زد 2 جان من همچین مشکلی رو ندارم
فیس بوک که کلا قیلتره
حتی دانشگاه ها هم قیلتر کردن
فکر نمیکنم راهی برای اینکه شما میگی باشه
چون خود سایتا اینجوری مجبور میکنن کاربراشونو که به اکانتشون دسترسی داشته باشن
زد 2 جان من همچین مشکلی رو ندارم
فیس بوک که کلا قیلتره
حتی دانشگاه ها هم قیلتر کردن
فکر نمیکنم راهی برای اینکه شما میگی باشه
چون خود سایتا اینجوری مجبور میکنن کاربراشونو که به اکانتشون دسترسی داشته باشن
سلام
من هم به جمع داتک پیوستم
محدود - 3 گیگ در ماه ( تهران - مخابرات پیام نور )
اینا معمولا چند روزه وصل میکنن ؟
پسورد مودم با پسورد سایت فرق داره ؟
نمی دونم جواب گرفتی یا نه ولی باست می زارم:
معمولا همون اول کار تو یکی از فیش ها یوزر پس سایت رو می زارن .اگر تو برگه هات نبود زنگ بزن پشتیبانی یوزر پس رو بگیر
Last edited by zed2; 17-11-2009 at 19:03.
امروز وصل شد
اما یوزر پس پشتیبانی رو میزنم جواب نمیده
ایسوس 602 دارم
تنظیم خاصی که نداره ؟ ip ؟
ویمدوز 7 دارم
میشه یه نفر یه لطفی کته به من بگه فرق این 1به 10 و 1 به 4 توی چیه که انقدر قیمتشون متفاوته.
بعد هم اگه کسی سرویس 256 نامحدود داره به من بگه سرعتش چجوریه. نه اینکه من ناراضی باشما! کلا خواستم بدونم
من از تورنت با 24-25 (نهایت تا 27) دانلود میکنم.مستقیم هم با 30تا. این پایینم مال تستیه که الان گرفتم البته نسبت به همیشه عددهاش بالاتره (معمولا روی 21 و 13 و پینگ 650-700 هستش) حالا شما که متخصصید بگید باید خوشحال باشم و کلاهمو بندازم بالا یا یه قکر سرویس دیگه ای باشم؟
![]()
سلام
اون 1 به 4 و 1 به 1- بحث کاملا تخصصی میطلبه که جاش اینجا نیست! ولی اگر خیلی واجبه بگید توضیح بدم ! ولی تقریبا حرف اضافه است. چون اونقدر تقاضا پایین هست که با 1 به 10 هم مشکل پیش نمیاد.
سرعتتون تقریبا عالیه ! من مستقیم 31.7 کیلو بایت در ثانیه میگیرم که این اغیده آلترین وضعیته برای من ! تورنت را امتحان نرکدم ولی قاعدتا نباید مشکلی باشه و بستگی به سید و پیر و لیچ داره !
پس کلاهتونو بندازید بالا مخصوصا اگر که از مشترکان قدیمی هستید و قیمت قدیم را میپردازید !
سرعت تورنتت خوبه پینگ هم بد نیست اما جالب هم نیست ماله من هم بالا پایین زیاد داره
خب رفقا ما بعد از 15 ماه کوچ کردیم به شاتل، IPW را دادیم یه بنده خدایی بره حالش رو ببره
من که تو این مدت ازش راضی بودم
اگر نمی تونی وارد سایت بشی به پشتیبانی زنگ بزن مشکل رو بگو که بررسی کنن( پسورد سایت ربطی به روتر ADSL نداره )
دوست ندارممنو تو IPW دار ها تنها گذاشتی رفتی بی وفا
این است رسم رفاقت...
حالا کدوم سرویس شاتل رو گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)