهنگ برای بهقدرت رسیدن مایلیکهن را پیگیری میکردند ناگهان پروژه تخریب او در دستور کار قرار گرفت و ابتدا فدراسیون فوتبال را دلال معرفی کردند، بعد اعلام کردند قطبی از طریق یکی از اعضای هیاترئیسه لابی کرده است و آخرش هم همهجا دروغ پخش کردند که قطبی حاضر است برای آمدن به ایران حدود پانصدهزار دلار به فدراسیون بدهد. او با ناراحتی میگوید:«چرا اخلاق باید فراموش شود؟ مگر چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ من خیلی ناراحتم و واقعا برای بعضیها متاسفم که دروغ مینویسند و با شخصیت افراد بازی میکنند» او درباره این شایعات توضیح کاملتری داد:«افشین قطبی هیچوقت با فدراسیون تماس نگرفت و آقای کفاشیان خودشان میدانند که چه اتفاقاتی افتاد و من فقط گفتم که برای ایران حاضرم هر کاری کنم و اینجا بحث پول مطرح نیست. من هیچوقت نمیگویم پول نمیخواهم چون این اصلا حرفهای نیست، واقعا برای بعضی از رسانهها متاسفم که اینطور شخصیت افراد را لگدمال میکنند»
قبلا هم این حرفها را زده بودم
یکی از مهمترین موضوعاتی که باعث شد تا افشین قطبی از گزینههای سرمربیگری تیمملی بهخاطر مسائل غیرفوتبالی کنار گذاشته شود، مربوط به مصاحبهاش با bbc میشد، خودش میگوید:«من برایم خیلی مهم بود مردم بفهمند که چرا پرسپولیس را ترک کردم اما من همیشه با شبکههای بینالمللی مثل bbc، cnn و الجزیره مصاحبه میکنم و از کجا میدانستم bbc غیرقانونی است. من صحبتهایم مثبت بود و نمیدانم چرا برداشت سیاسی از آن کردند در حالیکه فقط سعی کردم واقعیتها را بگویم. ساعتها با آنها حرف زدم اما بریدههای آن پخش شد. اجازه بدهید دیگر درباره این موضوع صحبت نکنیم چون احساس میکنم بیشتر حاشیه درست میکند و هرچه بیشتر توضیح بدهم، بیشتر حاشیهسازان به آن دامن میزنند.» قطبی درباره بحث دایی و حرفهایش که مهمترین موضوع آن برنامه بوده است هم توضیح میدهد:«شما بروید از آرشیوتان مصاحبه من در کنفرانس مطبوعاتی که در شهرداری کردم را بخوانید، من همین جملات را آنجا هم گفتم که کاشانی به من گفت چرا این حرفها را زدی و نباید این مسائل را بگویی. من هم گفتم مردم حق دارند بدانند. آنجا گفتم روابط بالاتر از دانش و تلاش است و دقیقا همینها را تکرار کردم. من ناراحتم چون جوانان ایرانی باکیفیت و باانگیزه هستند و خیلی خوب میتوانند پیشرفت کنند.
از مخابرات پرینت بگیرید
اینکه واقعا تاج به قطبی زنگ زده بود موضوع مهمی است که نايبرئیس فدراسیون فوتبال آنرا تکذیب میکند اما سرمربی سابق پرسپولیسیها بر آن اصرار دارد:«واقعا تاج به من تلفن زد. آنها حتی به من گفته بودند در تهران بمانم اما گفتم پرسپولیس بازی دارد و من با حبیب کاشانی قرارداد دارم و حرفهای نیست تا چیزی قطعی نشده من تیمم را ول کنم» او درباره تکذیبهای تاج هم میگوید:«بروید از مخابرات –قطبی میگفت ارتباطات- پرینت مکالمات مرا بگیرید، مگر من دیوانهام که بخواهم دروغ بگویم؟»
از خستگي اعصاب ندارم
«احساس میکنم 2بار با من بازی شد.» افشین قطبی نمیداند چطور باید منظورش را برساند درحالیکه بهخاطر ناراحتیاش نمیتواند جملات را پشتسر هم ردیف کند. انگار او به آخر خط رسیده است:«دفتر فوتبال ایران برای من بسته شد» شاید این عکسالعملی احساسی به اتفاقاتی باشد که برای قطبی پیش آمده است و برای همین به آخر خط فکر میکند:«باید بروم دنبال زندگی خودم، نمیخواهم دیگر فکرش را هم بکنم چون اینقدر اعصابم را بههم میریزد و همه هدف و ایدههایم را تحتتاثیر قرار میدهد.» این آخرین کلماتی بود که قطبی از دهانش خارج شد و بعد از آن سکوت عمیقی حاکم شد، او دیگر چیزی برای گفتن نداشت.
از مایلیکهن حمایت میکنم
اینکه قطبی باز هم در آخرین لحظات از گزینههای سرمربیگری کنار گذاشته میشود، مطمئنا میتواند تمام ذهن و فکرش را مخدوش کند و مثل خیلی از مربیان ایرانی علیه رقیب حرف بزند اما قطبی این نظریه را قبول ندارد:«مطمئن باشید افشین قطبی از ته قلبش حمایت میکند و دقیقه به دقیقه به موفقیت نام ایران فکر میکند و برای مایلیکهن آرزوی موفقیت میکند و خیلی خیلی به او تبریک میگویم و از همینجا میگویم هر وقت مایلیکهن کمک لازم دارد، افشین مثل سرباز در خدمت ایران خواهد بود و تنها آرزوی افشین قطبی اینست که پرچم ایران در آفریقایجنوبی پرواز کند و هر ایرانی در هرجای جهان است به آن افتخار کند چون تنها آرزوی مشترک هر ایرانی با هر دین و مذهب و فکری، موفقیت وطنش در عرصههای بینالمللی است»
منبع:دنیای فوتبال
چرا سایپا برای تیم ملی تصمیم میگیرد؟
همان اشكالاتي كه به نحوه انتخاب علي دايي براي سرمربيگري تيم ملي گرفته ميشد، در انتخاب محمد مايليكهن هم تكرار شد. بهتر است كه گفته شود ساختار و چگونگي انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال غلط است. سرمربي تيم ملي بايد شرايط ويژهاي داشته باشد؛ متخصص روانشناسي شخصيت، متخصص اداره بازيهاي جمعي به خصوص بازيهايي كه در ايران برگزار ميشود، باشد و بر تعاملات بين فدراسيوني تسلط كاملي داشته باشد. در كنار اينها مديريت ورزشي، روابط خوب بينالمللي و دانش فني بالا هم الزامي است. كساني كه مسوول انتخاب سرمربي بودند بايد به گزينههاي مورد نظر نمره ميدادند و هر كس كه بالاترين نمره را به دست ميآورد، سرمربي ميشد. در اين بين اگر چهار نفر شرايط مشابهي داشتند، عامل سياسي به عنوان عامل آخر، نقش تعيينكننده را بازيميكند و نظر بعضي از افراد سياسي هم پرسيده ميشود. اما متاسفانه چنين روندي نه در انتخاب دايي رعايت شد و نه در انتخاب مايليكهن. در شرايطي كه سايپا احساس ميكرد دايي ديگر نميتواند براي تيمش مفيد باشد، او را به تيم ملي تحميل كرد. درست فرداي شبي كه افشين قطبي براي سرمربيگري تيم ملي انتخاب شده بود، در گفتمان فرودگاهي كه مهرداد بذرباش، مديرعامل گروهصنعتي سايپا، يكي از دو طرف گفتوگو بود، تصميم گرفته شد كه دايي سرمربي باشد، نه قطبي. حالا بعد از شكست سايپا مقابل استقلال اهواز، مايليكهن به يك باره سرمربي تيم ملي ميشود و همه را با اين سوال مهم روبرو ميكند كه چرا سايپا بايد صادركننده مربي به تيم ملي باشد. اگر دايي و مايليكهن مربيان خوبي بودند چرا سايپا تلاشي براي حفظ آنها انجام نداد و با رفتن آنها از اين تيم مخالفتي نكرد؟
منبع:اعتماد ملی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)