مدتیه نمیتونم دانلود کنم و این صحفه میاد
ورژنش هم اینه: Internet Download Manager 6.05 Build 10 Retail
مدتیه نمیتونم دانلود کنم و این صحفه میاد
ورژنش هم اینه: Internet Download Manager 6.05 Build 10 Retail
این صفحه نشون میده که برنامه شما کرک نشده و مدت استفاده از اون تموم شده
میتونی از این نسخه استفاده کنی
در قسمت نظرات هم برای کرک کردن برنامه راهنمایی کردندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه قبلی رو کاملا پاک کن و برای اطمینان سیستم رو رستارت کن ، بعد این نسخه رو نصب و کرک کن
بازم اگر مشکلی بود ، بگو
Last edited by daniyal2007; 28-04-2011 at 00:28.
چطوری اینترنت دانلود منیجر رو تنظیم کنم که بعد از اینکه دانلودهام تمام شد سیستم رو خاموش کنه؟
سلام ؛
از نوار ابزار بالای برنامه گزینه ی scheduler (زمان بندی) رو انتخاب کنید ، آخرین گزینه ای که توی صفحه ی باز شده میبینید برای این کاره ( خودم امتحان نکردم البته )
موفّق باشید
اینترنت دانلود منیجربازکنید رو اون آیکن عکس ساعت کلیک کنیدازصفحه باز شده تیک گزینه Turen of computer when done بزنیدبعدش Apply کنید![]()
چند تا فایلو میشه همزمان دانلود کرد؟ من همشونو انتخاب میکنم اما فقط پنج تاشون شروع به دانلود میکنن بقیشون بعد از اینکه این پنج تا دانلود شدن خود بخود شروع به دانلود میکنن یا نه؟
تواین قسمت انجمن مطرح کنیدبهترمیشه کمک کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ؛
دوست عزیز فایل هایی که پشت سرهم واسه دانلود میذارید ، به اصطلاح میرن تو "صف دانلود" یا همون queue
از منوی درختی سمت راست برنامه روی " صفها " کلیک کنید تا زیردرختش باز شه ، بعد ببینید فایلاتون تو کدوم یکی از زیر درخت ها هستش ، تو هرکدوم بود روش 2بار کلیک کنید ، تو صفحه ای که باز میشه ، در تب دوم ، شما میتونی هم تعداد فایلهایی که همزمان دانلود میشن و هم ترتیب دانلودهاتون رو مشخص کنید.
به انگلیسی بگو نفهمیدم
سلام ؛
رو همون گزینه ی Scheduler بالای صفحه کلیک کن تا وا شه.
بالای صفحه ای که وا میشه یه تب هست با عنوان " Files in the queue "
روش بزن ، بعد از قسمت سمت چپ همین صفحه ( Queues ) ، چندتا گزینه میبینی.
رو هر کدوم بزن تا پیدا کنی که فایل های مورد نظرت واسه دانلود تو کدوم قرار داره.( تو قسمت سمت راست لیست فایلهات رو باید نشون بده )
حالا میتونی با فلش های زرد رنگ پایین صفحه ترتیب دانلود رو مشخّص کنی.
از بالای صفحه با تغییر اون عدد هم میتونی تعیین کنی چندتا فایل همزمان دانلود بشن.( منظورم اونجاست که نوشته : Download --- files at the same time )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)