ممنون
من زبانم زیاد خوب نیست میشه خودتون توضیح بدید؟
ممنون
من زبانم زیاد خوب نیست میشه خودتون توضیح بدید؟
به طور خلاصه نوشته که بعضی از شرکت های آنتی ویروس تصمیم گرفته اند در این تست شرکت نکنند از نظر آنها تمامی قابلیت های محصولاتشان مثل کلود اسکنر یا ارتباط با سرور در این تست استفاده نمیشه و تست ها در حالت افلاین انجام میشه و آنها هم تصمیم گرفتن در این تست شرکت نکنند
اگر تست های صفحه ی اول همین تاپیک رو ببینید رو ببینید مک آفی در حالت اتصال به اینترنت 98 درصد شناسایی داشته در حالی که در حالت افلاین فقط 92 درصد شناسایی داشته
نورتون نیز در حالت انلاین شناسایی بهتری دارد همچنین ترند میکرو با کلود اسکنش شناسایی بیشتری دارد تا بدون آن و بقیه نیز به همین ترتیب.
در آخر متن هم گفته اگر چه کلود و بقیه تکنولوژی ها جز لایه های حفاظتی اضافی محسوب میشوند ولی نمیتوانند جایگزین فن آوری پایه شوند
امیدوارم درست متوجه شده باشم
Last edited by jolan57; 26-05-2011 at 00:44.
سلام دوستان
یه آنتی ویروس خوب میخاستم مخصوص 7 ،32 و 64 بیتی که هم شناسایی و قدرت بالایی داشته باشه.
الان Nod32 v4 نصبه.
خودم نظرم کاسپره!!
لطفا راهنمایی کنید کدوم ورژنش رو دانلود کنم(کدوم از همه بهتره)
میگن ورژن های جدیدش سرعت کامپیوتر رو خیلی پایین میاره!!!!
کاسپر خوبه
من نورتون و بیت دفندر رو پیشنهاد میکنم
ترند میکرو هم سبک و قدرتمند و عالیه
منم نورتون دارم ولی بهتر از اینم هست
اقا کسپر پیشنهاد میشه با آواست.
کسپر خیلی عالیه.حتی کوچکترین عملیات هارو اسکن میکند.
الان نسخه نهایی 2012 هم اومده.به نظر من این رو نصب کنید دیگه مشکلی با ویروس نخواهید داشت.
فقط باید از CPU و RAM مایه بزارید.
بچه ها
اینترنت سکوریتی نود32 سبک تر و سریع تره یا نورتون؟؟؟
رو سیستم ضعیف کدوم پیشنهاد میشه؟
نورتون روی سیستمی با رم 512 به بالا جواب میده توی کمتر از 1دقیقه نصب میشه سرعتشم در بعضی مواقع مثل موقع شناسایی مخرب حتی از نود هم بیشتره ضمنا قدرتش و گاردش از نود بالاتره هر کدوم رو به مدت یک ماه تست کن تا متوجه بشی ضمنا نود رو زیاد توصیه نمیکنم به بخشاورژانسسیستم های آلوده سر بزنی میبینی که 80 تا95% الودگی کاربرا مال اونهایی هست که نود 32 داشتن و بروز هم بودن
حالا دیگه با خودته من که چند ساله استفاده میکنم واقعا راضی هستم چه از عملکرد چه از ساپورت
Last edited by AlexanderMahone; 24-06-2011 at 21:04.
اینترنت سکوریتیش خوبه؟؟؟میخوام نصب کنم...
لایسنس پیدا میشه براش؟؟؟
پاندا هم قوی بود آنتی ویروسش ولی خود خرس سنگین بود...
نود هم میدونم آشغاله!!به نظرم در بین آنتی ویروس های مشهور چرت ترین کارایی رو داره ولی خب چون شنیده بودم سبکه گفتم
آواست چطوره اینترنت سکوریتیش؟؟؟
سلام.
دوستان Avira AntiVir Personal - Free Antivirus چطوره؟ چون رایگان کیفیت پایینی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)