تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 905 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شماره کیلومتر 206 بصورت ناخواسته افزایش یافته علت

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه خوشبختانه اين مشكل را نداره! يه نمونه ساخت چين و به قول خودش درجه يك هم داشت اما خودش ميگفت كه كره اي يه چيز ديگه است و من هم چون سابقه استفاده از لاستيكهاي كره اي رو زياد دارم( بخصوص مارك مارشال) ميدونستم كيفيت اصل اونها بي نظيره. خلاصه اينكه فروشنده منصف هم در خريد خيلي تاثير داره.
    ................
    يكي از مواردي كه باعث طولاني شدن عمر تاير ميشه، تنظيم باد مناسب اون با توجه به مقدار بار و دماي هوا و البته توصيه هاي كارخانه سازنده لاستيك است.
    در فصل گرما سعي كنين هر 20 روز يكبار باد تايرها رو چك كنين( بخصوص لاستيك يدك كه چون استفاده نميشه و در معرض ديد نيست ممكنه خيلي بيشتر نياز به توجه داشته باشه)
    براي تنظيم باد هميشه از يك درجه باد سالم و مطمئن استفاده كنين. اكثر درجه بادهاي توي پنچريها خراب و مشكلدار هستند و من بارها با استفاده از يه درجه باد سالم كه دارم تفاوت و اختلاف نشانگر اونها با مال خودم رو اندازه گرفتم و گاهي تا 20 درجه PSI هم ميرسه!!
    داشتن يه درجه باد سالم و با كيفيت توي ماشين چيز خوبيه و هميشه ميتونين خودتون راحت باد تاير ها رو چك كنين.

3. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

لنت ترمز textar (جعبه زرد) چطوره؟ من امروز لنتامو عوض کردم (پژو 405). به نظرم زیاد جالب نیست. نمیدونم، شاید زیادی حساس شدم. آخه انتظار داشتم وقتی لنت نو میندازم ترمزا میخکوب کنه، اما زیاد اونطوری نشد. آخه خیلی وقت پیش (شاید 3 سال پیش) بود لنتای جلو رو عوض کردم، یادم نیست چطوری میشه بعد از تعویض. لنتای قبلیم 3 سال کار کرد، هنوز هم سمت چپی 30-40٪ داشت و بد ترمز نمیکرد بعد از این مدت. بخاطر زوزه لنت سمت راست عوضشون کردم. راستی، توی هر جعبه چنتا لنت هست؟ باید یه دونه باشه یا دوتا؟
    38 تومن پول لنت دادم + 5 تومن اجرت. احساس میکنم سرم کلاه رفته.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

لنت ترمز textar (جعبه زرد) چطوره؟ من امروز لنتامو عوض کردم (پژو 405). به نظرم زیاد جالب نیست. نمیدونم، شاید زیادی حساس شدم. آخه انتظار داشتم وقتی لنت نو میندازم ترمزا میخکوب کنه، اما زیاد اونطوری نشد. آخه خیلی وقت پیش (شاید 3 سال پیش) بود لنتای جلو رو عوض کردم، یادم نیست چطوری میشه بعد از تعویض. لنتای قبلیم 3 سال کار کرد، هنوز هم سمت چپی 30-40٪ داشت و بد ترمز نمیکرد بعد از این مدت. بخاطر زوزه لنت سمت راست عوضشون کردم. راستی، توی هر جعبه چنتا لنت هست؟ باید یه دونه باشه یا دوتا؟
    38 تومن پول لنت دادم + 5 تومن اجرت. احساس میکنم سرم کلاه رفته.
    اتفاقا برای 405 فقط لنت Textar استفاده کنید.
    من تجربه داشتم . قبلا 405 داشتم رفتم لنت خریدم اما صدا میداد.
    بازم رفتم یه مدل دیگه لنت خریدم بازم سوت میکشید.
    تنها لنتی که خوب و عالی کار داد همین Textar بود
    توی هر جعبه 4 تا لنت وجود داره که هر جفت برای یک چرخ

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اتفاقا برای 405 فقط لنت Textar استفاده کنید.
    من تجربه داشتم . قبلا 405 داشتم رفتم لنت خریدم اما صدا میداد.
    بازم رفتم یه مدل دیگه لنت خریدم بازم سوت میکشید.
    تنها لنتی که خوب و عالی کار داد همین Textar بود
    توی هر جعبه 4 تا لنت وجود داره که هر جفت برای یک چرخ
    پس خیالم راحت باشه؟ ساخت کره است. یادم نیست مارک قبلیم چی بود و کجایی بود. راستی امکان داره لنتو شل بسته باشه؟ البته من فکر کنم الکی حساس شدم. شایدم لنتای پشتو باید رگلاژ کنم چون از آخرین باری که رگلاژشون کردم یک سال میگذره.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پس خیالم راحت باشه؟ ساخت کره است. یادم نیست مارک قبلیم چی بود و کجایی بود. راستی امکان داره لنتو شل بسته باشه؟ البته من فکر کنم الکی حساس شدم. شایدم لنتای پشتو باید رگلاژ کنم چون از آخرین باری که رگلاژشون کردم یک سال میگذره.
    خیالتون راحت باشه.
    لنت رو شل نمیبندن اما خوب برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی به مکانیک گوشزد کنی
    الان که لنت هارو تعویض میکنی رگلاز رو هم انجام بده تا خیالت راحت باشه

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین دیروز دیدم آمپر وسطو رد کرده رفته روی خط 3/4. گفتم شاید قاط زده و اهمیت ندادم و راحت به راه خودم ادامه دادم اومدم خونه (توی راه برگشت به خونه بودم). امروزم عادی رفتم اما موقع برگشتن یهو دیدم آمپر چسبونده و چراغ قرمز روشن شده و کلمه STOP روشن شده! زدم کنار کاپوتو دادم بالا اما اصلا یه قطره هم از رادیاتور آب نمیریخت بیرون! خاموش کردم منتظر موندم سرد شه، دوباره حرکت کردم اومدم خونه دیدم باز آمپر چسبونده و فن داره خودشو میکشه! گذاشتم یه ساعت خاموش موند و بعد از یه ساعت رفتم در رادیاتو باز کردم دیدم یه قطره هم آب کم نکرده!! رفتم پیش یه نفر البته مکانیک نبود، باتری ساز بود. اما تا رسیدم اونجا دیگه جوش آورد! (تا آخرین لحظه جوش نیاورده بودا، تا رفتم پیش این بابا دیگه جوش آورد و آب از رادیات فوران کرد! بهش گفتم تا همین الان یه قطره هم آب کم نکرده بود! بالاخره آدم وقتی حرکت میکنه یه کم آب رادیات کم میشه دیگه. نکنه اصلا آب توی رادیات جریان نداره؟ گرفت پیچ هواگیری رو آروم باز کرد بدجور هوا و ذرات آب میزد بیرون و یواش یواش کلا بازش کرد و در رادیاتم باز کرد. آب میزد بیرون. شیلنگو گذاشت تو قمقمه و از اونجا آب پر میکرد و از اون طرف (هواگیری) آب میزد بیرون، یعنی آب توی رادیات جریان داره. فن هم خب کار میکرد دیگه چون قشنگ صداش مشخص بود. حتی قبل از اینکه برم پیش این بابا، واسه اطمینان گرفتم جلو پنجره رو باز کردم دیدم هر جفت فنا دارن با سرعت میچرخن. مطمئن شدم هر جفتشون سالمن. طرف بهم گفت باید ببری پیش مکانیک، نظر من اینه که واشر سرسیلندر سوزوندی...
    به نظرتون درست تشخیص داده؟ یعنی واشر سرسیلندر سوخته؟ الان به هیچ وجه نمیتونم حتی 10 متر ماشینو حرکت بدم! به محض اینکه استارت میکنم و یه متر راه میرم آمپر میچسبونه.
    (ماشین: 405 مدل اواخر 85. تا حالا سرسیلندرش باز نشده، سالم سالم بود تا امروز. 5 سال و 6-7 ماه عین ساعت کار کرد)

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین دیروز دیدم آمپر وسطو رد کرده رفته روی خط 3/4. گفتم شاید قاط زده و اهمیت ندادم و راحت به راه خودم ادامه دادم اومدم خونه (توی راه برگشت به خونه بودم). امروزم عادی رفتم اما موقع برگشتن یهو دیدم آمپر چسبونده و چراغ قرمز روشن شده و کلمه STOP روشن شده! زدم کنار کاپوتو دادم بالا اما اصلا یه قطره هم از رادیاتور آب نمیریخت بیرون! خاموش کردم منتظر موندم سرد شه، دوباره حرکت کردم اومدم خونه دیدم باز آمپر چسبونده و فن داره خودشو میکشه! گذاشتم یه ساعت خاموش موند و بعد از یه ساعت رفتم در رادیاتو باز کردم دیدم یه قطره هم آب کم نکرده!! رفتم پیش یه نفر البته مکانیک نبود، باتری ساز بود. اما تا رسیدم اونجا دیگه جوش آورد! (تا آخرین لحظه جوش نیاورده بودا، تا رفتم پیش این بابا دیگه جوش آورد و آب از رادیات فوران کرد! بهش گفتم تا همین الان یه قطره هم آب کم نکرده بود! بالاخره آدم وقتی حرکت میکنه یه کم آب رادیات کم میشه دیگه. نکنه اصلا آب توی رادیات جریان نداره؟ گرفت پیچ هواگیری رو آروم باز کرد بدجور هوا و ذرات آب میزد بیرون و یواش یواش کلا بازش کرد و در رادیاتم باز کرد. آب میزد بیرون. شیلنگو گذاشت تو قمقمه و از اونجا آب پر میکرد و از اون طرف (هواگیری) آب میزد بیرون، یعنی آب توی رادیات جریان داره. فن هم خب کار میکرد دیگه چون قشنگ صداش مشخص بود. حتی قبل از اینکه برم پیش این بابا، واسه اطمینان گرفتم جلو پنجره رو باز کردم دیدم هر جفت فنا دارن با سرعت میچرخن. مطمئن شدم هر جفتشون سالمن. طرف بهم گفت باید ببری پیش مکانیک، نظر من اینه که واشر سرسیلندر سوزوندی...
    به نظرتون درست تشخیص داده؟ یعنی واشر سرسیلندر سوخته؟ الان به هیچ وجه نمیتونم حتی 10 متر ماشینو حرکت بدم! به محض اینکه استارت میکنم و یه متر راه میرم آمپر میچسبونه.
    (ماشین: 405 مدل اواخر 85. تا حالا سرسیلندرش باز نشده، سالم سالم بود تا امروز. 5 سال و 6-7 ماه عین ساعت کار کرد)

واشر سرسیلندر مشکلی نداره.
    اگر چراغ قرمز آمپر آب روشن میشه همچنین چراغ قرمز STOP هم روشن میشه
    مشکل از فشنگی آب هست ( فشنگی کله قهوه ای )
    ماشین جوش نیاورده اما چون فشنگی خراب شده آمپر میچسبه و چراغ های اختاز روشن میشن.
    قیمت اصلی فرانسویش هم حدود 12 هزار تومن هست.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واشر سرسیلندر مشکلی نداره.
    اگر چراغ قرمز آمپر آب روشن میشه همچنین چراغ قرمز STOP هم روشن میشه
    مشکل از فشنگی آب هست ( فشنگی کله قهوه ای )
    ماشین جوش نیاورده اما چون فشنگی خراب شده آمپر میچسبه و چراغ های اختاز روشن میشن.
    قیمت اصلی فرانسویش هم حدود 12 هزار تومن هست.
    آخه اولش آره، جوش نمیاورد با اینکه چراغ آمپر و چراغ STOP روشن میشد، اما الان اگه بذارم آمپر کامل کامل برسه به انتها، آب از رادیاتور میزنه بیرون.
    میشه یه عکسی چیزی نشون بدی ببینم اصلا این فشنگی چه شکلیه و کجای ماشینه؟ ممنون.

14. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    پراید هاچ بک دارم یه مدتیه وقتی میزارم دنده یک موقعی که ماشین راه میفته از قسمت جلو صدای قیریچ قیریچ میاد.جلوبندیشو نشون دادم سالم بود.تعمیر کار میگه از سیبک های چرخ جلو و فرمونه.نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •