تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 220 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

error during initialization: Unhandled exception caught

برای حل این مشکل, وارد control panel و سپس sound بشو و بر روی speakers دابل کلیک کن.
    بر روی تب advanced کلیک کن و فرمت پیشفرض رو در حالت " i24 bit, 48000 hz studio quality" قرار بده.
    من هم همین مسکل رو دارم تو ایکس پی
    چه طور رفع میشه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بازی با دو شخصیت بوداولی که تو چین بود حال نمیداد ولی دیمیتری یه چیز دیگه بود
    مرحله اخر بازی هم به کل قسمت چین میرزید اونجام که میخواد بره پرچمو نصب کنه خیلی باحاله
    در کل بسی حالیدیم بااین بازی

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    من امروز يك كارت گرافيك 256 fx 6200 خريدم ولي وقتي ميخوام وترد بازي بشم ارور زير رو ميده:
    [code]http://img.majidonline.com/pic/175260/untitled.jpg[/code
    مشكل چييه اگه از كارت گرافيك هست زيد تر بگيد برم پس بدم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام:
    من امروز يك كارت گرافيك 256 fx 6200 خريدم ولي وقتي ميخوام وترد بازي بشم ارور زير رو ميده:
    [code]http://img.majidonline.com/pic/175260/untitled.jpg[/code
    مشكل چييه اگه از كارت گرافيك هست زيد تر بگيد برم پس بدم
    بله مشکل از کارتت هست چون حداقل واسه این بازی باید 6800 داشته باشی!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما برو کنار اتاقکها و کلید 5 رو بزن تا اهرم ظاهر بشه و کلیک راست کن تا یک بسته رو داخل اتاقکها بندازه و بعد با اهرم اونا رو بفرست رو هوا
    اون بسته ها هم که میدرخشه برای وقتی هست که شما بسته انفجاری نداری و میتونید از اونا وردارید
    در ضمن 3 تا اتاقک هک باید منفجر کنید
    بازی هم عالی بود از همه نظر مخصوصا از وسط نصف شدن دشمنان یا قطع شدن دست و پاهای اونا
    من که سه بار تا اخرش رفتم راستی خبری از تاریخ انتشار ورزن بعدی نیست
    چرا اسمش قراره مدرن وارفار 2 باشه کاش جنگ 22 روزه غزه باشه خیلی حال میده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هم همین مسکل رو دارم تو ایکس پی
    چه طور رفع میشه
    Error during initialization: Unhandled exception caught

برای حل این مشکل, وارد Control Panel و سپس System بشین.
    وارد تب Hardware بشین و Device Manager رو انتخاب کنین.
    بخش Sound, Video, Game Controllers رو باز کنید و Unimodem Half-Duplex Audio device رو در صورت وجود, Disable کنید.

در صورتیکه راه اول ممکن نباشه راه دوم رو عمل کنید یعنی هر گونه مودم رو حذف کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    انزلی

پيش فرض سلام

شما این بازی رو تو چند ساعت رفتید؟

من این بازی رو ت 9 ساعت رفتم رو اخرین درجه سختی همون روزی که اومد یکسره رفتم.... شب شروع کردم تا صبح تموم شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از نظر داستانی خیلی پیشرفت داشت و مخصوصا جاهایی که یه سری انتخابها باید تو بازی انجام میدادی و درنهایت اپیزود مربوط به نصب پرچم غوغا بود.

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 کمک

سلام. من بازی رو نصب میکنم که اجرا نمیشد ولی با همون Disable کردن Unimodem Half-Duplex Audio device تونستم وارد بازی بشم و تا پایان حرحله 2 هم هیچ مشکلی نداشتم ولی به محض اینکه لود مرحله 3 تموم میشه از بازی میپره بیرون و یه ارور(هر دفعه یه جور ارور) میده که بیشترشون مربوط به Direct3D هستن.
    من میتونم وقتی که مرحله سوم(مرحله جنگل) لود میشه وسط لود Alt+Tab بزنم و وقتی که لود شدنش تموم شد دوباره وارد بازی شم و Click to Start... رو بزنم! و بازی هم اجرا میشه!
    ولی بعضی جاها که با هم فرق هم میکنن از بازی خارج میشه و ارورهای مختلفی میده که بازم بیشترشون مربوط به Direct3D هستن و یه صفحه Console میاد که توش یه چیزایی نوشته که نمیدونم چین!
    من آخرین نسخه کارت گرافیک و آخرین درایور کارت گرافیکی رو هم دانلود کردم.
    هر چی هم بیشتر سرچ میکنم کمتر نتیجه میگیرم!
    بیشتر اوقات هم وسط بازی از بازی خارج میشه و ارور زیر رو میده:

وبعضی اوقات هم این ارور رو:

در ضمن اول هم که 2 بار روی بازی کلیک میکنم تا اجرا شه اول این پیغام رو میده:

چاره چیه؟!
    Last edited by movaghat123; 27-01-2009 at 23:20.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. من بازی رو نصب میکنم که اجرا نمیشد ولی با همون Disable کردن Unimodem Half-Duplex Audio device تونستم وارد بازی بشم و تا پایان حرحله 2 هم هیچ مشکلی نداشتم ولی به محض اینکه لود مرحله 3 تموم میشه از بازی میپره بیرون و یه ارور(هر دفعه یه جور ارور) میده که بیشترشون مربوط به Direct3D هستن.
    من میتونم وقتی که مرحله سوم(مرحله جنگل) لود میشه وسط لود Alt+Tab بزنم و وقتی که لود شدنش تموم شد دوباره وارد بازی شم و Click to Start... رو بزنم! و بازی هم اجرا میشه!
    ولی بعضی جاها که با هم فرق هم میکنن از بازی خارج میشه و ارورهای مختلفی میده که بازم بیشترشون مربوط به Direct3D هستن و یه صفحه Console میاد که توش یه چیزایی نوشته که نمیدونم چین!
    من آخرین نسخه کارت گرافیک و آخرین درایور کارت گرافیکی رو هم دانلود کردم.
    هر چی هم بیشتر سرچ میکنم کمتر نتیجه میگیرم!
    بیشتر اوقات هم وسط بازی از بازی خارج میشه و ارور زیر رو میده:

وبعضی اوقات هم این ارور رو:

در ضمن اول هم که 2 بار روی بازی کلیک میکنم تا اجرا شه اول این پیغام رو میده:

چاره چیه؟!
    دوست عزیز متاسفانه موتور گرافیکی بازی نسبت به COD4 وحشتناک ضعیف هست و واقعا با دیدن این بازی آدم می فهمه اکتیویژن چه سنگ تمومی گذاشته بود با پایین ترین سیستم ها میشد روی کیفیت مناسب بازی کرد ولی این یکی واقعا از لحاظ گرافیکی End ملامته واقعا به لحاظ موتو گرافیکی عقب هست و مثل بازی توروک به لحاظ گرافیکی کم میاره نمیدونم تا حالا توروک رو بازی کردی یا نه ولی اونم با توجه به اینکه گرافیکش حتی در حد COD2 هم نیست با این حال می بینی بعضی وقتها مشکل رندر میده و از بازی شوت می کنه بیرون حالا اینم اینطوریه یا حالا رم کم میاره و یا مشکلاتی از قبیل درست کار نکردن درایور کارت گرافیک پیش میاد و یکیشون کافیه تا از بازی بیاد بیرون ولی بازی هایی که موتور گرافیکی قوی دارن این مشکلات واسشون پیش نمیاد مثل بازی PES2009 یا کریسیس وارهد که از موتور گرافیکی قدرتمند تری بهره می برن. در مورد پیغامی که موقع ورود به بازی میاد باید NO بزنی چون بصورت ناگهانی بیرون میاد بازیت موقع لود مجدد سیستم فکر می کنه تو می خوای تنظیمات رو به حالت دیفالت شده برگردونده و وارد بازی بشی ولی تو اگه NO بزنی به تنظیماتت دست نزنی

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •