بابا شما ديگه كي هستين مثلا اينجا تايپيك pes2009 ه يه فوتبال وبه هيچ وجه نبايد با هيچ بازي ديگه اي مقايسه بشه .
واما ميريم سر اصل مطلب توي اين 7-8 صفحه ي قبلي برخي از دو ستان نظراتي در رابطه با بازي داشتن و هركدوم عقيده اي داشتن كه من بعضي هاش رو در زير مينويسم(با اجازشون نقل قول كلي ميكنم) چون اين نوشته ها با فاصله ي چند صفحه اي از هم هستن واگه كسي بخواد هم رو ببينه بايد كلي اينور اونور بره.
نقل قول كلي (با اجازه):
من نمی دونم چرا بعضی ها ایراد می گیرن. به نظر من این دمو، پیشرفت های زیادی رو نشون میده
.
گیم پلی بازی بهتر شده، حفظ توپ همون طور که وعده دادن سخت تر شده، که این عیب بزرگ 2008 بود. همین طور پاس دادن و بیشتر از اون، سانتر کردن. تو 2008، شما سانتر رو هر چقدر پر می کردی، بالاخره به یکی می رسید، اما الان مجبوری دقت بیشتری به خرج بدی. درست مثل شوت زدن. تو بازی قبل، هرچی هم زیاد پر می کردی، چندان فرقی ایجاد نمی شد، و خیلی وقتا می شد با شوت های خارج از اندازه گل زد، واسه همینه این دمو یه کم اولش عجیب به نظر میاد، چون این عیب رو رفع کردن. برای همه ما که عادت به بازی قبل داریم، کاملا طبیعیه که هی شوت های ساعتی بزنیم! اما مطمئن باشید یه مدت بازی کنید، باهاش عادت می کنید و دیگه حاضر نیستید 2008 رو بازی کنید!
رفلکس های دروازبان بهتر شده، به خصوص رفلکس مشت کردن توپ. تو 2008، شوت های قوی رو دروازبان از بغل دستش توی دروازه می انداخت، اما توی این بازی، اگه دیده باشید، محکم مشت می کنه و توپ گاهی تا میانه های زمین خودی هم میره.
دیگه خبری از اینکه یه بازیکنی مثل رونالدو، یا بازیکن قوی هیکل مثل زلاتان، همه رو زور بده و له کنه و بره جلو و کسی هم نتونه جلوش رو بگیره نیست، در واقع کیفیت بازی رفته بالاتر، تا بشه با کیفیت بالا نتیجه گرفت، نه صرفا بازیکنای خوب.
یکی از نکات خوب خارج زمین هم، صدای تشویق تماشاچیاس، که من از تشویق بارسایی ها خیلی راضی بودم. اگرچه صدای ضبط شده استادیومی نیست، اما خیلی به تشویق های رایج (لااقل من برای بارساش رو می دونم) نزدیکه.
در مجموع این بازی رو میشه بازی 2008 منهای باگ های بزرگ نامید. تغییر شگفت آوری توش ایجاد نشه، اما باگ های گرافیکی و گیم پلی و حرکات بازی خیلی خوب اصلاح شده. مطمئنم اکثرا خواهند دید که بازی رو با کارت گرافیک یکسان، راحت تر از ورژن قبل اجرا می کنن!
امیدوارم خود بازی، از این هم بهتر باشه، اما با وجود مودهای جذابی مثل Become a Legend و Uefa Champuins
League این بازی واقعا جذاب خواهد بود.
...........................
در مورد قیافه xavi نمیدونم بر چه اساس شما میگی شناخته نمیشه!!!!!!
اینم عکس xavi تو 8 و 9
خودتون قضاوت کنین.
من و شما نداره هر بازیکنی یا پا راست یا پا چپ یا دو پایه ....مثلا nedved اگه دقت کنی یه بازیکن دو پایه .....
اگه بهترین بازیکن جهان هم باشی با پای غیر تخصصی خیلی خیلی کمتر میتونی کار کنی .....
در ضمن به عکس بالا بیشتر دقت کن و برو در موردش تحقیق کن تا متوجه بشی ...
تو همین ساکر چقدر دیدی رونالدو با پای چپ شوت کنه و حتی تو واقعیت چون پای تخصصیش راسته ........
اینم میتونی بری تو خصوصیات رونالدو تو ساکر 8 ببینی تا خوب متوجه بشی!
.................................................. ................
دروازه بان در خیلی از مواقع که توپهای هوایی میاد مجبوره توپ رو دفع کنه جون اگه بخواد توپ رو جمع کنه احتمال خطر هست که توپ از دستاش بیفته بیرون و خیلی از مسایل دیگه .......................
یه پاس ساده ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من طراحی منو خیلی زیباست
در آخر یه نکته رو نگفتم ........در مورد گیم پلی خیلیا میگن که گیم پلی 9 نسبت به 8 تغییری نکرده و عوض نشده !!! آخه به نظر شما این منطقیه که هر سال گیم پلی بازی عوض شه!! چرا اون گیم پلی رو میتونن کاملتر و بهتر کنن .
من هنوز دمو رو ندارم اما با چیزایی که از ویدیوها میبینم کونامی خیلی خوب به قولش وفا کرده و شاید یه بازی خیلی خوب خواهیم بود ....البته هر بازی هم که بیاد باز هم بی مشکل نیستFPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="
اینم نقد من از بازی:1-اولین چیزی که در بازی به چشم میاد شوت زدن هست.که به نظرم خیلی باحال شده.کنترل شوت خیلی سخته ولی خیلی جالب شده ( واقعی تر شده 2-تمامی چهره ها شبیه هستند و من در طراحی چهره به کونامی نمره 20 میدم.3-اگه بخوای پاس بدی باید کاملا مسیر پاس رو مشخص کنی تا پاس درست برسه به پای بازیکن خودت.4-توپ گیری بازکنان حریف خیلی قوی شده.5-چمن استادیوم ها خیلی خوب طراحی شده.انگار داری تو زمین واقعی بازی میکنی.یک حال عجیبی بهت دست میده.6-تشویق تماشاگران زیاد جالب نیست.7-تا حمله میکنی دفاع های حریف بلافاصله پرس میکنن بازکنت رو.و به سختی بتونی گل بزنی.8-تکل زدن سخت تر شده و به راحتی نمیتونی با هر تکل توپ رو بگیری.و امکان اینکه به اشتباه بازکن حریف رو بزنی خیلی هست.9-کریستیانو رونالدو هنگام زدن ضربه ایستگاهی درست عینه واقعیت ژست میگیره.همینطور هنگام ضربه پنالتی. ( پاهاش باز هست)10-داور کارت زیاد میده و باید هوای خودت رو داشته باشی.( سخت گیر هست )11-منو بازی واقا قشنگ شده به نظرم.نو اوری باحالی شده توسط کونامی.12-دروازه بانها بسیار قوی تر شدن نسبت به
pes2008 یه جورایی شدن شبیه pes5 که خیلی سخت گل میخوردن.بزارید یه کم دیگه بازی کنم میام چند تا نقد دیگه مینویسم.تا الان فقط یک بازی کردم
یه نکته جالبی که الان بهش برخوردم، دوربین Vertical بازیه.
به همه دوستانی که دمو رو دانلود کردن، توصیه می کنم یه بازی با این دوربین بازی کنن و شیفته ش بشن!
دوربین به شکل قشنگی می چرخه. یعنی وقتی شما در نیمه خودی یا در میانه زمین هستید، دوربین پشت سرتونه، ولی وقتی به کناره ها میرید، دوربین آروم تغییر جهت میده و به کناره ها میره. درست مثل اون تریلر رسمی که بازی آرژانتین بود و مسی با سر گل می زد.
یه کم کنترل تو این حالت سخته، ولی خیلی هیجان بالاس!
یه دید جدید به آدم میده، یه کارایی میشه کرد (به خصوص حرکات ترکیبی) که فقط تو این زاویه دید میشه کرد.
البته طبیعتا برای بازی دو نفره جالب نیست، اما برای بازی یه نفره، به نظرم یکی از جذابیت های بازی جدیده.
__________________________________________________ ________________________________________________
نقاط ضعف و غير قابل ناديده گرفته شدن
:
دمو نصبش پر از ايراد و اشكال هست نصب رو پيچونده. واقعا دانلود كرده ها مي دونن چي مي گم. نصبش هم يه يه ربع 20 دقيقه اي طول ميكشه در حاليكه بعد از نصب 2 تا فايل Read Me هست يه دونه فايل exe بازي و يه فولدر كه توش ديتابيس بازي قرار داده شده اينو با يه وين رار هم ميشد پك كرد. اين كارش خيلي عجيب بود من كه سر در نياوردم. متاسفانه دمو اصلا ارزش دانلود نداره چون نميشه با رايت استيك دريبل ها و حركت ها رو اجرا كرد. در كمال ناباوري بازي قيافه اش و ظاهر و دور نماش اصلا و ابدا نسبت به 2008 تغيير نداشته حركت بازيكنان هم يك درجه نسبت به PES 2008 فرق نكرده. مسي هم قيافه اش اون طور كه توي ويديو ها و عكس ها ديديم شبيه نيست. و ظاهرا همه اون تريلر ها واسه كنسول بودن نه PC. بازي كردن توي درجه سختي Top Player رو از مغزتون خارج كنيد چون تو Beginer لوله ميشيد توسط حريف. حركت رقص پاي كريستيانو رونالدو رو مضحك تر از اين نميشد ساخت. كلا دريبل و حركت ديدني نميشه اجرا كرد دريبلهايي هم كه با تكون دادن جهت ها ميشه انجام داد موثر نيست. گيم پلي بازي همه رو ناراضي خواهد كرد اگه فرض كنيم فول ورژن هم اين شكلي باشه. كيفيت گرافيكي بازي اصلا به نكست جن نميخوره. (اينم بگم كه بازي رو روي High و 1024 در 768 بازي مي كنم. و ماكسيمم كيفيت) بازي همون ظاهر كارتوني رو كماكان با خودش يدك ميكشه و اونايي كه داشتن ميگفتن آدم حس ميكنه بازي شبيه واقعيت نميدونم رو چه حسابي اين حرف رو زدند. بازيكنان از نماي دور اصلا استيل واقعي خودشون رو ندارند مثلا شما وقتي با رونالدو پا به توپ ميشيد اصلا حس نميكنيد رونالدو هست و حركتها در نمايش هاي نزديك و توقف بازي درست شبيه سازي شده كه اونا هم ميدونيد كاري نداره اصل در هنگام بازي هست كه بايد استيل پا به توپ بودن ها متفاوت باشه. روني رو خيلي بد در آوردن قيافه اش رو وحشتناكه. شايد PES بازهاي قديمي از گيم پلي خوششون بياد چون مجبور نيستن به گيم پلي جديد عادت كنن چون درست شبيه 2008 هست. منوي بازي فقط پوزيسيونهاش تغيير كرده و همون استايل كلاسيك پلي استيشن 1 رو با خودش داره يدك ميكشه و خبري از نو آوري در اين زمينه نيست. ميني فيس هم در كار نيست طبق معمول. چيزي كه مدتهاست همه منتظر اين مسئله هستند.انتظار ميرفت كه بشه Replay ها رو با فرمت قابل پخش در ويندوز ضبط كرد.به نظر ميرسه تكنولوژي كافي رو براي اينكار هنوز به دست نياورده (PES خورهاي متعصب اميدوارم قيل و قال راه نندازن من هدفم از اين نقد آشنا كردن كساني هست كه دمو رو نديدند. و البته اينها نظرهاي شخصي من هستند و بايد قبول كنيد از طرف يه گيمر بي طرف نوشته شده. چون دوستان ميدونن عليرغم اينكه من فيفا باز حرفه اي هستم با اين همه مثله بقيه فيفا باز ها هيچ حساسيت و نفرتي در مورد PES ندارم بلكه برعكس يكي از طرفداراي شركت هاي ژاپني هستم كه هميشه آرزوي ديدن موفقيت هاشون رو دارم. و قبول كنيد به عنوان يه معتقد حق دارم نكات ضعف رو بيان كنم. البته بدون قيل و قال و با آغوش باز و صحه صدر ايرادات نقدم رو قبول ميكنم اگه كساني كه دمو رو (خدا وكيلي) بازي كردن بيان و از نقد هاي من انتقاد كنن خدا شاهده با صحه صدر قبول خواهم كرد چون من هم به خاطر ضعفهاي بازي حالم گرفته اس چون بد جوري روش حساب باز كرده بودم. و حتي خيلي سعي كردم نديد بگيرم)
نقاط قوت: سرعت بازي و تناسب سرعت بازيكن و توپ ايده آل هست و ايرادات قبلي كه حس ميشد توپ وزنش سنگين هست برطرف شده. پاس كاري بين بازيكنان بهتر شده و سانتر ها و پاسهاي عمقي نسبت به قبل بهبود پيدا كردند. قيافه ها تقريبا شبيه ساخته شدند. و نسبت به ورژنهاي قبلي بهتر هستند.حركتهايي مثل تكل زدن منطقي تر شده.
اطلاعاتي كه دمو در مورد مود جديد Became A Legend ميده در دمو (تنها دلخوشي من همينه):
اين مود اصل كاريش اينه كه 4 بار اون رو تموم كنيد. در واقع هدف نهايي اين مود رسيدن به يك باشگاه تراز اول اروپايي و فتح جام باشگاههاي اروپا به عنوان كاپيتان يا حداقل ستاره اون تيم هست. و شما اگه با 4 بازيكن دلخواه و در 4 دفعه اين كار رو انجام بديد در واقع تجربه داشتن 4 بازيكن افسانه اي رو خواهيد داشت جايزه اي كه آنلاك ميشه اينه كه شما ميتونيد اين 4 بازيكن افسانه اي رو هم زمان توي يك تيمقرار بديد و چيزي شبيه به Be A Pro بازي يورو 2008 (محصول EA Sports) بازي كنيد كه هر كار مثبت تو بازي به كسب امتياز منجر ميشه (اين مسئله نه تو فيفا 08 هست نه 09 فقط تو يورو 2008 بود) البته بايد بدونيد تو PES اين مسئله حتي بهتر و جذاب تر هم شده و نحوه امتياز دهي با هيجان و استيل جايزه مابانه اي داده ميشه كلا اوج هيجان بازي PES 2009 همين قسمت مي تونه باشه اين نظر شخصي منه.
در پايان حرفهام اگه انتقادام به مزاج PES بازهاي متعصب خوش نيومد اميدوارم به ديده اغماض بنگرند و اين شبهه رو ايجاد نكنن كه غرض ورزي در كار بوده شك نكنيد كه اينطور نيست. خدا شاهده خودم رو آماده كرده بودم يه تقدير نامه بنويسم تو اين پست ولي بازي كه برام رو نمايي شد. ديگه بايد عادلانه برداشتم رو از بازي مي نوشتم و راهي جز اين نبود باز هم ميگم خواهشا دوستاني كه واقعا دمو رو بازي كردن در مورد انتقادات من نظر بدند. شايد اشتباهاتي بوده و من متوجه نشدم.
__________________________________________________ ________________________________________________
در مورد چهره بازیکنان کاملا باهات مخالفم
من نزدیک 30 یا 40 عکس از صورت بازیکنان گرفتم که همگی به شدت شبیه هستند
اگه شد چند تا از اونها رو میزارم
.......................................
در مورد کنترل بازی خودت همیشه گفتی با کنترل بازی pes مشکل داری....پس دلیل نمیشه که کنترل بازی بد باشه
چون که گیم پلی فیفا و pes زمین تا اسمون با هم فرق دارن
.......................................
قیافه رونی کاملا شبیه خودشه....اگه شک داری عکسش رو برت میذارم
.....................................
قيافه ها تقريبا شبيه ساخته شدند. و نسبت به ورژنهاي قبلي بهتر هستند این جمله خیلی برام عجیبه!!
چیزی که مشخصه اینه که pes توی طراحی چهره حرف اول و اخر رو میزنه
انواع و اقسام چهره های بازیکنان روی چندین سایت گذاشته شده...بعد شما میگی بهتر شده
حتما فیفا صورتها رو طبیعی طراحی کرده؟؟!!
-------------------
-------------------
ناراحت نشی ولی من نمی تونم نقدت رو قبول کنم....چون خودم خیلی چیزهایی رو که مورد انتقاد قرار دادی .... تجربه کردم
برای همین هم با نقد شما نمی تونم کنار بیام....دلیلش رو هم گفتم
__________________________________________________ _________________________________________________
دوست عزيز كي گفت مودهاش تغيير نكرده خود بازي كه هنوز نيومده نقد من در مورد دمو بود نه خود بازي دمو كه هيچي نداره من گفتم قيافه بازي و موتور گرافيكي بازي همون 2008 هست كارهايي كه از خودشون بروز ميدن 2008 هست هيچ فرقي نكرده ساده بگم يكي ببينه دمو رو حتما بايد بپرسه
Pes 2008 هست يا 2009 چون ظاهر بازي كاملا مال ورژن قبليهحالا كاري ندارم گيم پلي ها رو دستكاري كرده و باعث شده بازي يه كم سخت بشه در كل واسه تغيير ظاهري بازي اصلا مايه نذاشته متاسفانه. ولي اگه دلت به مودهاي بازي خوشه بايد بگم نا اميد نباش فول ورژنش اساسي حال خواهد داد چون مطمئن هستم با توجه به اينكه تو داخل بازي خيلي مايه نذاشته امسال 100 % اين مايه رو واسه ساير چيزهاي بازي مثله مود هاش و لايسنس گرفتن و قرار دادن جام باشگاه ها صرف كرده. ولي من با ديدن ويديو ها و عكسها خيال مي كردم در نما و ظاهر بازي شاهد تغيير عمده باشم به نظر ميرسه اين تغييرها مختص كنسولها باشه. تو اين دمو كه چيزي نديديم. ولي بازم ميگم اصلا نا اميد نباش هنوز براي قضاوت زوده دمو ها معمولا نا اميد كننده ميشن هميشه ولي فولش كه مياد آدم كم كم خوشش مياد
میخواهی pes باری کنی
شما چون به فیفا عادت کردی به خاطر همین هم نمیتونی با گیم پلی pes حال کنی
من خودم دیشب این بازی را انجام دادم و نمیدونم چرا هر چه بیشتر این دمو را بازی میکنم بیشتر به این بازی معتاد میشم
به نظر شما نسخه 2008 این بازی اگر مشکلاتی را داشت بر طرف میکرد چه جور فوتبالی میشد
این نسخه جدید دقیقا امده هر چی مشکلات تو نسخه 2008 بوده را برطرف کرده و کمی هم گرافیک را بهبود بخشیده
دیگه ادم از یه فوتبال چه چیزی را میخواد
این دموی که من بازی کردم فوق العاده هست
از انعطاف پذیری بسیار بالای بازیکن ها که توپ را تو هوا با پا استپ میکنند و پشت محوته جریمه تو هوا به سمت دروازه با ضربه سر
دروازه را باز میکنه ( یه کرنری زدم که خیلی حال کردم توپ را فرستادم پشت محوته جریمه تا بازیکنم با شوت بزنه ولی در کمال تعجب دیدم با ضربه سر محکم زد به طرف دروازه و از بالای دست دروازبان رفت تو گل
از تک به تک هایی که دیگه نمیزنه تو دست دروازبان و اگر با دروازبان تک به تک بشیم و قدرت شوت را تنظیم و جهت دسته را هم تنظیم کنیم به صورت حرفه ای هر چه تمام تر توپ را وارد گل میکنه
اگر یادتون باشه تو نسخه 2008 اگثر تک به تک ها توپ به دروازبان برخورد میکرد
تو این نسخه در قسمت شوت زدم باید بگم رابطه بسیار بالایی با تنظیم جهت ها داره
یعنی اگر با بهترین شوت زن دنیا هم بخواهی شوت بزنی اگر جهت چپ را تا اخر فشار بدی ممکنه شوتت از پرچم کرنر هم رد بشه
پس برای شوت بهتر باید قدرت شوت و جهت را به طور مناسب قرار بدهید تا شوت خوبی زده شود
دروازبان هم بسیار بهتر شده دیگه مانند قبل توپها رو نمی اندازه رو پای حریف
یا مشت میکنه و یا جایی می اندازه که کم خطره
یه دو سه بار هم که توپ را انداخت طرف بازیکن حریف وقتی با صحنه اهسته دیدم و پیش خودم تجزیه و تحلیل کردم دیدم تو دنیای واقعی هم ممکن بود دروازبان توپ را بندازه طرف حریف
یه چیز جالب دیگه هم کشف کردم این بود که
اگر یادتون باشه اگر توپ نزدیک محوطه جریمه باشه و دروازبان را جلو می اوریم تا توپ را دور کنه
دروازبان توپ را یا شوت میکرد با قدرت کم که شاید 10 متر توپ دور تر میشد و میرسید دوباره به حریف و حریف هم راحت توپ را گل میکرد و دروازبان هم اینقدر کند بر میگشت به دروازه که ادم حالش گرفته میشد
و یا توپ را به سمت اوتی میبرد
که هر دو مشکل بالا کلا برطرف شده و دروازبان با قدرت هر چه تمام تر توپ را میفرسته به وسط زمین و زودی بر میگرده به سمت دروازه
اگر باز هم نکته جدیدی دیدم میگم