تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 630 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

کتابی خوبه که از روش بفهمی بعضی وقتا کتاب درسی هم قابل فهمه!!!
    در مورد شیمی:شیمی گاج شنیدم خوبه.شاید اندیشه سازان از همشون سر باشه ولی واسه رتبه بعدی فک نکنم بین گاج و سبز و قلم و .... خیلی فرقی کنه.به نظر من گاجو بذار باشه اگه خواستی اندیشه بخر دو دور که کامل زدی واسه دور سوم بیا گاج بزن.
    همه کتابای گاج بد نیست درسته که نقطه ضعف داره ولی بقیه ی کتابا هم بی عیب نیست.
    خوب من هم همینو میگم!من مطالبی که میخونم میفهمم و این گاج رو در کنار کتاب درسی میخونم و تست میزنم.
    دینی پایه گاج هم دارم که توضیحاتش خوبه ولی کتاب هم باید حتما خونده بشه و تست های تالیفیش تعریف چندانی نداره ولی در کل نکته هایی که گفته خوبه و...
    فقط الان ریاضی موندم البته خودم 20 ازمون کنکور سید موسوی حساب دیفرانسیل 1 گرفتم ولی انگار هیچ کس در اینجا با این کتاب کار نکرده!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

خوب من هم همینو میگم!من مطالبی که میخونم میفهمم و این گاج رو در کنار کتاب درسی میخونم و تست میزنم.
    دینی پایه گاج هم دارم که توضیحاتش خوبه ولی کتاب هم باید حتما خونده بشه و تست های تالیفیش تعریف چندانی نداره ولی در کل نکته هایی که گفته خوبه و...
    فقط الان ریاضی موندم البته خودم 20 ازمون کنکور سید موسوی حساب دیفرانسیل 1 گرفتم ولی انگار هیچ کس در اینجا با این کتاب کار نکرده!
    سلام
    ببين برادر من!
    به نظر من اگه بخواي به حرف اين و اون گوش كني كه كدوم كتاب خوبه و كدوم كتاب بده هيچي نصيبت نميشه.بيشتر سردرگم ميشي
    چون انتخاب كتاب به سليقه ي افراد برميگرده
    البته به خاطرات خوب و بد اونها هم برميگرده
    به طور مثال:من پارسال كنكور دادم و كتاباي قلمچي رو خوندم و توي كنكور موفق نبودم(حالا به هر دليل ديگه اي)ولي الان كه شما بپرسي ميگم كتاباي قلم چي مضخرفه
    در صورتي كه شايد واقعا اينطور نباشه
    ضمنا اين كه مثلا رتبه 1 كنكور بياد بگه فلان كتاب خوبه دليل نميشه كه شما هم با اون كتاب موفق باشي.چون افراد باهم متفاوتند
    البته نظر بقيه رو بايد به عنوان راهنمايي استفاده كني ولي نه اينكه هر روز كه اومدي اينجا و وقتي ديدي يكي از يه كتاب جديد تعريف ميكنه بري و كتاب قبليتو بندازي دور!!
    از من ميشنوي يه كتاب رو بگير و يا علي بگو و مثل مرد تا تهش بخون
    من هم قبلا مثل تو فكر ميكردم.ولي با اين روش فقط خودتو آزار ميدي و وقتتو تلف ميكني
    ولي بايد قبول كرد كه كتابي كه از هر نظر تكميل باشه وجود نداره.بازم ميگم:انتخاب كتاب سليقه ايه
    موفق باشي
    Last edited by mohsensoft; 17-11-2008 at 00:02.

3. 3 کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند روز پيش كه رفته بودم امتحان قلمچي بدم وقتي اومدم بيرون يدونه از اين كاغذهاي تبليغاتي بهمون ميدادن كه ميخواستم ببينم نظر شما در موردش چيه

توي اون برگه در مورد كلاسهايي نوشته بود كه دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار ميكنه براي درس هاي رياضي پايه و ديف
    توش خيلي چيزا نوشته كه من يه خلاصه ايي ازش اينجا مينويسم:

-روشي نوين,علمي و تائيد شدهبا تكيه بر مفاهيم اصلي كتاب درسي
    -از سطح مفاهيم اوليه تا سطح حل تست
    -حذف روشهاي كلاسيك در حل تست
    -بدون نياز به يادگيري انواع روابط,نكات و فرمول هاي پيچيده
    -حل تست در كمترين زمان ممكن
    -ارايه تنها يك روش براي پاسخگويي به تستهاي يك مبحث
    -استفاده از نمودارها به عنوان ركن اصلي حل تست

اونايي كه پررنگ نوشتم به هيچ عنوان با عقل جور در نمياد همه معلم هاي رياض باهاش مخالفن
    البته توي توضيحاتي كه تو دفترچه داده گفته به هيچ عنوان مهندسي معكوس نيست(چون اين روش پايه علمي نداره)
    اينم يكي از جوابهاي توي دفترچه به سوال"ايا پس از يادگيري اين روش,نيازي به فراگيري ساير مطالب از طريقشركت در كلاسها يا مطالعه تعداد زيادي كتاب كنكور ميباشد " :اصلا اين روش به تمام نيازهاي شما پاسخ گفته
    اموزش هم مال گروه مهندس اريان احمدي كه خودش تو اميركبير درس خونده(با همكاري دانشگاه)

پ.ن:به خاطر اينكه كامل در جريا قرار بگيريد توي جمله بنديها دست نبردم تا اشتباه برداشت نكنيد

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از پيش 1 رمزينه راضي بودي؟
    ضمنا پيش 2 هم اول آذر مياد(طبق گفته ي خودشون)
    آره ... ولی خوب من چون پارسال کلاس کنکور می رفتم بیشتر از جزوه استادم استفاده کردم که خیلی خوبه
    امیدوارم که زودتر بیاد وگرنه باید بی خیالش بشم !

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    یک سوال شیمی.
    چرا عنصر های واسطه چند ظرفیتی هستند؟

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

چند روز پيش كه رفته بودم امتحان قلمچي بدم وقتي اومدم بيرون يدونه از اين كاغذهاي تبليغاتي بهمون ميدادن كه ميخواستم ببينم نظر شما در موردش چيه

توي اون برگه در مورد كلاسهايي نوشته بود كه دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار ميكنه براي درس هاي رياضي پايه و ديف
    توش خيلي چيزا نوشته كه من يه خلاصه ايي ازش اينجا مينويسم:

-روشي نوين,علمي و تائيد شدهبا تكيه بر مفاهيم اصلي كتاب درسي
    -از سطح مفاهيم اوليه تا سطح حل تست
    -حذف روشهاي كلاسيك در حل تست
    -بدون نياز به يادگيري انواع روابط,نكات و فرمول هاي پيچيده
    -حل تست در كمترين زمان ممكن
    -ارايه تنها يك روش براي پاسخگويي به تستهاي يك مبحث
    -استفاده از نمودارها به عنوان ركن اصلي حل تست

اونايي كه پررنگ نوشتم به هيچ عنوان با عقل جور در نمياد همه معلم هاي رياض باهاش مخالفن
    البته توي توضيحاتي كه تو دفترچه داده گفته به هيچ عنوان مهندسي معكوس نيست(چون اين روش پايه علمي نداره)
    اينم يكي از جوابهاي توي دفترچه به سوال"ايا پس از يادگيري اين روش,نيازي به فراگيري ساير مطالب از طريقشركت در كلاسها يا مطالعه تعداد زيادي كتاب كنكور ميباشد " :اصلا اين روش به تمام نيازهاي شما پاسخ گفته
    اموزش هم مال گروه مهندس اريان احمدي كه خودش تو اميركبير درس خونده(با همكاري دانشگاه)

پ.ن:به خاطر اينكه كامل در جريا قرار بگيريد توي جمله بنديها دست نبردم تا اشتباه برداشت نكنيد

اون قرمزه که حرف خیلی از رتبه های برتره.بقیه رو تا نبینی راجع بهش نمیشه نظر داد
    امسال یکی از بچه های 2 سال پیش مدرسه خودمون که رتبه اش 39 شده بود اومده داره با ما دیفرانسیل کار میکنه(از طرف قلمچی) همیشه هم تاکید میکنه که زیاد فرمول حفظ نکنید فقط نکات اصلی و فرمول های کلی رو یاد بگیرید واسه هر تست نرید یه فرمول یاد بگیرید.انصافا کلاساش فعلا که خوب بوده آخه ریاضی سمنان خیلی افتضاحه پارسال بالاترین درصد ریاضی تو کنکور سراسری 65 بوده. تازه مثلا بهترین دبیرای شهر تو مدرسه ی ما درس میدن. مارو با مسایل تشریحی و اثباتا دیوونه میکنند. معلم دیفرانسیلمون که واسه تست فقط فرمول از خودش ول میده با افتخارم میگه تو هیچ کتابی اینارو پیدا نمیکنین!اگه مخرج صورت درجه 2 بشه دیگه حل نمیشه حالا یه فرمول جدید!من
    دیفرانسیل رو تو قلمچی 50 زدم نفر پنجم سمنان شدم!
    باز معلم هندسه تحلیلیمون خوبه با این حال که سنش بالاس(67 سالشه) ولی بازم خیلی بیشتر حالیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چه روشهایی توی حل مسائل حسابان کنکوری هست و امتحان نهایی قبول نمیکنن؟
    16اذر هم ثبت نام کنکور
    Last edited by AOM; 18-11-2008 at 13:42.

داره خودمونی میشه wnba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها عربي انرژي اتمي (كتابش) خوبه؟من خودم گاج سفيد دارم ولي هنوز نزدم.اخه مدرسمون اونو هم ميده

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    من که گیج شدم و آخرش نفهمیدم کتاب واسه فیزیک و ریاضیات چی کار کنم
    رمزینه و سبز فکر نمی کنم اینجا گیر بیاد
    بی خیالش یه کاریش میکنیم
    چیزی که زیاده کتاب میگردیم یکی بدردمون بخوره پیدا میکنیم
    آدم تا کتاب رو نبینه نمی فهمه بدردش میخوره یا نه
    چرا عنصر های واسطه چند ظرفیتی هستند؟
    یه جوابی به ذهنم رسید نمی دونم درسته یا نه
    توی عنصرعای واسطه زیرلایه d در حاله پرشدنه و طبیعتا الکترونهای ظرفیت هم توی این زیرلایه هستن
    از طرفی این زیر لایه آخرین زیرلایه هست و بعد از دو زیرلایه دیگه قرار گرفته بنابراین اثر مثبت هسته برای کشیدن الکترونهای زیر لایه های پایین تر بیشتره و این اثر روی این زیر لایه کمتر میشه نتیجه اینکه الکترونها با توجه به فاصله زیاد و اثر جاذبه ای کمتری که روشون هست راحت تر کنده میشن
    نتیجه اینکه توی عنصری مثل آهن Fe ظرفیت بین 2 و 3 متغیر میشه
    البته همشون اینطور نیستن
    اینا رو با توجه به شیمی 2 گفتم
    Last edited by seyyedi; 18-11-2008 at 19:00.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم کدوم رو میگی.همون که واسه دانشگاه امیر کبیره درسته؟
    اینا فقط یه سری شعار دور هم جمع کردن و کلاس تشکیل دادن اعتماد نکن بهشون.اصلا همون شعار اصلیشون (شما باید کل مهارتتون رو تو 1 دقیقه نشون بدید) رو از کتاب معلم دیفرانسیل ما برداشتن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •