تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 607 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوتاسئوال دارم:
    1-اون نسخه ای که توفروشگاه بود وکتابشم همراهش بوداسمش چیه؟
    2-چه جوری میشه آنلاین پروازکرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام
    دوتاسئوال دارم:
    1-اون نسخه ای که توفروشگاه بود وکتابشم همراهش بوداسمش چیه؟
    2-چه جوری میشه آنلاین پروازکرد؟
    1- نسخه فارسی نوین پندار هست.
    2- برای پرواز آنلاین هم می تونید از Game Spy که در داخل خود Flight Simulator هست استفاده کنید هم از سایت ها و نرم افزار های دیگه برای پرواز آنلاین مثل ivao یا Vatsim.
    سلام بر دوستان.ببخشید خودمونی شدم ها ولی دیگه اشکالی که نداره؟ حالا بگذریم میخواستم ببینم شما عشق پرواز ها یک بازی هوایی و خلبانی خوب بجز free flight ندارین البته شاید سوالم بجا نباشه و یک سری از شما ها بگین چه سوال مسخره ای و بگین اصلا به این گفتگو ها ربطی نداره ولی دیگه سواله در رابطه با همین هم هست دیگه معذرت که وقت شماهارو گرفتم.منظورم برای موبایه ها.کسی اشتباه نگیره.در ضمن وب سایت دان لودشم بگین.
    من که منظور شما رو نفهمیدم. منظورتون از بازی هوایی و خلبانی free flight چیه؟ اگه منظورتون Flight Simulator هست که خوب اسمش روش هست شبیه ساز پرواز. توی این شبیه ساز یک قسمتی به اسم Free Flight وجود داره که به عنوان پرواز آزاد تلقی می شه. یعنی شما مختارید از هر جا به هر جای دیگه ای که دوست دارید پرواز کنید. اصلا دور بزنید و بگردید هیچ فرقی نداره. ولی قسمت های دیگه مثل مالتی پلیر و ماموریت ها و آموزش و غیره تقریبا تفاوت دارن ولی جزئی از این نرم افزار آموزشی تمرینی هستن. قسمت مالتی پلیر که اسمش روشه. همون پرواز آنلاین هست. قسمت ماموریت ها هم مشخصه. یک سری ماموریت به شما داده می شه و از شما چیز هایی درخواست می شه. مثلا شما رو در موقعیتی قرار می ده که بتونید توان خودتون رو در هدایت هواپیما بسنجید. مثل آتش سوزی در موتور سوم بوئینگ در ارتفاع 20 هزار پایی با سرعت 260 نات . قسمت آموزش هم برای یادگیری آموزش های اولیه و ابتدایی هست.
    تنها شباهت این نرم افزار به بازی گرافیکی بودن اون هست و الا سعی شده نزدیک ترین شکل رو به واقعیت داشته باشه. هر چند که پرواز با این نرم افزار بسیار لذت بخشه البته برای کسی که به خلبانی و هوانوردی علاقه داشته باشه. . توجه داشته باشید که خلبان ها برای تمرین از این نرم افزار استفاده می کنن.
    لی دیگه سواله در رابطه با همین هم هست دیگه معذرت که وقت شماهارو گرفتم.منظورم برای موبایه ها.کسی اشتباه نگیره.
    فکر کنم منظورتون موبایل بوده که یک حرفش جا افتاده.
    همونطور که گفتم این نرم افزار شبیه ساز پرواز هست و به عنوان بازی قلمداد نمی شه. البته هر کسی می تونه با این نرم افزار بازی کنه ولی من نسخه این شبیه ساز رو برای مبایل با این کیفیت ندیدم...
    Last edited by mro229; 05-10-2009 at 16:29.

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    منظور همان پنجره ی تنظیمات خود Flight Simulator هست. یعنی همون پنجره ای که دوستمون تصویرش رو گذاشته بود.
    اما در اون پنجره گزینه ی 800*600 وجود نداره و به خاطر همین هم گفتم امیدوارم که Flight Simulator کارت گرافیک و مانیتورتون رو بشناسه تا شاید 800*600 رو براتون فعال کنه. هروقت دیدید این گزینه براتون فعال شده انتخابش کنید و OK کنید.
    به همین راحتی. اگه باز هم به مشکل خوردید بگید...
    یک نکته هم در مورد نرم افزار تورنت : من از uTorrent v1.8.3 استفاده میکنم که واقعا بهترین دانلودر برای فایلهای Torrent هست.
    خوب دوستان مشکل منم با 747-400 PMDG با کمک آقا بهرام حل شد.
    هرکس در زمینه ی کرک 747-400 PMDG v2.10 مشکل داره به این آدرس مراجعه کنه...
    http://iransimulation.ir/forum/f18/%D9%83%D8%B1%D9%83-pmdg-747-400x-2-10-a-51.html#post109

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم از همون برنامه ای که معین خان استفاده میکنه استفاده میکنم و هیچوقت هم مشکلی نداشتم.

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

من که منظور شما رو نفهمیدم. منظورتون از بازی هوایی و خلبانی free flight چیه؟ اگه منظورتون Flight Simulator هست که خوب اسمش روش هست شبیه ساز پرواز. توی این شبیه ساز یک قسمتی به اسم Free Flight وجود داره که به عنوان پرواز آزاد تلقی می شه. یعنی شما مختارید از هر جا به هر جای دیگه ای که دوست دارید پرواز کنید. اصلا دور بزنید و بگردید هیچ فرقی نداره. ولی قسمت های دیگه مثل مالتی پلیر و ماموریت ها و آموزش و غیره تقریبا تفاوت دارن ولی جزئی از این نرم افزار آموزشی تمرینی هستن. قسمت مالتی پلیر که اسمش روشه. همون پرواز آنلاین هست. قسمت ماموریت ها هم مشخصه. یک سری ماموریت به شما داده می شه و از شما چیز هایی درخواست می شه. مثلا شما رو در موقعیتی قرار می ده که بتونید توان خودتون رو در هدایت هواپیما بسنجید. مثل آتش سوزی در موتور سوم بوئینگ در ارتفاع 20 هزار پایی با سرعت 260 نات . قسمت آموزش هم برای یادگیری آموزش های اولیه و ابتدایی هست.
    تنها شباهت این نرم افزار به بازی گرافیکی بودن اون هست و الا سعی شده نزدیک ترین شکل رو به واقعیت داشته باشه. هر چند که پرواز با این نرم افزار بسیار لذت بخشه البته برای کسی که به خلبانی و هوانوردی علاقه داشته باشه. . توجه داشته باشید که خلبان ها برای تمرین از این نرم افزار استفاده می کنن.

فکر کنم منظورتون موبایل بوده که یک حرفش جا افتاده.
    همونطور که گفتم این نرم افزار شبیه ساز پرواز هست و به عنوان بازی قلمداد نمی شه. البته هر کسی می تونه با این نرم افزار بازی کنه ولی من نسخه این شبیه ساز رو برای مبایل با این کیفیت ندیدم...[/quote]دقیقا منم مثل شما ها عشق پروازم و این برنام را بازی نمی خوانم برای منم این برنامه حکم بازی را نداره و احتمال داره بعد از اتمام درسم بطور خصوصی دوره هایش را ببینم.برای همینه که این برنامه رو خریده بودم.وگر نه که مریض نیستم 8000تومان پول به این برنامه بدم. من نسخه موبایلشو که free flightنام داره دارم و نسبت به موبایل بودنش خیلی خوبه فقط نسخه با کیفیتشو میخوام همین.حالا لینکی برای دانلود این برنامه با هر کیفیتی برای موبایل دارین؟

سلام

منظور همان پنجره ی تنظیمات خود Flight Simulator هست. یعنی همون پنجره ای که دوستمون تصویرش رو گذاشته بود.

اما در اون پنجره گزینه ی 800*600 وجود نداره و به خاطر همین هم گفتم امیدوارم که Flight Simulator کارت گرافیک و مانیتورتون رو بشناسه تا شاید 800*600 رو براتون فعال کنه. هروقت دیدید این گزینه براتون فعال شده انتخابش کنید و OK کنید.

به همین راحتی. اگه باز هم به مشکل خوردید بگید...

اقا جان من اصلا توی بازی نمیرم که بخوام پنجره رو باز کنم شما یگو من این پنجره را چه جوری باز کنم؟

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لازم نیست وارد بازی شی روی دسکتاپ راست کلیک کن بعد برو تو پروپرتیس و بعدش ستینگ و رزولوشن رو ببر بالا.

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام آقا جان !!!
    کات گرافیک من Geforce هست و از درایور Nvidia استفاده میکنم. اگه من مشکل شما رو داشتم اینطوری حل میکردم.
    بر روی دسکتاپ راست کلیک کن و Nvidia control panel رو بزن.
    در سمت چپ برروی Manage 3D settings کلیک و و وارد تب Program settings شو.
    حالا add رو بزن و Flight Simulator رو پیدا کن و Open رو بزن.
    خوب حالا با انتخاب Flight Simulator از لیست کشویی در قسمت Specify the settings for this program میتونید یک سری نتظیمات برای برنامه به دلخواه اعمال کنید از جمله Resolution .
    حتی اگه نتظیمات Resolution در این قسمت وجود نداشت خود درایور از این به بعد وظیفه داره که به زور هم که شده Flight Simulator رو اجرا کنه.
    * البته این مثال برای درایورهای Nvidia بود (و البته نسخه های به روز) من برای دیگر درایورها و کارتهای گرافیک رو نمیدونم.
    اگه بازم به مشکل قبل خوردید دیگه جدا به فکر یک مانیتور باش اگه میخوای وارد برنامه بشی.

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان.ببخشید خودمونی شدم ها ولی دیگه اشکالی که نداره؟ حالا بگذریم میخواستم ببینم شما عشق پرواز ها یک بازی هوایی و خلبانی خوب بجز free flight ندارین البته شاید سوالم بجا نباشه و یک سری از شما ها بگین چه سوال مسخره ای و بگین اصلا به این گفتگو ها ربطی نداره ولی دیگه سواله در رابطه با همین هم هست دیگه معذرت که وقت شماهارو گرفتم.منظورم برای موبایه ها.کسی اشتباه نگیره.در ضمن وب سایت دان لودشم بگین.
    سلا یه سر برو تو این سا یت مطمعنا یه چیزایی گیرت میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از hesam.25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من وقتی مولتی پلیر پرواز می کنم بعد از ده پانزده دقیقه وسط پرواز قطع می شود آیا شماهم این مشکل رو دارید علت چیست باید چکارکرد تابرطرف شود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دقیقا منم مثل شما ها عشق پروازم و این برنام را بازی نمی خوانم برای منم این برنامه حکم بازی را نداره و احتمال داره بعد از اتمام درسم بطور خصوصی دوره هایش را ببینم.برای همینه که این برنامه رو خریده بودم.وگر نه که مریض نیستم 8000تومان پول به این برنامه بدم. من نسخه موبایلشو که free flightنام داره دارم و نسبت به موبایل بودنش خیلی خوبه فقط نسخه با کیفیتشو میخوام همین.حالا لینکی برای دانلود این برنامه با هر کیفیتی برای موبایل دارین؟
    والا من یه بار یه چیزی شبیه به بازی برای مبایل دیدم اما فکر نمی کنم اونقدر ارزشش رو داشته باشه. اگه روزی نیم ساعت تا یک ساعت در روز برای نسخه کامپیوتری وقت بذارید بهتره تا این که تمام روز رو برای نسخه مبایل وقت بذارید. البته نظر منه ها. جسارت نشه.
    در ضمن یک توصیه.
    این که به این آموزشگاه های خصوصی پرواز نرید. به 2 دلیل.
    اول این که 3 تا از آشنا های من رفتن. راضی کننده نیست.
    دوم این که در صفحات قبل یک بار گفته بودم که مسئول بخش آموزش سازمان هواپیمایی کشوری با پدرم صحبت کرد و گفت آموزشگاه های پرواز درسته که آموزش می دن و مدرک می دن اما اول از همه برای پرواز و ثبت نام جا نیست و دوم این که کلی پول هزینه کردید.
    فکر کنم یه چیزی حدود 60 میلیون تومن فقط برای مدرک PPL باشه. الان دقیقش یادم نیست. فقط می دونم که ساعتی 165 هزار تومن هزینه پروازه که باید 200 ساعت برای دوره PPL هزینه بشه.
    این بنده خدا حتی به بابام گفت که اگه نمی تونید راضیش کنید بیاریدش پیش من براش توضیح بدم که وضعیت به چه شکل هست...
    اما!
    اما اگه واسه بورسیه شدن توی ایرلاینر های ایران تونستید اقدامی انجام بدید که عالیه در غیر این صورت...
    این توصیه من بود. البته اگر مطمئن هستید که می تونید از طریق آموزشگاه های خصوصی در یکی از ایرلاینر های ایران کار کنید که خوب خیلی خوبه...
    به هر حال تصمیم با خودتونه. این نظر شخصی منه که توی آموزشگاه آموزش دیدن فقط پول هدر دادنه.
    امیدوارم موفق باشید.

12. 2 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •