توی قسمت اخرین فاکتور زده که از کی تا کی!!
توی قسمت میزان مصرف قسمت گزارشات اتصالات pppoe تاریخهای اتصال را که نوشته نگاه کن ببین اولین اتصالت کی بوده!!
بعد چند روز قبلش که شاتل فاکتور سرویس جدید را میزنه هم ایمیل میکنه هم اس ام اس خبر میده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
توی قسمت اخرین فاکتور زده که از کی تا کی!!
توی قسمت میزان مصرف قسمت گزارشات اتصالات pppoe تاریخهای اتصال را که نوشته نگاه کن ببین اولین اتصالت کی بوده!!
بعد چند روز قبلش که شاتل فاکتور سرویس جدید را میزنه هم ایمیل میکنه هم اس ام اس خبر میده
سلام.منeco128 دارم.میشه باهاشwarcraft رو آنلاین بازی کرد؟برای یه ساعت حدودا چقدر کم میکنه؟
فاکتور که تاریخ قرارداده ، کاری به اولین اتصال نداره دوست من!!! اتصالات pppoe هم مشکلش اینه که من از روزی که خطم رانژه شد همش تو سایت شاتل چرخ میزدم،(هنوز آمده نصب نشده بودم و فقط سایت شاتل برام باز میشد). برای همین چند روز قبل از اینکه واقعا از adsl استفاده کنم رو نشون میده. به من نه اس ام اس زدن نه ایمیل، فکر کنم این کارا برا تهرانه!![]()
والا دوست من با 64 بازی میکنه این بازی رو! فکر نکنم حجم زیادی مصرف کنه، ولی با این وجود اساتید بازی خور جواب بدن بهتره!
نه توی اون قسمت اخرین فاکتور زده
هزینه سرویس Eco512-1 از 1387/10/08 تا 1387/11/07
![]()
بچهها یه نکته من تا حالا نشده اینو تست کنم!!
اگه حجم یک دورتون را مصرف کرده باشین(2.5گیگ) بعدش چه اتفاقی میوفته براتون
خودش اتومات براتون ترافیک اضافی حساب میکنه
یا اینکه اینترنت قطع میشه و هر صفحه بزنید وارد سایت شاتل میشین؟؟
============
بعدشم یه درخواست که تاحالا فقط خودم اجرا کردم
اونایی که سرویس اکو دارن یه گزارش ماهانه از مصرف خودشون بزارن ببینیم چقدر در ماه مصرف کردن(البته اکو 512)
من که برای خودم رو ماه گذشته گذاشتم 30 گیگ دانلود داشتم
حالا یکی از بچهها که حداقل یک ماه مصرف داشته برامون بزاره
پس چرا از من نداره همچین چیزی!!! اینو نوشته فقط: هزینه سرویس Eco128-3![]()
اینترنت قطع میشه ارور یوزر پسورد 691 میده
وقتی کانکت نشه تو سایت شاتل هم نمیشه رفت دیگه
شما با کانکشن وصل میشی؟؟
آخه یادمه تو محل کارم که اونام از شاتل میگیرن وقتی سرویسشون تموم شد هرکاری میکردیم فقط وارد سایت شاتل میشد و میگفت شما یک پیغام دارین
راستی معمولا تخفیفی بهتون نمیده مثلابتونید یه کم بیشتر از 2.5 گیگ مصرف کنید؟
(گفتم که من تا الان تو این شرایط نیوفتادم)
از شاتل رو هنوز تست نکردم،خدا هیچوقت این روز رو نیاره، یه دور از جون اولش میگفتی!!!
ولی یادمه برای نداگستر قطع میشد، احتمالا شاتل هم قطعش میکنه اگر خودت درخواست دادی ترافیک اضافه میکنه اگرم نه که هیچی. چون منطقیش هم همینه، ممکنه اگر سر خود ترافیک اضافه کنه، طرف هم مصرف کنه، بعد شاتل که میگه پولش رو بده، کاربر میگه من فکر کردم اشانتیونه میخواستین ندین!!!
Last edited by blackhero; 10-12-2008 at 22:01.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)