یعنی اینکه شما در جایی قرار داری که هیچگونه سیگنالی برای برقراری تماس پیدا نمیشه و شما عملاً قادر به برقراری تماس نیستید ...
یعنی اینکه شما در جایی قرار داری که هیچگونه سیگنالی برای برقراری تماس پیدا نمیشه و شما عملاً قادر به برقراری تماس نیستید ...
اخه گاهی اوقات هم یه ضرب در میاد به جای اون علامت پس فرق اون ضربدر با 3g چیه؟یعنی اینکه شما در جایی قرار داری که هیچگونه سیگنالی برای برقراری تماس پیدا نمیشه و شما عملاً قادر به برقراری تماس نیستید ...
سلام به همگی
امروز رفتم علائدین گرفتم این n78 را! 232 با گارانتی و کارت طلائی النصر
راستش امروز مخم داشت می پکید از بس قیمت های متفاوت شنیدم.
پایین ترین قیمت ها:
207 لیبل چین گارانتی متفرقه ( روی کیبورد هم چند تا حرف چینی بود )
210 لیبل فنلاند اما چینی ( اصطلاحا تک پک یا تک کاور )، 218 لیبل فنلاند و فنلاندی ( اصطلاحا دو پک ) می گفتن با گارانتی اتصالات اما بعد فهمیدم مثل این که اون اتصالات معروف و قدیمی نیست که گوشی هاش 50، 60 تومن با بدون گارانتی ها فرق می کرد.
228 گارانتی خدمات طلائی ( دقیقاً نمیدونم که این بود یا نه) ، 232 ( که من گرفتم ) گارانتی النصر که دو تا کاور داشت و رو کاور اولی هم نوشته 12 ماه ضمانت نوکیا
245 ارکان
الان خودم هم نفهمیدم که چی شد
راستی سریال نامبر گوشی رو کجا باید وارو کنم که ببینم واقعا فنلاندیه یا نه؟ لطفا لینک بگذارید.
ممنون
واقعا فنلاندی نداریم اصلا... هر کی گفت فنلاندیه گناه کبیره مرتکب شد ( دروغ گفت )... همه تولید چین هستن. حالا بعضیا میخوان خودشونو گول بزنن میگن ماله من فنلاندیه اون بحثش جداس... ولی خیالت راحت گوشیت تو کشور چین تولید شده.راستی سریال نامبر گوشی رو کجا باید وارو کنم که ببینم واقعا فنلاندیه یا نه؟ لطفا لینک بگذارید.
نیازی به نصب نداره عزیز ... وقتی Gps DATA رو باز کردی از منوی option گزینه sattelite Status رو باز می کنید و صبر می کنید تا ماهواره ها کاملا لود بشن بعد مختصات و ارتفاع و سرعت و ... بهتون میده البته اگه تو maps هم بریم وقتی زوم کنی یه نقطه قرمز رنگ ظاهر میشه که مکانتو بهت میگه...
نکته مهم اینکه تو نباید داخل خونه یا زیرزمین(کلوپ) باشی یه فضای باز پیدا کن...
نقشه ها رو هم می تونی با gprs دانلود کنی که نقشه های ایران محدود هستند...
Last edited by *M!L4D*; 22-05-2009 at 01:43.
اون ضربدر واسه مواقعي هست كه گوشي Offline هست...يعني دنبال آنتن نميگرده...ولي موقع 3G داره ميگرده ولي نيست...
شاد باشي![]()
عجب گوشی خریدیم و دونه دونه داره عیباش رو میشه عیوبی که تا حالا داشته:
01رنگ پدش که رفت و کاملا مشکی شد با نوار نقره ای (یه چیزه افتضاحی)
02اسپیکره بالایی از کار افتاد
03کم کم داره کلکسیون هنگ ها کامل میشه
04درب عقب تق ولق شده
05مثل بنز هم شارز خالی میکنه
06دوربین هم که وقتی عکس میگیری تا بیاد عکسا بیاره بالا جونش کنده میشه
+ خز شده شدگی شدیدددددددددددددددد
میخوام ردش کنم بره اعصابم را خورد کرده
من ان 78 دارم راضیم خیلی خوبه کیپدش هم خوبه
کیفیت عکسش هم از ان 73 بالاتره فقط نمی دونم wlan رو کجا و چه جوری استفاده کنم ؟؟
راهنمایی کنید!!!!
موفق باشید
آقا داریوش رنگ کیپد رفته برو قاب گوشی رو عوض کن اسپیکر خرابه برو بده تعمیر
ناسلامتی سال اصلاح الگوی مصرفه ها!!!!!
آفا برای فعال کردن جی پی اس گفتن 13هزار تومن بدی یک نرم افزار برات میریزیم gps کار کنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)