تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 149 از 2550 اولاول ... 49991391451461471481491501511521531591992496491149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من رفتم دلینک بگیرم فروشنده این مودم رو داد smc_7901bra3 گفت این رو پیشنهاد میکنم ببر
    البته خودش نمایندگی دلینک بود تو پاساژ ملاصدرا طبقه سه

حالا من باید چیکار کنم زنگ بزنم آی اس پی فارس نت ؟
    خودم هم یه کم بلدم نصب و این چیزا اگه بتونید یه کمک مختصر کنید ممنون میشم
    راستی نظرتون در مورد این مودم چیه ؟
    این بهتره یا دلینک ؟
    برگ گارانتی هم داره ولی خودشون قبول نمیکن گارانتیش رو

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

راستی بهم داد 48 تومن

میخوام خودم نصبش کنم که دیگه پول برای نصبش ندم
    لطفا راهنمایی کنید

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ای بابا!
    من خودم رفته بودم از صبانت اشتراک بگیرم. رفتم به همون آدرسی که گفتم.
    خود آقای آذری میگفت که ما نماینده اصلی هستیم و به کارهای نمایندگان بعدی رسیدگی میکنیم.
    BIZIMT جون، شما اونجا رو میشناسید؟ نیازی نیست که دوباره آدرس شرکت رو بگم؟
    بله نقل مکان کردن همه به ابرسان.
    کارهای نمایندگان یعنی اینکه نماینده فروش - به مثال شما که کافی نت دارید نماینده فروش هم هستید. نماینده از این نظر نه اینکه برای خودشان دم و دستگاه داشته باشند.

سلام به همه دوستان
    من رفتم دلینک بگیرم فروشنده این مودم رو داد smc_7901bra3 گفت این رو پیشنهاد میکنم ببر
    البته خودش نمایندگی دلینک بود تو پاساژ ملاصدرا طبقه سه
    حالا من باید چیکار کنم زنگ بزنم آی اس پی فارس نت ؟
    خودم هم یه کم بلدم نصب و این چیزا اگه بتونید یه کمک مختصر کنید ممنون میشم
    راستی نظرتون در مورد این مودم چیه ؟
    این بهتره یا دلینک ؟
    برگ گارانتی هم داره ولی خودشون قبول نمیکن گارانتیش رو
    هر دو به یکسان هستند.
    اما تنظیم smc راحت تر از d-link هست . در برابر نویز هم مقاوم هست.
    بیشتر مودمهای امروزی همه محصول چین با یک چیپست ولی در نام و قابهای مختلف هستند.
    در کل مودم خوبی هست مطمئن استفاده کنید من تضمین می کنم. فقط در ابتدا با usb و lan وصل کن با هر کدام یک روز تست کنید . در مدلهای قبلی smc این مشکل بوده که پورت usb از ابتدا با مشکل به بازار می آمده .
    البته مال شما از این جدید هاست اما برای مطمئن شن میگم.
    در مورد قیمت 45 تومن هم می توانستید بگیرید.
    اما قیمت اصلی مودم بدون واسطه حدود 30 تومان هست که تا برسه ایران و از واسطه بازیها میشه 48و .. .
    شرکت ماکس 52 تومان میده .
    ولی در کل شما از هر لحاظ خوب گرفته اید.
    در مورد نحوه نصب در قسمت تاپیک راه اندازی مودم گفته شده آموزش این مودم.
    ولی لینک دانلود دفترچه را من می گذارم. 5 تا لینک هست هر کدوم شد از اون کمک بگیر اگر یکی از لینکها نشد از لینک بعدی کمک بگیرید.
    مشکلی بود بفر ما من یا دوستان بتوانیم کمک می کنیم.

دانلود از سرور 1 :
    دانلود از سرور 2 :
    دانلود از سرور 3 :
    دانلود از سرور 4 :
    دانلود از سرور 5 :

مشکلات راجع به مودم و ... را در این بخش مطرح کنید دوست خوبم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by BIZIMT; 12-10-2008 at 23:38.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

tohidkh جان شرمنده :
    صبا نت تهران در تبریز 4 نماینده دارن.
    هر نماینده به مانند شرکتی همچون ماکس و ... می باشد.
    شرکت ندا پرداز صبا - آبرسان ، ساختمان ونك ، طبقه اول ، واحد شرقي .
    شرکت الکا پرداز - آبرسان - طبقه فوقانی ساختمان سرمایه (بالای بانک سرمایه روبروی کلینیک پاستور)
    شرکت فن آوران - خیابان امام خمینی - نرسیده به چها راه شریعتی- ساختمان تجاری گلستان - واحد 3
    هر یک از شرکتها جدا از هم کار می کنند و مستقل هستند. رانژه ها توسط خودشان انجام میشه و ... .
    تنها شرکت مادر اینها که اینترنت را از آن طریق دریافت می نمایند شرکت صبا نت تهران می باشد.

الکا بیشترین کاربر را دارد.
    صبا نت دوم.

نخیر اتفاقا همگی در بر خیابان امام هستند .
    شاتل - خیابان امام
    صبا - خیابان امام
    الکا - خیابان امام
    ماکس - خیابان امام
    همارا - خیابان امام به استثنای دفتر اصلی که در خیابان باغشمال هست.
    فن اوا - خیابان امام
    سوپرآنلاین رو عرض کردم! (رسالت)
    2 سال پیش که اولین ADSL م رو از فناوا گرفتم تشکیلات به اون صورت مرتبی نداشت (خیابان منصور تقاطع مدرس) نمی دونم شاید محلشون رو تغییر دادن یا اینکه... سوپرآنلاین ظاهرا خودش نماینده الکا هستش!

5. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6 The MaSoOd Reloaded

سلام به دوستان این تاپیک  ( بی معرفتا  نگفتید مسعود چند وقته که غیبش زده کجاس پس ؟  ) 

همونطور که همه در جریان هستید کاهش قیمت اینترنت و حواشی مربوط به اون شده نقل محافل عمومی ( از قهوه خوونه ی محل گرفتا تا زمین بازی بچه های مهد کودک !!! ) 

چند تا سوال هم در این مورد برام پیش اوومده که طبق معمول دست BizimT  رو میبوسه   ( نمیدونم تو فعالیت جدید هم امکان پاسخگویی داره یا نه ! ) 

یه جایی خووندم که چون مخابرات مثل ISP  ها هزینه ی کابل و اجاره و سایر هزینه های متعارف رو نمیده بنابراین هزینه ی تمام شدش پایینه  و برای اینکه ISP  ها هم متضرر نشن اجازه ی Share  1:10  رو به اوونا داده ، 

سوال اینجاس که هزینه ی تمام شده که برای من یوزر ثابت خواهد بوود چه از TCI  بگیرم چه از ISP  در حالی که Share  شرکت ISP  ممکنه 1:10 باشه ولی مخابرات احتمالا کمتره ، در این صورت که همه میرن سراغ مخابرات  ؟ اینطور نیست ؟

معمولا همه جا عرف هست که برای خرید سفارش بالا تخفیف قایل میشن 

مثلا شما 128 رو بگیری 20 تومن  سرویس 256 یه چیزی از 2 برابرش کمتره ( مثلا 38 تومن )  

چند روز پیش که هزینه های 512 شرکتای مختلف رو میدیدم دیدم همشون هزینه هاشون از 512 به بعد نا متعارف میشه  ، یعنی هزینه ی 512 بجای اینکه 2 برابر ( شایدم کمتر ) هزینه ی 256 باشه مثلا 2.5 هست 

جوابی که اهالی شرکتای مختلف دادن این بوود که هزینه های این سرویس زیاده و خدمات زیاد تری رو میطلبه !

حالا منظور چیه ؟ 

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به دوستان این تاپیک ( بی معرفتا نگفتید مسعود چند وقته که غیبش زده کجاس پس ؟ )
    همونطور که همه در جریان هستید کاهش قیمت اینترنت و حواشی مربوط به اون شده نقل محافل عمومی ( از قهوه خوونه ی محل گرفتا تا زمین بازی بچه های مهد کودک !!! )
    چند تا سوال هم در این مورد برام پیش اوومده که طبق معمول دست BizimT رو میبوسه ( نمیدونم تو فعالیت جدید هم امکان پاسخگویی داره یا نه ! )
    یه جایی خووندم که چون مخابرات مثل ISP ها هزینه ی کابل و اجاره و سایر هزینه های متعارف رو نمیده بنابراین هزینه ی تمام شدش پایینه و برای اینکه ISP ها هم متضرر نشن اجازه ی Share 1:10 رو به اوونا داده ،
    سوال اینجاس که هزینه ی تمام شده که برای من یوزر ثابت خواهد بوود چه از TCI بگیرم چه از ISP در حالی که Share شرکت ISP ممکنه 1:10 باشه ولی مخابرات احتمالا کمتره ، در این صورت که همه میرن سراغ مخابرات ؟ اینطور نیست ؟
    معمولا همه جا عرف هست که برای خرید سفارش بالا تخفیف قایل میشن
    مثلا شما 128 رو بگیری 20 تومن سرویس 256 یه چیزی از 2 برابرش کمتره ( مثلا 38 تومن )
    چند روز پیش که هزینه های 512 شرکتای مختلف رو میدیدم دیدم همشون هزینه هاشون از 512 به بعد نا متعارف میشه ، یعنی هزینه ی 512 بجای اینکه 2 برابر ( شایدم کمتر ) هزینه ی 256 باشه مثلا 2.5 هست
    جوابی که اهالی شرکتای مختلف دادن این بوود که هزینه های این سرویس زیاده و خدمات زیاد تری رو میطلبه !
    حالا منظور چیه ؟
    سلام.

MaSoOd جان اتفاقا من این چند وقت تو ذهنم بود که چا نیستید و اصلا از یاد نرفته بودید . (اصلا نمیشه)
    نه عزیزم مگر isp هزینه کابل و سایر متعارف میده ؟
    اینطور نیست ممکنه در بعضی شرایط هم هزینه بیشتر باشه چون به طور مثال اگر منطقه ای به علت کافو نوری نتونن adsl بگیرند ، ناچار میشن دست به کارهای هزینه بر ببرند که اونجا هم بتونه به شبکه اونا متصل باشه.
    در ضمن هنوز که دست به عمل ارائه نداده این مخابرات عزیز ما.
    اگر به قراری مخابرات بخواهد adsl بدهد هم ممکن هست خوب باشه و هم بد.
    بد اینکه اهمیتی برای پشتیبانی ندهد . و به خاطر حسن های موجود اذیت بشن که برن دنبال این جور کارها.
    نقطه دوم اینکه اگر مخابرات adsl ارائه بدهد در صورت وجود مشکل همین مشکلات کافو و نویز و ... به راحتی و با یک دستور مامورش را برای تست و ... اعزام میکنه . برای رانژه مثل isp ها ایاب ذهابی نداره که بخاطرش صبر کنه هر هفته هر مرکزی که کاربر زیاد داشت اقدام نماید و براحتی کاراش رو انجام میده.
    نقطه بعدی که مهم هست پهنایی که خواهد داشت . به نظر شما پهنای بیشتری را خواهند داد ؟ اگر این کار را انجام بدهند می گویند به خاطر پهنای مناسب هزینه کمی بالا است ؟
    ایا کنترل کاربران از این به بعد به راحتی صورت خواهد گرفت ؟
    خوب MaSoOd جان نقطه بعدی این هست که ارائه adsl ، ابتدا در مراکزی صورت می گیرد که خدمات ندا ندارند و این بار چندم هست که من اشاره ای بران دارم. مگر در مراکز شهرستانها برای آزمایش این طرح صورت بگیرد.
    همیشه یک خدمتی که از طریق 3 نفر به فروش برسه عین هم نیست . و برای هر یک مشتریان خاصی وجود خواهد داشت.

از نظر عرف قیمت حق با شما است.
    ببینید علتش میتونه چند چیز باشه. اول اینکه بگویند من پهنای بیشتری میدم برای همین چون سرعتت در نیاز بیشتر میشه باید حق بیشتری را بدهید .
    دوم ممکنه این باشه که به هر حال ما برای هر 1mb هزینه ای میدهیم و شما بیشتر از حد دیگران چون استفاده می کنید ما برای جبران هزینه علاوه بر 2 برابر بودن تعرفه 0.5 را هم برای سودمان از شما میگیریم.
    سوم اینکه ممکن هست بگوید عشقم می کشد اول طرحه و دوست دارم جیب مبارکم را پر نمایم (این تحلیل های شرکتهای خصوصی هست).
    حال اگر بخواهیم خودمان را ، شرایط و امکاناتمان را با کشورهای نچندان مطرح به مانند ترکیه مقایسه کنیم میبینیم کشور ترکیه با اینکه از خیلی چیزها محروم هست سرمایه گذاری بسیار جهت مندی در مسیر ict انجام می دهد.
    شرکت TTNET ترکیه که یکی از بزرگترین isp های ترکیه هست ، سرویس خودش رو از طریق غول مخابراتی ترکیه یعنی Turk Telekom ارائه می دهد . (ما هنوز امروز فهمیدیم که مخابرات باید از قدیم تو میدون میبود)
    TTNET سرویس 1024 کیلو بیت خود یا همان 1mb خودش رو بدون محدودیت یک ماهه حدود 35000 تومان ایران و سرویس 1مگا بیت 4 گیگ در ماه خودش رو حدود 20000 تومان ایران و سرویس 4 مگابیت خودش رو نامحدود 64 هزار تومان ایران ارائه می دهد.جالب اینکه سرویسها از 1024 کیلوبیت شروع میشه.

و اما متاسفانه در ایران به خاطر سود و واسطه گری قیمتها با 64 تا 128 برای کاربران معمولی با هزینه 12 برابر بیشتر ارائه میشه.

8. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2004

4

در مورد مساله ی قیمت 512 فکر کنم تنها سخن قابل قبول همین باشه :

سوم اینکه ممکن هست بگوید عشقم می کشد اول طرحه و دوست دارم جیب مبارکم را پر نمایم (این تحلیل های شرکتهای خصوصی هست).

الان من قصد دارم یه 512 بگیرم ولی موندم که چیکار کنم 

یکی میگه که به محض ابلاغ قیمتای جدید به ما پایین میاریمش  

یکی میگه ممکنه چند ماه طول بکشه  . ..  

این چند هفته که از اینترنت دیس کانکت شده بوودم هر روز به مخابرات و  و سایر مکان های مخابراتی جهت رفع مشکل خرابی سر میزدم 

یکی از دوستان مرکز ولیعصر که 256 همارا داشت گفت که سرعت دانلود بین 28 تا 30 داره در صورتی که این عدد برای من 26 تا 27 هست  

برای همین وقتی با مسوول  خطها تو مرکز ( همون که تو کانکس نشسته و تمام سیما از کنارش رد شده و داره همه  چی رو تو کامپیوترش مونیتور میکنه )  صحبت کردم گفت که چون من از قندی به گلستان ریموت شدم  ممکنه کاهش سرعت از این باشه  و گفت که برم به شرکت بگم خط منو بیارن تو مرکز خودشون ( جدیدا امکانات ایجاد شده ) 

با یه نفر تو شرکت صحبت کردم و گفت که آخر ماه خودشون اینکارو میکنن

یه نفر دیگه هم گفت که برای اینکار باید 10 تومن هزینه ی جابجایی بدم  ( بعد از چوونه زدن شد 5 تومن ) 

حالا آیا شرکتا وقتی امکانات توو مرکز ایجاد شد خودشون اینکارو میکنن یا نه ؟  و 100 البته این10 تومن هم که اضافی هست دیگه نه  ؟ 

اون شبکه ی 11Mb چی شد ؟  ISP    اش شرکت خصوصیه ؟ یا مخابرات هست ؟ احتمالا دانشگاهی هست درسته ؟

یکی از دووستان میگفت که ما تو شرکت مثلا سرعت 256 رو برا شما اختصاص میدیم ولی دلیل اینکه از سرعت اسمی سرعت کمتری به شما میرسه اطلاعاتی هست که در خط شما رد و بدل میشه 

مثلا ارتباط سیستم با سایت مقصد و ارتباط مودم با سیستم و شرکت که اینا سرعت 256 شما رو کم میکنند 

نظر خودت چیه BizimT  جان ؟ 

-------------------------------------------------------------------------------

بد نیست جریان دیس شدن مارو هم بدونید 

دوروبر عید سعید فطر بوود که تلفن ما قطع شد  ولی اینترنت بزرگوار همچنان عین دماوند استوار بوود و من با دیدن چشمک  Act Led  مودم به خودم و آینده ی میهن اسلامی امیدوار میشدم  تا اینکه دست برر قضا اینترنت مبارک هم قطع شد 

بعد از پیگیری به این نتیجه رسیدیم که شرکت بزرگوار اب و فاضلات هنگام حفاری اوومده و کلنگ خفنش رو زده رو سیم تلفن کوچه ی ما و 4 تا کوچه ی دیگه که از کافو خارج شده بوود   و هی به کندن ادامه داده و لوله اب رو جاگذاری کرده و روشو با خاک پوشونده 

بیچاره مخابرات هم ( آره جون عمشون ) اوومده دونه دوونه اینا رو بیرون اورده و درستش کردهو بعد از وصل دیده که سیم ها بازم قطعه 

چهار پنج روز اول رو محترمانه پیچووندن تا اینکه بالاخره رگ غیرت اینجانب از پشت گردن زد بیرون و رفتم رو اعصاب مخابرات ، چند رووزی مشغول ابن عمل خیر بوودم 

رییس حراست مخابرات مرکز ( ملکی )  +  بخش بازرسی و شکایت ( سلیمانی )   + رییس مرکز شهید قندی ( شهابی بی عرضه )  + معاون مرکز قندی ( حاجی بابایی ) + ناظر مرکز گلستان + سیم بان محله  ( شیرزاد ) 

از شماره ی تلفن مستقیم تا موبایل بعضی از این بالایی ها رو گیر اوردم و  در هر نصف روز 2 بار به هر کدووم زنگ زدم  (  پا پیچشون شدم )  و  هر روز یه بار به مرکز و یه بار هم ساختمون مخابرات زعفرانیه تشریف میبردم 

تا اینکه روز 3 شنبه هفته ی پیش شدیدا باهاشون  جنگ و جدل کردیم و ازشون قول گرفتیم که تا 4 شنبه عصر تلفن ما رو وصل کنن وگرنه هر چی دیدن از چشم خودشون دیدن ( با خانواده هماهنگ کردم که اگه من فردا با نارنجک  به مرکز مخابرات رفتم و مشکلی برام پیش اوومد اسممو تو لیست شهیدا ثبت کنن 

با کمال خوشحالی 5 شنبه صبح خبر وصل شدن  تلفن رو شنیدم  ( ولی اینتنت همچنان قطع بوود ) 

بعد از این مرحله رفتم دو تا شکایت نوشته یکی مخابرات مرکز و یکی هم بازرسی مخابرات تهران ! 

و این بشرا قول وصل شدن اینترنت رو برای 13 یا 14 روز دیگه دادن !!! ( 30روز قطعی اینترنت + 17روز قطعی تلفن ) 

بعد از تماس از مخابرات تهران که ماوقع رو براشون شرح دادم نمیدونم اوون بابا با این تبریزیا چیکار کرده بوود که یکشنبه صبح برام اینترنت رو وصل کردم ( در صورتی که قولش رو برا 14 روز دیگه داده بوودن ) 

این بوود قصه ی دیس شدن ما از جهان به مدت 20 روز  !!!

10. 3 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد مساله ی قیمت 512 فکر کنم تنها سخن قابل قبول همین باشه :

الان من قصد دارم یه 512 بگیرم ولی موندم که چیکار کنم

یکی میگه که به محض ابلاغ قیمتای جدید به ما پایین میاریمش

یکی میگه ممکنه چند ماه طول بکشه . ..

این چند هفته که از اینترنت دیس کانکت شده بوودم هر روز به مخابرات و و سایر مکان های مخابراتی جهت رفع مشکل خرابی سر میزدم

یکی از دوستان مرکز ولیعصر که 256 همارا داشت گفت که سرعت دانلود بین 28 تا 30 داره در صورتی که این عدد برای من 26 تا 27 هست

برای همین وقتی با مسوول خطها تو مرکز ( همون که تو کانکس نشسته و تمام سیما از کنارش رد شده و داره همه چی رو تو کامپیوترش مونیتور میکنه ) صحبت کردم گفت که چون من از قندی به گلستان ریموت شدم ممکنه کاهش سرعت از این باشه و گفت که برم به شرکت بگم خط منو بیارن تو مرکز خودشون ( جدیدا امکانات ایجاد شده )

با یه نفر تو شرکت صحبت کردم و گفت که آخر ماه خودشون اینکارو میکنن

یه نفر دیگه هم گفت که برای اینکار باید 10 تومن هزینه ی جابجایی بدم ( بعد از چوونه زدن شد 5 تومن )

حالا آیا شرکتا وقتی امکانات توو مرکز ایجاد شد خودشون اینکارو میکنن یا نه ؟ و 100 البته این10 تومن هم که اضافی هست دیگه نه ؟

اون شبکه ی 11Mb چی شد ؟ ISP اش شرکت خصوصیه ؟ یا مخابرات هست ؟ احتمالا دانشگاهی هست درسته ؟

یکی از دووستان میگفت که ما تو شرکت مثلا سرعت 256 رو برا شما اختصاص میدیم ولی دلیل اینکه از سرعت اسمی سرعت کمتری به شما میرسه اطلاعاتی هست که در خط شما رد و بدل میشه

مثلا ارتباط سیستم با سایت مقصد و ارتباط مودم با سیستم و شرکت که اینا سرعت 256 شما رو کم میکنند

نظر خودت چیه BizimT جان ؟

-------------------------------------------------------------------------------

بد نیست جریان دیس شدن مارو هم بدونید

دوروبر عید سعید فطر بوود که تلفن ما قطع شد ولی اینترنت بزرگوار همچنان عین دماوند استوار بوود و من با دیدن چشمک Act Led مودم به خودم و آینده ی میهن اسلامی امیدوار میشدم تا اینکه دست برر قضا اینترنت مبارک هم قطع شد

بعد از پیگیری به این نتیجه رسیدیم که شرکت بزرگوار اب و فاضلات هنگام حفاری اوومده و کلنگ خفنش رو زده رو سیم تلفن کوچه ی ما و 4 تا کوچه ی دیگه که از کافو خارج شده بوود و هی به کندن ادامه داده و لوله اب رو جاگذاری کرده و روشو با خاک پوشونده

بیچاره مخابرات هم ( آره جون عمشون ) اوومده دونه دوونه اینا رو بیرون اورده و درستش کردهو بعد از وصل دیده که سیم ها بازم قطعه

چهار پنج روز اول رو محترمانه پیچووندن تا اینکه بالاخره رگ غیرت اینجانب از پشت گردن زد بیرون و رفتم رو اعصاب مخابرات ، چند رووزی مشغول ابن عمل خیر بوودم

رییس حراست مخابرات مرکز ( ملکی ) + بخش بازرسی و شکایت ( سلیمانی ) + رییس مرکز شهید قندی ( شهابی بی عرضه ) + معاون مرکز قندی ( حاجی بابایی ) + ناظر مرکز گلستان + سیم بان محله ( شیرزاد )

از شماره ی تلفن مستقیم تا موبایل بعضی از این بالایی ها رو گیر اوردم و در هر نصف روز 2 بار به هر کدووم زنگ زدم ( پا پیچشون شدم ) و هر روز یه بار به مرکز و یه بار هم ساختمون مخابرات زعفرانیه تشریف میبردم

تا اینکه روز 3 شنبه هفته ی پیش شدیدا باهاشون جنگ و جدل کردیم و ازشون قول گرفتیم که تا 4 شنبه عصر تلفن ما رو وصل کنن وگرنه هر چی دیدن از چشم خودشون دیدن ( با خانواده هماهنگ کردم که اگه من فردا با نارنجک به مرکز مخابرات رفتم و مشکلی برام پیش اوومد اسممو تو لیست شهیدا ثبت کنن )

با کمال خوشحالی 5 شنبه صبح خبر وصل شدن تلفن رو شنیدم ( ولی اینتنت همچنان قطع بوود )

بعد از این مرحله رفتم دو تا شکایت نوشته یکی مخابرات مرکز و یکی هم بازرسی مخابرات تهران !

و این بشرا قول وصل شدن اینترنت رو برای 13 یا 14 روز دیگه دادن !!! ( 30روز قطعی اینترنت + 17روز قطعی تلفن )

بعد از تماس از مخابرات تهران که ماوقع رو براشون شرح دادم نمیدونم اوون بابا با این تبریزیا چیکار کرده بوود که یکشنبه صبح برام اینترنت رو وصل کردم ( در صورتی که قولش رو برا 14 روز دیگه داده بوودن )

این بوود قصه ی دیس شدن ما از جهان به مدت 20 روز !!!
    مسعود عجب آدمی هستی!
    خیلی خوشم اومد ازت . . .

راستی! دوستان عزیز، و BIZIMT جان، یه کم منو درست حسابی راهنمای کن ببینم چیکار باید بکنم.
    ببینید؛ در اشتراک اینترنت محدود، به دو شیوه خط اینترنت، قطع میشه. یا اینکه مدت اشتراک به پایان برسه. و یا اینکه محدودیت حجمی که به شما دادند (مثلا 5 گیگ برای سه ماه) قبل از موعد تموم بشه.
    خب اگه حجم (یا همون فضا) تموم بشه، فرد مشترک شده میتونه بره به دلخواه خودش فضا بگیره. مثلا مصرفش رو تا پایان موعد برآورد کنه و بره مثلا 1 گیگ فضا بگیره.
    الان یک ماه موند که مدت اشتراک من از همارا تموم بشه. ولی از محدودیدت حجمی ام فقط 100 مگ باقیه که امروز یا فردا تموم میشه.
    حالا به نظرتون برم باز هم تمدید اشتراک کنم،؟؟؟؟
    یا اینکه فقط برم فضا بگیرم و وقتی که قیمتها و سرویس های جدید اومد، تمدید کنم؟
    شدیدا منتظر هستم . . .
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

با سلام...

دوستان همارا توي شهر ما يه سرويس 1m به يه شركت داده ،قيمتش هم 450هزار تومان است.

نظرتون چيه در مورد اين قيمت؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خب اگه حجم (یا همون فضا) تموم بشه، فرد مشترک شده میتونه بره به دلخواه خودش فضا بگیره. مثلا مصرفش رو تا پایان موعد برآورد کنه و بره مثلا 1 گیگ فضا بگیره.

دلخواهی نیست حاج توحید !

تو اون کاغذ پاره نوشته که اول باید اضافه کنی ( موقع تمدید سرویس ) !!! ( هماراس دیگه ! ) 

شما وقتی تشریفتوون رو بردید خدمت  عالیجناب فرمانی  یا بانو خان بابا ! این نکته ی بالا رو براتون گوشزد میکنن ولی چون قبلا از من شنیدی شوکه نمیشی 

برای قیمتای جدید هم خیلی عجله داری  حداقل یه ماه یا دو ماه زمان لازمه ( کار دولتیه از یه طرف و از طرف دیگه سودی توش نیست ! ) 

با سلام...

دوستان همارا توي شهر ما يه سرويس 1m به يه شركت داده ،قيمتش هم 450هزار تومان است.

نظرتون چيه در مورد اين قيمت؟
    این افزایش قیمت تصاعدی هم برا خودش و ما داستانی شده ها 

14. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •