آره ivan جان منم مشکل دارم کلا پینگ خیلی رفته بالا بعضی سایت ها اصلا باز نمیشن . شب رو هم که گذاشته بودم برای دانلود اصلا چیزی دانلود نشده بود . اینم شاهکار مکس نت :
128 مکس نت
![]()
آره ivan جان منم مشکل دارم کلا پینگ خیلی رفته بالا بعضی سایت ها اصلا باز نمیشن . شب رو هم که گذاشته بودم برای دانلود اصلا چیزی دانلود نشده بود . اینم شاهکار مکس نت :
128 مکس نت
![]()
جاله منم میخواستم همینو بگم ! از وقتی رینج آی پی ها عوض شده من پینگ برای داخل زیر 300 ندیدم ! ولی جاب تر از اون اینه که من دیشب دانلود خوبی داشتم ولی توی پنل کاربری هیچی ثبت نشده !!!
منم دیشب تا ساعت یه 400 مگ گرفتم و دیگه انگار دیس شده دیگه کانکت نشده!!!
از دوستان كسي دقيقا ميدونه اين عكس چه اطلاعاتي ميده؟
این عکس مسیر یابی ip شما هست که برای رسیدن به سرور هدف که 4.2.2.4 هست چه مسیری رو طی کرده و از چه روتر هایی رد شده.
يادمه چند ماه پيش شما در مورد ايجاد يه مسير جديد براي تامين پهناي باند از فرانكفورت حرف زده بوديد، اين اطلاعات مربوط به همون موضوع ميشه؟
خیر دوست عزیز.
این مسیر فرانکفورت با اون یکی که میخواد احداث بشه خیلی فرق داره.
اینی که الان داریم بسیار شلوغ شده و پهنای باندش اصلا جوابگو نیست. و بهترین پینگ از این مسیر رو در ایران فکر کنم فقط من میگیرم اونم برای ساعاتی محدود در شبانه روز.
این تست مسیر من برای شما از همین مسیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها الان کدوم شرکت پینگش زیر 200 و ثابته ؟ اصلا همیچین چیزی هست تو ارومیه ؟ واللاه پارس آنلاین تا یکی دو ماه پیش خیلی خوب بود ولی الان به قول خودمون : شورو چیخیبدی....( یعنی دیگه گندش در اومده...بی مزه شده) تو رو خدا اگه جایی رو میشناسین بگین. پینگم قبلا همیشه زیر 200 بود ولی الان اومده رو 400 و بعضی وقتا تا 800 هم میره...اصلا نمیتونم آنلاین بازی کنم...
کلا وضع اینترنت خراب(تر) شده. پینگ ماکس نت که خیلی نوسان داره و اکثرا بالاست به درد گیم نمیخوره
فكر نميكنم پينگ زير 200 و ثابت پيدا كنيد
تا ساعت حدود 10:30 صبح پينگ زير 200 دارم( كه البته از آنا اينترنت بعيده ولي شده ديگه) اما طرفاي ظهر به 800 تا 1000 هم ميرسه.
دوستاني كه وايمكس دارن اگه يه تستي بذارن ممنون ميشيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)