پس یک چند ماه صبر کن تا کوون w2 وارد بازار ایران بشه
پس یک چند ماه صبر کن تا کوون w2 وارد بازار ایران بشه
حوصله صبر کردن ندارم احتمالا این مدلی که شما میگی 3 4 ماه دیگه میاد یه مدل دیگه که موجوده معرفی کنید لطفا
سلام
بچه ها من یک ایپاد تاچ دارم تو سایت اپل قیمت سنسور نایک رو زده 29 دلار.می خواستم بدونم قیمت واقعیش چنده و باید از کفش مخصوص استفاده بشه؟
پس archos بگیر مدل 5میتونه جوابگوی نیاز شما باشه
1-قیمت 2- کجا میتونم بخرم ؟ 3- برنامه میشه روش نصب کرد؟ (مثل PDF Reader)
4-هدفونش مناسبه ؟ اگه نیست چه هدفونی براش بگیرم که خفنتر باشه؟ 5- میشه یه مقایسه ای بین این مدل و
COWON / O2 برام بکنید از همه لحاظ
خیلی سوال شد شرمنده![]()
archos 5
فروشگاه نظریان بیرون علائدین واقع در خیابان جمهوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
66719085-66715354
فروشگاه دیجیتال واقع در مجتمع پایتخت
شمارش رو گم کردم
کوون O2:
فروشگاه آرتین طبقه اول پایتخت واحد 120 شماره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
88790599
فروشگاه نظریان بیرون علائدین واقع در خیابان جمهوری و کلی جای دیگه
66719085-66715354
Last edited by peaceful1; 07-05-2010 at 21:45.
meizu M6SL اگه گیر بیاد ... از cowon هم D2 و A3 اگه گیر بیان ... flac رو پلیرهای بیشتری پشتیبانی می کنن که قبلاً هم صحبتش شده و میتونی یه جستجویی بکنی اما ape خیلی برای پلیرها مناسب نیست .. اولاً که بحث کپی رایت داره و ثانیاً پردازش بیشتری می طلبه که یعنی دستگاه باتری بیشتر و قدرت بیشتری نیاز داره .
قیمت واقعی اش؟ .. یا قیمت ایران؟ ... قیمت واقعی اش خب همونه که توی وب می بینی... در مورد این محصول هم قبلاً صحبت کرده ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی دو صفحه قبل و بعدش رو ببین.
سلام من یه mp3 player یا flash player میخوام که حتما ویژگی های زیر رو داشته باشه: 1. کوچک و سبک 2. ظرفیت از 1 گیگا بایت کمتر نباشه 3. کیفیت صدا عالی!(یعنی هر چی بالاتر بهتر) 4. کنترل راحت روی موسیقی، انتخاب پخش دلخواه، استفاده راحت از منوها، دسته بندی فایل ها و ... 5. قابلیت ضبط ( اگه خیلی عالی ضبط کنه یعنی از گوشیم بهتر، وگرنه مهم نیست) 6. با Windows XP سازگار باشه 7. قیمت دور بر های 30 هزار تومن! (نمیخوام واسش خیلی هزینه کنم اگه مورد خاص و خوبی بود یه کم بیشتر اشکال نداره) 8. و .... یه سری ویژگی دیگه که کار باهاش رو خیلی راحت کنه از کاربر های با تجربه خواهش میکنم که سریع کمکم کنند تا وقت تلف نشده برم بخرم مرسی
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم - ممنون میشم جواب بدین
SanDisk Sansa Clip فولدررو میتونه نشون بده یا برای انتخاب آهنگ مورد نظر باید دونه دونه آهنگا رو بزنیم بره جلو
کسی میدونه دقیقا کجا میفروشن؟
4گیگ داره؟ وقیمتش چنده؟
یکی از دلایل محبوبیت sansa مدیریت فایل بسیار عالی پشتیبانی tag ها با همه جزئییات در همه فرمت ها بدونه نقص و error حتی فرمت هایی مثل ogg یا flac
چه برسه به کار ساده ایی مثل نشون دادن داخل پوشه خیالت راحت انجام میده
Last edited by peaceful1; 08-05-2010 at 18:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)