سلام
شما وقتی مشروط میشی که معدلت زیر 12 بشه که شده
وقتی هم که مشروط میشی اتفاق خاصی نمیوفته... فقط ترم بعد بیشتر از 14 واحد نمیتونی برداری
و نکته جالب اینجاس که اگه 3 بار مشروط بشی اخراجی
البته اگه ترمی باشی و پودمانی نباشی
سلام
شما وقتی مشروط میشی که معدلت زیر 12 بشه که شده
وقتی هم که مشروط میشی اتفاق خاصی نمیوفته... فقط ترم بعد بیشتر از 14 واحد نمیتونی برداری
و نکته جالب اینجاس که اگه 3 بار مشروط بشی اخراجی
البته اگه ترمی باشی و پودمانی نباشی
دانشگاه آزاد میخونم
خدا اون روزو نیاره
پس الان من چهارده واحد پاس کردم دیگه مشکلی نیست نه؟
ترم بعد هم 14 تا دیگه بهم میدن درسته؟
نه مشکلی تو درسهایی که پاس کردین نداره
ترم بعد هم میتونین 14 واحد بردارین , یعنی قانونش اینه... ولی من جاهایی رو که دیدم با پارتی بازی بیشتر برداشتن![]()
پس خداروشکر
فک کردم باید بشینم از اول بخونم
خدا خیره ت بده
خوشحالم کردی
پس کلمه مشروط یه چیزی تویه مایه های واحد مونده و تجدید هست دیگه درسته؟![]()
سلام
یکی از دوستانم این مشکل رو داره.یعنی کاردانیش بیش از 7 ترم طول کشیده.حتی مرخصی هم داشته که اونا حساب نشده (برام توضیح داد ولی الآن تو ذهنم نیست چطوری).
حالا این ترم ترم آخرشه. از یک نفر شنیده که اگه کاردانی بیش از 7 ترم طول بکشه مدرک معادل می دن و واسه کارشناسی فقط درس های بالای 12 رو معادل سازی می کنن و بقیه درس ها رو باید از اول پاس کنه.
چنین قضیه ای صحت داره یا خیر؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
سلام دوستان
یه سوال داشتم من اول ترم اول که ثبت نام کردم دیپلمم یه مشکل کوچیک اسمی داشت (مشکل پسوند)که مجبور شدم با سفته ثبت نام کنم
هنوز هم نرفتم دیپلمم رو درست کنم ! الان ترم 3 هستم
میخواستم بدونم که مشکلی پیش میاد ؟ اگر مشکلی پیش بیاد خودشون از طرف دانشگاه خبر میدن دیگه ؟ و سفته مشکلی نداره ؟
نمیخوام برم ترم اخر یهو یه مشکلات عجیب قریب برام پیش بیاد
فقط میخوام بزارم واسه همون موقع دیپلم رو درستش کنم اگه باز گیر دادن !
یه سوال دیگه من میتونم توی 6 ترم فوق رو بگیرم ؟ یا بایستی برم سربازی ؟ مثل اینکه نهایت تا 5 ترم جا داره نهایتش بعد بایستی رفت سربازی !
سوال بعدیم هم در مورد یکی از درساس ! من فنی حرفه ای هستم و یه درست داریم به اسم ویژوال بیسیک که جبرانی برای کاردانش هست ولی تو سایت دانشگاه قسمت دروس ارائه شده باز اومده تو لیست ! یعنی میشه انتخابش کرد ! چرا ایطوری شده ؟ من که تو هنرستان ویژوال بیسیک داشتم !
پیشاپیش تشکر
از دوستان کسی در مورد این موضوع اطلاع نداره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
مشروطی فقط با زیر 10صفا داره...
حیف که مشروط علمی رو برداشتن. وگرنه صفایی داشت...
در ادامه توضیحات دوستان اینو هم بگم که اینکه میگن اگه سه بار مشروط بشی اخراج میشی، کشکه! یکی از دوستانم البته در دوره ی کارشناسی دانشگاه آزاد سه بار پشت سر هم مشروط شد، اما فقط یه تعهد ازش گرفتن و اونم به تحصیلش ادامه داد. بنابراین زیاد از این حرف ها نترس که همش کشکه. این قضیه مثل قضیه ی دوره ی آموزشی سربازیه، که هی میگفتن اگه فلان کارو بکنی یا اگه نهست کنی تجدید دوره میشی، که آخرشم هیچی نمیشه!
سلام رفیق
هر چه قدر طول بکشه شامل قانون مدرک معادل نمیشه . اگر معدل کل بعد از تموم شدن درس ها زیر 12 باشه مدرک معادل میدن .
یا باز واحد بهت میدن که معدل بیاد بالا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)